Close
Faqja 15 prej 36 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 357
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Hajt na e thuaj ti se ne emigratet ndigjojm vetem lajmet.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Hajt na e thuaj ti se ne emigratet ndigjojm vetem lajmet.
    Une pikerisht kete po thoja - edhe ne degjojme vetem ato qe ata, pronaret e jeteve, standardit dhe ardhmerise sone dhe te niperve tane "meshirohen" te na tregojne.

Sa km2 i ka shteti i shpallur i Kosoves?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Me duket se Sa Kot nuk ka permendur aspak pushtim por copezim. Dhe pavaresia e Kosoves ndonese eshte njohur kjo nuk ka stepur serbet qe te bejne lojrat qe duan me Mitrovicen. Nje Obame oportunist dhe i ndikuar nga nje staf pro serb sdo e kete fare problem mbylljen e syve perpara marrjes se Mitrovices.
    Te Mitrovices veriore doni te thoni. Nuk po flitet per gjithe Mitrovicen.

Po si ore Darius copetimi nuk qenka pushtim? Cfare emri i vure hyrjes se Ruseve ne Gjeorgji ti? Copezim apo pushtim? Si thua te vijne greket e te deklarojne Himaren greke, a do quhej copetim apo pushtim? Mitrovica eshte de jure pjes e Kosoves dhe prekja e saj pa aprovmin e qeverise e popullit kosovar konsiderohet nderhyrje ne territorin e nje shteti sovran e te pavarur.

Baptist, ke te drejte per punen e kufijve. Ndoshta do te zgjidhet shpejt ai Kosove-Maqedoni. Kufiri verior me Serbine? Varet sa u leverdis shqiptareve ta mbajne kufirin ekzistues te paprekur.

Nje sekonde se krahasimi me Himaren nuk eshte me vend. Mos harro qe Mitrovica (Veriore) ka shume banore serb dhe mbas ures e kontrollojne ata ate pjese te qytetit. Pra ka marre formen e nje 'enklave' dhe situata aty nuk eshte e qete. Gjeja me e vogel dhe ndizen gjakrat menjehere. SIdoqofte nuk mendoj se tema duhet te marre kete drejtim. Ishte thjesht njeri nga komentet qe u perfshi mbi stafin e presidentit te ardhshem dhe se cfare pasoje mund te kete (e theksoj, mund te kete) per Kosoven. Tani une nje gje tjeter nuk marr vesh, mire arsyetimi im eshte i ftohte dhe bazohet thjesht ne 'analizen' e figures se nje personi qe do drejtoje shtetin me te fuqishem ne bote dhe si i tille eshte gjithmone under scrutinizing eyes, po kete mbrojtjen 'fanatike' tenden se kuptoj dot? Kam vene re nje 'agresivitet' te tepruar ne mbrojtje ndaj Obames.

Le ti kthehemi Obames dhe zgjedhjes se tij, sidomos stafit me te cilin do drejtoje Ameriken per 4 vjet. Mesa duket figura me e spikatur ndaj analizave dhe 'leaks' te informacioneve eshte i shumperfoluri Rahm Emmanuel. NUk e di nese ke degjuar ABC News sot po ky cifuti i vogel Velo na paska qene drejtori i Freddie Mac gjate skandalit. Dhe besoj se e di mire se kush ishte nje nga key players ne kolapsin e housing market apo jo?

Emanuel Was Director Of Freddie Mac During Scandal

Ilira te sugjeroj shume te lexosh kete liber:

Mos u nxito ta gjykosh ne titull. Autori eshte njeri qe i ka zarat deri tek gjuri dhe ka ne koke shume me teper se administrata e kaluar dhe e ardhmja. Trust me.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    wikipedia..........
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    no glove no love

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nje sekonde se krahasimi me Himaren nuk eshte me vend. Mos harro qe Mitrovica (Veriore) ka shume banore serb dhe mbas ures e kontrollojne ata ate pjese te qytetit. Pra ka marre formen e nje 'enklave' dhe situata aty nuk eshte e qete. Gjeja me e vogel dhe ndizen gjakrat menjehere. SIdoqofte nuk mendoj se tema duhet te marre kete drejtim. Ishte thjesht njeri nga komentet qe u perfshi mbi stafin e presidentit te ardhshem dhe se cfare pasoje mund te kete (e theksoj, mund te kete) per Kosoven. Tani une nje gje tjeter nuk marr vesh, mire arsyetimi im eshte i ftohte dhe bazohet thjesht ne 'analizen' e figures se nje personi qe do drejtoje shtetin me te fuqishem ne bote dhe si i tille eshte gjithmone under scrutinizing eyes, po kete mbrojtjen 'fanatike' tenden se kuptoj dot? Kam vene re nje 'agresivitet' te tepruar ne mbrojtje ndaj Obames.
    Nje analist/gazetar e ku di un ca tjeter, po fliste tek emisioni Zone e Lire e Arjan Canit e degjova sot, thuej se nje periudhe shum e zeze ka ardhur per kosoven, sepse ky Obama as qe do tja dije per kosoven, ndaj edhe i ka lene Rusise krahe te lire. Gjithashtu shtoi se do Sulmonte Pakistanin nese ky i fundit nuk do vriste te gjith terroristet e Al-Kaedes qe jan strehuar ne malet e Pakistanit. Nder te tjera shtonte se Obama ishte perdorues droge, edhe se kishte vrare gjyshen e tij nje dite perpara zgjedhjeve, qe vetem e vetem te bente nje situate sa me dramatike qe te fitonte zgjedhjet.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Tani une nje gje tjeter nuk marr vesh, mire arsyetimi im eshte i ftohte dhe bazohet thjesht ne 'analizen' e figures se nje personi qe do drejtoje shtetin me te fuqishem ne bote dhe si i tille eshte gjithmone under scrutinizing eyes, po kete mbrojtjen 'fanatike' tenden se kuptoj dot? Kam vene re nje 'agresivitet' te tepruar ne mbrojtje ndaj Obames.
    Wow, wow, ngadalesoje pak ritmin "Mbrojtja fanatike" dhe "agresiviteti im i tepruar" nuk ka te beje kaq shume me Obamen. Ne fund te fundit, ai s'po ka shume nevoje per "mbrojtjen" time. Une, thjesht, besoj ne drejtimin qe ka marre ceshtja shqiptare dhe refuzoj te bashkohem me pjesmarresit e nje kori qaraman qe vetem ankohen e fryjne njeri tjetrin me supozime te pa-provuara ende.

E vene ne krahun tjeter te diskutimit, nuk arrij te kuptoj se pse jeni kaq te vendosur te provoni me analize " te ftohte" se Obama eshte anti-gjithshka e sidomos anti-shqiptar. Ai nuk eshte bere ende president, nderkohe ju po vulosni fatin e zi qe do te mbuloje shqiptaret!!! Cfare te mire i vjen kombit shqiptar nga te ngulurit kembe ne kete pesimizem fals? Dhe per me teper, pse nuk konsideroni edhe faktet qe tregojne se ka shume mundesi qe politika e ardhshme amerikane ne lidhje me shqiptaret, te mos levize presjen nga ajo e kaluara? Obama duket se do i ngjaje Klintonit ne menyren e administrimit te vendit. Po kush e di me siguri? Vetem koha do na tregoje.

Patjeter do i hedh nje sy librit qe bashkangjite. A thua do me binde se Obama eshte anti-shqiptar?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    o Liria, Obama e ka thene vete edhe me pare kur e kan pyetur per Kosoven! Ka thene qe nuk i intereson Kosova, le te beje Rusia cfar te doje me te. Obama tani ka perparsi ti shpalle lufte pakistanit (i cili zoteron arme berthamore) edhe te beje genocid ne Armeni. Kshu qe kjo pamvarsia e Kosoves paska qene pak si me spec.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    o Liria, Obama e ka thene vete edhe me pare kur e kan pyetur per Kosoven! Ka thene qe nuk i intereson Kosova, le te beje Rusia cfar te doje me te.

Ku e ka thene kete?! Mund te na e japesh burimin e informacionit?!
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Faqja 15 prej 36 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatos Nano: PS ka per ti humbur zgjedhjet e qershorit
    Nga juanito02 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 07:02
  2. Godo: Zgjedhjet, pėrgjegjėsi e Berishės
    Nga Albmaster nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-11-2008, 15:55
  3. Sofra Tetovare
    Nga Coca-Cola nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1444
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 23:26
  4. Kėrcėnime me armė nė qėndrat e votimit nė zgjedhjet e 1921
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 20:27
  5. Strategjia e opozitės nė zgjedhjet lokale
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •