Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    pak i ngateruar po me dukesh neo
    E para femra ska nevoj per perkujdesje_keshillime ne vazhdimesi se eshte e zonja vet ne jet te bej zgjedhjen e saj(mos u mundo te besh rolin e vellait ose babit me keshilla ),,,,,.E dyta nga qe te njef te thote jo (per mire ose keq sdua te gjukoj),,,E treta nuk po te flet sepse ajo do nje person tjeter dhe ti shkon i propozon (ajo e di qellimin e shoqerise tende tani)prandaj refuzon te flasi.
    nuk shof asgje te ngateruar me kaq sa ke treguar ti.
    bebushja jemi ngaterruar, me duket se nuk e paske lexuar postimin tim se kam thene qe ajo kerkonte keshillat e mia nqs nuk e kam thene kerkoj falje qe nuk e kam permendur.E fundit une nuk e propozova por thjesht e pyeta pasi ajo ishte lidhur me te dashurin dhe pasi zgjodhi te mos ishte me shoqja ime, dhe nuk e kam pyetur sepse doja te lidhesha me te por thjesht per te hequr kuriozitetin tim e kam sqaruar mire me lart.

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Shkurt hesapi ty te vjen inat qe ajo pranon te gjithe perveē teje? Me duaj e me druaj s'i thuhet njeriu Cfare ka ketu per te mos u kuptuar? Ka gjetur nje me te mire dhe kaq.
    Mua nuk me vjen inat sepse nuk e propozava se doja te lidhesha me te dhe me sakte nuk ishte propozim por thjesht nje pyetje per te hequr nje dyshim timin.

Citim Postuar mė parė nga BaBa Lexo Postimin
    o neo , ce vret menjen ti mer lale!!!

ajo spaska qen shoqe po kokrra curves.

PS: se harrova un iher ku ka cun shqiptar qe mban shoqe !!!!!!!!
    BaBa mos e shaj se e kam shoqe dhe megjithese ajo e ka humbur respektin per mua une nuk e kam humbur respektin per te dhe nuk e doja ate mundesi nga ajo por thjesht e kam pyetur per te nxjerre kete perfundim lexo pergj qe u kam dhene atyre me lart.
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

Unique Maska e _Candy_
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Vendndodhja
    Canada-Toronto
    Postime
    116
    Sepse jan komplexe !!
    Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..

i/e regjistruar Maska e Solomoni
    Anėtarėsuar
    18-10-2008
    Postime
    134
    neomatrix

Keshtu jane femrat u thyet zemra shpejt, por hiē mos e ēa koken.
    Ka ca tipa qe tregohen te dashur ne fillim, e hedhin ne valle edhe pastaj i fusin keq ne kurth.
    Pastaj po e pe me admirim e dashuri fillon e levdohet e s'ta var fare- te ben edhe xheloz me tjetrin.
    Gje per nje ēast ndonje yll bote e hiqja trurin fare - ta shohim afrohet a s'afrohet pastaj.
    E ne fund: "Shok sot e neser tok(bashke)" - kesaj i eshte trmbur ajo

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ajo thjesht te ka pare me syrin e nje shoku me te cilin mund te qaje hallet e saj.Nuk e kuptoj pyetjen tende .Ju meshkujt e keni zakon qe kur nje vajze ju qan problemet ,shfrytezoni momentin dhe hidheni vet.Ti nuk duhet t'ja beje ate pyetje edhe sikur pa qellim te keq,te pakten jo ne ate moment.Ajo mund te jete mendjelehte ,por ka bere mire qe eshte distancuar nga ty.Duke menduar se ti e shikon me teper se nje shoqe nuk do te japi shpresa te kota ty apo te beje xheloz te dashurin qe ka zene.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Ajo thjesht te ka pare me syrin e nje shoku me te cilin mund te qaje hallet e saj.Nuk e kuptoj pyetjen tende .Ju meshkujt e keni zakon qe kur nje vajze ju qan problemet ,shfrytezoni momentin dhe hidheni vet.Ti nuk duhet t'ja beje ate pyetje edhe sikur pa qellim te keq,te pakten jo ne ate moment.Ajo mund te jete mendjelehte ,por ka bere mire qe eshte distancuar nga ty.Duke menduar se ti e shikon me teper se nje shoqe nuk do te japi shpresa te kota ty apo te beje xheloz te dashurin qe ka zene.
    po mi po,kshu msoje cunin..
    neo,kto vajzat i qajn hallet me ca ti dali perpara don te thot kjo dea kshu qe mos e merr sikur te ka zjedh sikur je nje njeri i rendesishem per ate,kshu qe tani qe sta var,e ben per te miren tate

ej..ta ka then mir Baba me siper,eshte poet ai!po bashkohem me mendimin e atit..kujdesu nga kto femra,mos i pyt her tjeter po bej punen direkt se jo jo thojn 30 sekondat e para
    hajt shnet

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    pse femrat kane kaq kompleksitete?

dunno .never been one

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    o neo, femrat lali ne pergjithsi kan icik epsh per spontanitet edhe aventure/rrezik..

duke shkuar me nje te panjohur i permbushet ky epsh deri diku,
    kurse me nje qe e njohin, din dicka per te, e gjejn pak te merzitshme situaten ose ne rast se kan mledh menjen edhe e din qe e pelqejn personin qe e njohin atehere vendosin ta provojne njehere...

ky tghjesht eshte mendimi im, se di cmund te thone te tjeret ...

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    dea_07 e ke shume gabim nqs une do doja qe aho te ishte me mua me mua do ishte, nuk doja une qe te perfitoja nga ajo dhe e kam keshilluar si shoqe jo si dikush qe do te perfitoje nga nje femer qe e gjen ne nje moment te veshtire.

neomatrix

Oscar Wilde.

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Normalisht qe nuk mund te pergjithsojme veprimet apo sjelljet e nje femre me ato te femrave ne pergjithsi.

Kam pershtypjen se mikja juaj eshte ne nje faze konfuzioni, krize identiteti dhe kjo sjell nje paqedrueshmeri ne karakterin e saj. Nuk di se ēfare kerkon, deshiron dhe kjo paqartesi e saj transmetohet edhe ne zgjedhjet dhe vendimet e saja.

Luhatjet emocionale e veshtiresojne akoma me teper gjendjen e saj.
    Problemi i vetem eshte: a do mund ta kuptoj ajo kete gjendje te sajen dhe te frenohet nje ēast per te kuptuar me shume, apo do vazhdoj te vrapoj si nje kal i terbuar me syte mbyllur ne nje rruge qorre?!
    Faleminderit per mendimin tend J@mes_Douglas nuk doja te pergjithesoja te gjitha femrat por shumica e tyre keshtu veprojne, kete gje e kam verejtur qe nga gjimnazi, besoj se asaj do i jete i vlefshem mendimi i nje psikologu kur ta lexoj.

Me respekt
    neomatrix

Oscar Wilde.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    o neo, femrat lali ne pergjithsi kan icik epsh per spontanitet edhe aventure/rrezik..

duke shkuar me nje te panjohur i permbushet ky epsh deri diku,
    kurse me nje qe e njohin, din dicka per te, e gjejn pak te merzitshme situaten ose ne rast se kan mledh menjen edhe e din qe e pelqejn personin qe e njohin atehere vendosin ta provojne njehere...

ky tghjesht eshte mendimi im, se di cmund te thone te tjeret ...
    auuuuu ca mendimi paska ky per femrat, qe m'raft pika ty per mendimin tend ishalla Edhe je nga elbasani ti dreq.

Nuk varet nga gjinia femerore, por nga nje person i caktuar. Pastaj tani nje njeri o te do o ste do. Ajo s'e ka dash ket cunin mer edhe eka kuptuar qe ky s'e trajton si shoqe por si dicka me shume. Atehere ka bere zgjedhjen e duhur, me mire larg se sa te bej akoma me keq duke me pasur ti prane e duke me shikuar prane nje djali tjeter kur pikerisht ti do doje te ishe ne vendin e tij.
    La vita č bella...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •