Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Nje pyetje kisha une :

Sa vjec je ti dhe shoqja jote?
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    E di qe s'e ke keq ti? Femrat pelqejne dhe s'do i harrojne kurre pikerisht ato meshkuj qe i perdorin deri ne ate pike sa nuk i duhen me asnje mashkulli tjeter. Meshkujt qull mund te zevendesohen rehat, pika kyēe eshte sa je ne gjendje ti t'i ofrosh tregut nje produkt jo-frekuent ?!!
    jo-frekuent, spontanitet, tension, surprize 24/7 shumica femrave i pelqejne keto veti tek nje mashkull, nuk duan te nguliten ne nje sistem rutine te jetes....
    si do ti ta kesh ditarin:
    hene-te premte :-shkova ne pune, erdha ne shpi, gatova, henga darke, pash tv e fjeta gjume
    e shtune: ai gatoi, une henga, bem sex e fjetem gjume
    e djle: sgatuam, morem fast-food pam nje film e fjetem gjume,

apo....

....shkurt fare ta mbushesh axhenden javore vetem me hapsira boshe se nuk e di cte presesh.... mund te jesh per kinema pas pune apo mund te jesh ne nje koncert gjat fundjaves apo nje shetitje per fundjave diku jasht rrethi/ shteti..etj etj

ma merr mendja qe cdo kujt (jo vete femrave) do ti pelqente me shume formati i ditarit te dyte, te pakten sa jemmine kte moshe te re, se zakonisht me vitet qe kalojne mund et ndrryshoj edhe stili i jetes...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    ....shkurt fare ta mbushesh axhenden javore vetem me hapsira boshe se nuk e di cte presesh.... mund te jesh per kinema pas pune apo mund te jesh ne nje koncert gjat fundjaves apo nje shetitje per fundjave diku jasht rrethi/ shteti..etj etj

formati i ditarit te dyte eshte me me ngjyra

varet edhe shume nga tipi i njeriut
    ka femra qe nuk ju pelqen spontaniteti.e programojne c'do gje
    ka femra qe jane spontane

femrat nuk kane komplekse
    kane vetem deshira
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    formati i ditarit te dyte eshte me me ngjyra

varet edhe shume nga tipi i njeriut
    ka femra qe nuk ju pelqen spontaniteti.e programojne c'do gje
    ka femra qe jane spontane

femrat nuk kane komplekse
    kane vetem deshira
    deshirat jane te ndrryshme e te lloj llojshme, hence...compeksicitet

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    Pershendetje te dashur forumiste.
    Kam vene re nje dicka te femrat te cilen nuk arrij ta kuptoj.
    Te shume goca qe une njoh e kerkojne vete dhimbjen.
    Rasti me konkrete ka ndodhur kohet e fundit me nje "shoqen" time e cila sapo kaloi nje faze te veshtire e tronditur bga nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.
    Une kam ngelur i habitur me te, sepse duke folur perdite me te dhe duke e keshilluar pasi i kekonte vete keshillat dhe si perfundim te duket sikur ke folur me murin. Une per te shuajtur nje kuriozitetin tim e kam pyetur duke i thene :
    ''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete." Une jam totalisht i habitur pse femrat e kane me te lehte ti japin nje mundesi lidhjeje dikujt qe se njohin fare, se sa dikujt qe e njohin dhe qe i keshillon qe te mos bejne gabime, dikujt qe i kupton, thjesht nuk arrij ta kuptoj pse kerkojne qe te vuajne me cdo kusht dhe pastaj thone qe e kane fajin meshkujt qe ne vuajme. Po se harrova nje dicka te fundit "shoqja" ime vendosi te mos me flasi me se i duket sikur po tradheton te dashurin duke folur e duke komunikuar me mua. E kam vene shqja ne thonjeza per kete arsye sepse ajo zgjodhi qe te mos jete me shoqja ime.
    Shpresoj qe te me ndihmoje ndonje person qe te kuptoj kete llogjiken e ketyre femrave.

Me respekt neomatrix
    ESHTE E THJESHT,NDAE FJALEN KOMPLEKSITETE NE KOMPLEKS DHE TETTE.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Normalisht qe nuk mund te pergjithsojme veprimet apo sjelljet e nje femre me ato te femrave ne pergjithsi.

Kam pershtypjen se mikja juaj eshte ne nje faze konfuzioni, krize identiteti dhe kjo sjell nje paqedrueshmeri ne karakterin e saj. Nuk di se ēfare kerkon, deshiron dhe kjo paqartesi e saj transmetohet edhe ne zgjedhjet dhe vendimet e saja.

Luhatjet emocionale e veshtiresojne akoma me teper gjendjen e saj.
    Problemi i vetem eshte: a do mund ta kuptoj ajo kete gjendje te sajen dhe te frenohet nje ēast per te kuptuar me shume, apo do vazhdoj te vrapoj si nje kal i terbuar me syte mbyllur ne nje rruge qorre?!
    Edhe une bie dakort me ty J@mes_Douglas ke dhene vertete nej shpjegim te bukur dhe me sa lexova dhe me sa kutpova kjo nuk eshte nje femer "e lehte" dhe mendoj se nuk ka shpjegim tjeter per ket veprim te saj.

neomatrix nuk e kuptoj se si je treguar kaq budalla qe i ke bere ate pyetje megjithese e kishe thjesht per te shuajtur kuriozitetin tend prej budallai.
    Per mendimin tim ajo te ka kthyer ate pergjigje qe meritoje, duhet mesuar shume mbi menyren e mendimit dhe llogjikimit te nje femre per ti dhene asaj keshilla dhe mendime, e fundit qe do them kur ti thuash dicka nje femre matu nje mije here se mund ta lendosh pa dashur!

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Rasti me konkrete ka ndodhur kohet e fundit me nje "shoqen" time e cila sapo kaloi nje faze te veshtire e tronditur bga nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.
    Une kam ngelur i habitur me te, sepse duke folur perdite me te dhe duke e keshilluar pasi i kekonte vete keshillat dhe si perfundim te duket sikur ke folur me murin. Une per te shuajtur nje kuriozitetin tim e kam pyetur duke i thene :
    ''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete." Une jam totalisht i habitur pse femrat e kane me te lehte ti japin nje mundesi lidhjeje dikujt qe se njohin fare, se sa dikujt qe e njohin dhe qe i keshillon qe te mos bejne gabime, dikujt qe i kupton, thjesht nuk arrij ta kuptoj pse kerkojne qe te vuajne me cdo kusht dhe pastaj thone qe e kane fajin meshkujt qe ne vuajme. Po se harrova nje dicka te fundit "shoqja" ime vendosi te mos me flasi me se i duket sikur po tradheton te dashurin duke folur e duke komunikuar me mua. E kam vene shqja ne thonjeza per kete arsye sepse ajo zgjodhi qe te mos jete me shoqja ime.
    Shpresoj qe te me ndihmoje ndonje person qe te kuptoj kete llogjiken e ketyre femrave.

Me respekt neomatrix
    Neomatrix!
    Eshte shume fisnik shqetesimi juaj per nje "shoqe" qe deshtoi, momenti eshte i gabuar, duhet te luftoje me pare per ta fituar ate tani eshte "e pushtuar" nga deshtimi dhe ndoshta eshte duke kerkuar ndonje "Vjerre te Pasur" ose me e mundura eshte rigjetja e vetvehtes nese eshte "e zgjuar".
    Salam!
    Bese dhe hakmarrje.

Amanaska Maska e Intense-girl
    Anėtarėsuar
    26-09-2008
    Vendndodhja
    encouraging compassion
    Postime
    92
    Kam idene se kudo plotesohen kerkesat e tregut,dmth keto lloje femrash me kompleksitete (sic i quan ky teme-hapesi),plotesojne deshirat e kerkuesve dhe ne kete rast,deshirat e meshkujve te cilet kerkojne femra te ketij brumi....

Eshte njelloj me nje teme te formuluar ne kete forme psh:
    "Perse femrat jane kaq fund-shpine zbuluar?" E pergjigjia do ishte,sepse kete gje kerkojne meshkujt,keto lloj kriteresh kane..
    Tani,se sa femra jane per plotesimin e vehtes te tyre,e se sa jane per plotesimin e te tjereve,eshte tjeter teme kjo

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete."
    Ky eshte gabimi jot! Nje femer qe e konsidero si shoqe, ske pse e propozon!! Derisa ti e ke konsideruar si shoqe, ka qene levizje e keqe nga ana jote, ke pas mundesi me e kap ne plot menyra te ndryshme.. Mundesisht ke pas mundesine ta beje qe ajo te vinte te ty.. Gjeja me e mire qe mund te kishe bere, eshte qe ta beje ate vajze te binte ne dashuri me ty.. e ke shoqe edhe ja di pikat e dobeta edhe gjerat qe e sjellin ne qejf.. o ke shanse ti o ska asnjeri, ama tja thuash ne kete menyre, e ke trajtuar pak si wh0re!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617

Me respekt neomatrix
    neomatrix kjo situate me duket pak si shum delikate dhe nga postimet e antareve me duket sikur ka dale diku tjeter muhabeti po nga ajo qe shkruan ti un kuptoj qe ti po shqetesohesh per te thjesht si shoqe...mund te them vetem dicka

nese e ke vertet shoqe pyete dhe njehere sesi i shkon jeta dhe besoj do arrish ta kuptosh pse ka vepruar ashtu...edhe pse me duket pak anormale qe sapo eshte ndare nga njeri qenka lidhur me tjetrin
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •