Nje pyetje kisha une :
Sa vjec je ti dhe shoqja jote?
Nje pyetje kisha une :
Sa vjec je ti dhe shoqja jote?
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
jo-frekuent, spontanitet, tension, surprize 24/7 shumica femrave i pelqejne keto veti tek nje mashkull, nuk duan te nguliten ne nje sistem rutine te jetes....
si do ti ta kesh ditarin:
hene-te premte :-shkova ne pune, erdha ne shpi, gatova, henga darke, pash tv e fjeta gjume
e shtune: ai gatoi, une henga, bem sex e fjetem gjume
e djle: sgatuam, morem fast-food pam nje film e fjetem gjume,
apo....
....shkurt fare ta mbushesh axhenden javore vetem me hapsira boshe se nuk e di cte presesh.... mund te jesh per kinema pas pune apo mund te jesh ne nje koncert gjat fundjaves apo nje shetitje per fundjave diku jasht rrethi/ shteti..etj etj
ma merr mendja qe cdo kujt (jo vete femrave) do ti pelqente me shume formati i ditarit te dyte, te pakten sa jemmine kte moshe te re, se zakonisht me vitet qe kalojne mund et ndrryshoj edhe stili i jetes...
....shkurt fare ta mbushesh axhenden javore vetem me hapsira boshe se nuk e di cte presesh.... mund te jesh per kinema pas pune apo mund te jesh ne nje koncert gjat fundjaves apo nje shetitje per fundjave diku jasht rrethi/ shteti..etj etj
formati i ditarit te dyte eshte me me ngjyra
varet edhe shume nga tipi i njeriut
ka femra qe nuk ju pelqen spontaniteti.e programojne c'do gje
ka femra qe jane spontane
femrat nuk kane komplekse
kane vetem deshira
Jeto sot se neser nuk i dihet
Edhe une bie dakort me ty J@mes_Douglas ke dhene vertete nej shpjegim te bukur dhe me sa lexova dhe me sa kutpova kjo nuk eshte nje femer "e lehte" dhe mendoj se nuk ka shpjegim tjeter per ket veprim te saj.
neomatrix nuk e kuptoj se si je treguar kaq budalla qe i ke bere ate pyetje megjithese e kishe thjesht per te shuajtur kuriozitetin tend prej budallai.
Per mendimin tim ajo te ka kthyer ate pergjigje qe meritoje, duhet mesuar shume mbi menyren e mendimit dhe llogjikimit te nje femre per ti dhene asaj keshilla dhe mendime, e fundit qe do them kur ti thuash dicka nje femre matu nje mije here se mund ta lendosh pa dashur!
Neomatrix!
Eshte shume fisnik shqetesimi juaj per nje "shoqe" qe deshtoi, momenti eshte i gabuar, duhet te luftoje me pare per ta fituar ate tani eshte "e pushtuar" nga deshtimi dhe ndoshta eshte duke kerkuar ndonje "Vjerre te Pasur" ose me e mundura eshte rigjetja e vetvehtes nese eshte "e zgjuar".
Salam!
Bese dhe hakmarrje.
Kam idene se kudo plotesohen kerkesat e tregut,dmth keto lloje femrash me kompleksitete (sic i quan ky teme-hapesi),plotesojne deshirat e kerkuesve dhe ne kete rast,deshirat e meshkujve te cilet kerkojne femra te ketij brumi....
Eshte njelloj me nje teme te formuluar ne kete forme psh:
"Perse femrat jane kaq fund-shpine zbuluar?" E pergjigjia do ishte,sepse kete gje kerkojne meshkujt,keto lloj kriteresh kane..
Tani,se sa femra jane per plotesimin e vehtes te tyre,e se sa jane per plotesimin e te tjereve,eshte tjeter teme kjo![]()
Ky eshte gabimi jot! Nje femer qe e konsidero si shoqe, ske pse e propozon!! Derisa ti e ke konsideruar si shoqe, ka qene levizje e keqe nga ana jote, ke pas mundesi me e kap ne plot menyra te ndryshme.. Mundesisht ke pas mundesine ta beje qe ajo te vinte te ty.. Gjeja me e mire qe mund te kishe bere, eshte qe ta beje ate vajze te binte ne dashuri me ty.. e ke shoqe edhe ja di pikat e dobeta edhe gjerat qe e sjellin ne qejf.. o ke shanse ti o ska asnjeri, ama tja thuash ne kete menyre, e ke trajtuar pak si wh0re!Rasti me konkrete ka ndodhur kohet e fundit me nje "shoqen" time e cila sapo kaloi nje faze te veshtire e tronditur bga nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.
Une kam ngelur i habitur me te, sepse duke folur perdite me te dhe duke e keshilluar pasi i kekonte vete keshillat dhe si perfundim te duket sikur ke folur me murin. Une per te shuajtur nje kuriozitetin tim e kam pyetur duke i thene :
''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete."
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
neomatrix kjo situate me duket pak si shum delikate dhe nga postimet e antareve me duket sikur ka dale diku tjeter muhabeti po nga ajo qe shkruan ti un kuptoj qe ti po shqetesohesh per te thjesht si shoqe...mund te them vetem dicka
nese e ke vertet shoqe pyete dhe njehere sesi i shkon jeta dhe besoj do arrish ta kuptosh pse ka vepruar ashtu...edhe pse me duket pak anormale qe sapo eshte ndare nga njeri qenka lidhur me tjetrin
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Krijoni Kontakt