Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    auuuuu ca mendimi paska ky per femrat, qe m'raft pika ty per mendimin tend ishalla Edhe je nga elbasani ti dreq.

Nuk varet nga gjinia femerore, por nga nje person i caktuar. Pastaj tani nje njeri o te do o ste do. Ajo s'e ka dash ket cunin mer edhe eka kuptuar qe ky s'e trajton si shoqe por si dicka me shume. Atehere ka bere zgjedhjen e duhur, me mire larg se sa te bej akoma me keq duke me pasur ti prane e duke me shikuar prane nje djali tjeter kur pikerisht ti do doje te ishe ne vendin e tij.
    po bandillin e ri qe paska, nga ra kaq shpejt ne dashuri me te???
    se ne mos gabohem neo tha qe ajo sapo u nda nga nje lidhje, brenda normales kur ndahesh nga nje lidhje do pak kohe te rikuperohesh...

kurse ne rastin konkret, zonjusha ka kercyer nga njera lidhje menjehere tek tjetra, per mendimin tim ky eshte thjesht kerkes aventure, pra "te jetojme sa e kemi jeten ne dore", qe mos me keqkupto, ska asgje te keqe me kte gje, per aq koh sa personi eshte i kenaqur me cben... atehere i befte mire

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    po bandillin e ri qe paska, nga ra kaq shpejt ne dashuri me te???
    se ne mos gabohem neo tha qe ajo sapo u nda nga nje lidhje, brenda normales kur ndahesh nga nje lidhje do pak kohe te rikuperohesh...

kurse ne rastin konkret, zonjusha ka kercyer nga njera lidhje menjehere tek tjetra, per mendimin tim ky eshte thjesht kerkes aventure, pra "te jetojme sa e kemi jeten ne dore", qe mos me keqkupto, ska asgje te keqe me kte gje, per aq koh sa personi eshte i kenaqur me cben... atehere i befte mire
    Po ajo sapo u nda ose me sakte kishte njefare kohe por ti white_snake mos e gjyko kaq keq kete shoqen time se nuk eshte tip i tille dhe mua me vjen me te vertete shume keq qe veproi keshtu sepse vuajtje do ti shkaktoje vetes, e bukura eshte se ky bandilli qe na quan ti i kishte thene qe i kishte marre gjerat shume seriozisht pa e njohur fare dhe une prandaj them qe ka gabur me kete djalin.

neomatrix
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    Po ajo sapo u nda ose me sakte kishte njefare kohe por ti white_snake mos e gjyko kaq keq kete shoqen time se nuk eshte tip i tille dhe mua me vjen me te vertete shume keq qe veproi keshtu sepse vuajtje do ti shkaktoje vetes, e bukura eshte se ky bandilli qe na quan ti i kishte thene qe i kishte marre gjerat shume seriozisht pa e njohur fare dhe une prandaj them qe ka gabur me kete djalin.

neomatrix
    neomatrix, shoqen spo e gjykoj as per mire e as per keq shoqen tende, se ne rradh te pare se njoh fare edhe ne e njofsha, kush jam un qe te gjykoj te tjeret?
    Cdo njeri ben zgjedhjet e veta ne jete...

per sa i perket fjaleve te nenvizuara, kto jane premtime tipike qe ne meshkoujt zakonisht bejme, megjithse un i uroj gjith fatin e mbaresin e mundeshme te dyve gjithashtu edhe ty...

edhe per mendimin tim mos u lodh kot qe te arrish te kuptosh natyren e femrave se eshte icik pune e veshtire

nje barcalet te shkurter qe mund ta keni degjuar me pare, rreth ksaj teme:

nje djal gjen llampen e nje xhindi, xhind pertac ky qe te lejonte vetem nje deshire.

edhe djali i thot:- kam pas gjithnje deshire et shkoj ne Florida por kam frike nga fluturimet, a me nderton nje autostrade Londer-Florida??

Xhindi:- je ne take-tuke ti apo jo, ku ka inxhinjer et llogarise te gjitha streset e mundshme te asaj autostrade, ku do i gjejm gjithe ato materiale ne per ate autostrade etj etj....gje qe sbehet, zgjidhnje deshire tjer...

djali, pasi mendohet pak:- DUA TE KUPTOJ SE SI MENDOJNE FEMRAT...

xhindi, mendohet vetem per pak seconda dhe ia kthen:- O shoku, me sa korsi e doje ate autostraden ti????

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin

nje barcalet te shkurter qe mund ta keni degjuar me pare, rreth ksaj teme:

nje djal gjen llampen e nje xhindi, xhind pertac ky qe te lejonte vetem nje deshire.

edhe djali i thot:- kam pas gjithnje deshire et shkoj ne Florida por kam frike nga fluturimet, a me nderton nje autostrade Londer-Florida??

Xhindi:- je ne take-tuke ti apo jo, ku ka inxhinjer et llogarise te gjitha streset e mundshme te asaj autostrade, ku do i gjejm gjithe ato materiale ne per ate autostrade etj etj....gje qe sbehet, zgjidhnje deshire tjer...

djali, pasi mendohet pak:- DUA TE KUPTOJ SE SI MENDOJNE FEMRAT...

xhindi, mendohet vetem per pak seconda dhe ia kthen:- O shoku, me sa korsi e doje ate autostraden ti????
    Morali: Femrat jane kontradiktore dhe te veshtira per tu kuptuar.Edhe pse mund te krijohet nje stereotip per to,gjithmone ka devijime nga ky stereotip.Ndaj mos u lodhni shume cuna e mos i hyni detit me kembe, thjesht merrini ashtu sic jane.

PS:xhindi me siguri ka qene shqiptar
    Elegance is an attitude.

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Morali: Femrat jane kontradiktore dhe te veshtira per tu kuptuar.Edhe pse mund te krijohet nje stereotip per to,gjithmone ka devijime nga ky stereotip.Ndaj mos u lodhni shume cuna e mos i hyni detit me kembe, thjesht merrini ashtu sic jane.

PS:xhindi me siguri ka qene shqiptar
    Mall qe e pranoni vete ju dhe na thoni te mos loshim koken qe te mos ju kutpojme.
    Patsaj me ju eshte keq puna se kur nuk ju kupton ju ngelet hatri kur mundohesh tju kuptosh ju thoni mos u mundoni nuk di nga te veje mashkulli i shkrete ^o

Oscar Wilde.

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga *Lorisa* Lexo Postimin
    Neomatrix,

ajo thjesht e ka shfrytėzuar shoqėrinė tėnde pėr tė kėrkuar kėshilla si prej njė mashkulli dhe nė momentin kur ka gjetur dikė tjetėr ta ka kthyer shpinėn.

Prite sėrish kur tė ndahet me tė, prap do vij tė qaj mbi krahun tėnd.

"shoqja" jote siē e quan ti, paska qėnė shumė egosite, nuk ka te bėj me komplekset e femrave, ka edhe meshkuj tė tillė.
    *Lorisa* nuk do doja ta gjykoja kaq ashper ka pas arsyet e saj.
    Gjithesesi falemindrit per opinionin tend

Oscar Wilde.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    dea_07 e ke shume gabim nqs une do doja qe aho te ishte me mua me mua do ishte, nuk doja une qe te perfitoja nga ajo dhe e kam keshilluar si shoqe jo si dikush qe do te perfitoje nga nje femer qe e gjen ne nje moment te veshtire.

neomatrix
    Nuk te kuptoj neo.Ti thua n.q.s do te doja te ishte me mua me mua do te ishte.Dhe pastaj thua qe ajo nuk te shikonte me shume se nje shok e zgjodhi dike tjeter.Me fal ,por gjersa nuk eshte me ty eshte se nuk te do.Dhe po te kthehet te ty do te kthehet sa te gjej nje tjeter .Te tille shoqe ke.Ajo nuk ka patur nevoje per keshilla,por per te hequr merzitjen gjersa gjeti tjetrin.Te tilla ka plot.Jo ti qe je mashkull ,por dhe ne femrat kemi patur raste te tilla me femrat.Ato nuk duan keshilla mor djale ,por tu vish pas avazit.
    Me kerkoi njera nje keshille njehere per nje djale qe e kishte propozuar.Nuk me pelqente ,por nuk ja shava,se e dija qe ajo e donte dhe isha e sigurte qe do e pranonte.I thashe vetem,''Mos u nxito,mund te kesh raste dhe me te mira''Mire qe nuk ja shava se ajo e pranoi dhe eshte martuar me te edhe pse te tjerat ja shane.Ato duan te degjojne cfare duan ato dhe jo cfare mendon ti apo une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 10-11-2008 mė 12:12

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Nuk te kuptoj neo.Ti thua n.q.s do te doja te ishte me mua me mua do te ishte.Dhe pastaj thua qe ajo nuk te shikonte me shume se nje shok e zgjodhi dike tjeter.Me fal ,por gjersa nuk eshte me ty eshte se nuk te do.Dhe po te kthehet te ty do te kthehet sa te gjej nje tjeter .Te tille shoqe ke.Ajo nuk ka patur nevoje per keshilla,por per te hequr merzitjen gjersa gjeti tjetrin.Te tilla ka plot.Jo ti qe je mashkull ,por dhe ne femrat kemi patur raste te tilla me femrat.Ato nuk duan keshilla mor djale ,por tu vish pas avazit.
    Me kerkoi njera nje keshille njehere per nje djale qe e kishte propozuar.Nuk me pelqente ,por nuk ja shava,se e dija qe ajo e donte dhe isha e sigurte qe do e pranonte.I thashe vetem,''Mos u nxito,mund te kesh raste dhe me te mira''Mire qe nuk ja shava se ajo e pranoi dhe eshte martuar me te edhe pse te tjerat ja shane.Ato duan te degjojne cfare duan ato dhe jo cfare mendon ti apo une.
    O goce lexo te gjitha postimet se je bere lemsh. Mos i keqkupto fjalet e mia, e kam shoqe jo e kam pas te dashur.

neomatrix

Oscar Wilde.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    O goce lexo te gjitha postimet se je bere lemsh. Mos i keqkupto fjalet e mia, e kam shoqe jo e kam pas te dashur.

neomatrix
    pershendetje neo
    Po derisa ti ke hap tem ne forum ne lidhje me shoqen tende ,tani degjo opinionet tona sipas menyres tone.Nese vertet do te behesh kaq vone per shoqen tende sa na kundershton te gjithve ne ato qe shprehim,pse e hape ketu problemin mes saj dhe teje?
    Mendoj se dicka qe personi e kosideron personale nuk e ben publike e aq me teper kerkon mendime nga te tjeret.
    Shpresoj qe ajo shoqa jote te mos e lexoj kete sepse sdo ndihet mire .
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Pershendetje te dashur forumiste.
    Kam vene re nje dicka te femrat te cilen nuk arrij ta kuptoj.
    Te shume goca qe une njoh e kerkojne vete dhimbjen.
    Rasti me konkrete ka ndodhur kohet e fundit me nje "shoqen" time e cila sapo kaloi nje faze te veshtire e tronditur bga nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.
    Une kam ngelur i habitur me te, sepse duke folur perdite me te dhe duke e keshilluar pasi i kekonte vete keshillat dhe si perfundim te duket sikur ke folur me murin. Une per te shuajtur nje kuriozitetin tim e kam pyetur duke i thene :
    ''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete." Une jam totalisht i habitur pse femrat e kane me te lehte ti japin nje mundesi lidhjeje dikujt qe se njohin fare, se sa dikujt qe e njohin dhe qe i keshillon qe te mos bejne gabime, dikujt qe i kupton, thjesht nuk arrij ta kuptoj pse kerkojne qe te vuajne me cdo kusht dhe pastaj thone qe e kane fajin meshkujt qe ne vuajme. Po se harrova nje dicka te fundit "shoqja" ime vendosi te mos me flasi me se i duket sikur po tradheton te dashurin duke folur e duke komunikuar me mua. E kam vene shqja ne thonjeza per kete arsye sepse ajo zgjodhi qe te mos jete me shoqja ime.
    Shpresoj qe te me ndihmoje ndonje person qe te kuptoj kete llogjiken e ketyre femrave.

Me respekt neomatrix
    Qeke ne hall te madh ti cuno. Degjo ta shkoqis miuhabetin lali. E para femrat jane komplekse se te mos ishin nuk do na terhiqnin. Kjo shoqja jote nuk eshte as e para as e fundit. Kete historine tende e kam degjuar shpesh. E verteta eshte se gocat terhiqen nga tipat e keq, "Bad Boy" type. Ti me dukesh si djale i sjellshem dhe i respektuar. Nuk i ngjall interes nje femre. Ti bie ne "friend zone" prandaj ajo ta ka mbajtur si shok. Ve bast qe djali me te cilin ajo eshte lidhur nuk e rrespekton dhe e trajton si plere. Ti duhet ta heqesh mendjen nga ajo. Nqs do mbaje shoqerine por sigurohu qe e ben per shoqeri jo me shpresen se mund te lidhesh me te. Gjej nje goce tjeter (ka me shumice), behu pak arrogant dhe shiko si ka per te ardh nga prapa. E di qe cfare po them mund te duket absurde po po se bere ke per te ngel thjesh shok; dhe nje femer po te konsideroj shok harroje se ndryshon me mendjen. E ka provu lali.

Fakt i nje sondazhi te kryer (se mbaj mend ku e kam lexuar): 80% e femrave e vendosin nese mund te lidhen me nje mashkull ne 10 sekondat e para te njohjes.
    Moderator, e di vet ti...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •