Close
Faqja 23 prej 40 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 398
    TORCH A M@S.UE Maska e live fast
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    hahaha i madh je Crruktho,ca pershkrimi u ke bo.nja 2 tracks u kam ngju dhe sme duken keq,jane me eger se BURRI I LUFTES,kane nuanca death dhe black,po eshte e vertete qe jane epik dhe duhen degjuar sic thu ti.nejse mora albumin e fundit te KATATONIA the great cold distance besoj qe kush eshte fans i ANATHEMA (te tanishmit)duhet ti pelqeje.ju pershendes me SLAUGHTER OF DREAMS (MAYHEM)
    fuuuuuuuk islaaam

i/e regjistruar Maska e Crukthi
    Anėtarėsuar
    03-06-2005
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Behemoth
    Darwin, ku dreqin e ka gjet Gleni ate tip kitaristi??? Ma do menja a ka thone me sarkazem ai se si pa kuptim me duket mua.
    I cuditshem mu duk dhe mua ai kitarristi. Mora vesh se DEICIDE i kishin hequr dhe nga nje koncert ne France, (Helltour me duket), sepse disa kalamaj vendas kishin demtuar nje varreze dhe kishin shkruar mbi nje varr "When Satans Rules this World". Meqe policia kishte zbuluar se ky ishte titulli i nje kenge te DEICIDE, e kishin "shpetuar" rinine duke anulluar koncertin. Gjithashtu DEICIDE ka mundesi te fajesohet edhe per kohen e keqe dhe permbytjet qe po ndodhin muajin e fundit....

Citim Postuar mė parė nga live fast
    KATAKLYSM .si e kane albumin e fundit se shadows&dust me pelqen,1 track kam ngju te albumit te fundit dhe intro me pelqeu shume si furtune
    Revenge is a meal best deserved cold. Me keto fjale fillon In the Arms of Devastation. Pastaj shperthim. Death Metal intensiv. Mua me pelqeu. Nqs te ka pelqyer shadows&dust do te te pelqeje edhe ky.
    Monstrosity dhe Krisiun sduhen humbur. Une do te shkoja dhe tek Prostitute Disfigurement. . Me jane dukur grup gazmor.
    Christians & Muslims to the LIONS !!!

Horned Almighty Maska e Behemoth
    Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Edhe mu me pelqeu shume AoD. Eshte muzike qe eshte bere per LIVE - ritem dhe jate koke ishte. Ishalla po vijne prap ne Londer se heren e fundit qe erdhen me CCorpse dolen mire fare.

Per mua grupi i javes ka qene Enthroned. Ky i fundit (Xes Haereticum) per mua eshte pa dyshim nje nga albumet me te mire BM (live gjithashtu si grup). Nje albumet e pakta ku kenget e fundit jane aq te bukuta sa te parat. Plus qe dhe bateristi eshte nje nga me te miret, ma kap pak baterine te Night Stalker dhe Hellgium Messiah. Klas!!!!

Sot pastaj ja futa ca Old School DB qe me hapen zemren. Gorefest "False" dhe Benediction "Transcend The Rubicon".

Tani per nder te Crukthit dhe atyre qe demtojne varrezat ne emer te Deicide ju pershendes me When Satan Rules The World.
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

i/e regjistruar Maska e Crukthi
    Anėtarėsuar
    03-06-2005
    Postime
    52
    DEICIDE !!! do pergjigjet ne 6.6.06

THe Stench of Redemption!!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Christians & Muslims to the LIONS !!!

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    shume simpatik eshte GLENNI i lezetcem.po kto ZEENON CA DEATHI BOSHIN.i degjova rastesisht ne 0 tolerance dhe thashe ta blej albumin(blood vessel criteria)nuk ma merrte menja se 3 gra dhe 1 burre jane ne gjendje te bejne death te tille.
    VENOM sonte ishin bisha fare tipik old school,harrova te marr nje paruke me vete,dhe hapja nuk ishte keq UNSLAUGHT . ai vokalisti kur mbaroi doli te bote foto me fansat(kishte qejf).
    Tani po pres te shunen per elektrowerkz.
    fuuuuuuuk islaaam

Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Po ti cne kaq heret nga koncerti? Mbaroi heret?

Ate intervisten me Zeenon (norvegjez) e lexova the une po ishte te numri i kaluar jo te ky i fundit. Me pelqeu dhe me boni kurioz - Brutal & Technical Death Metal!!!!. Kerkova albumin gjithandej por nje kak te madhe gjeta. Vetem 2 kenge te websiti i tyre. SICK VOCALS!!!! Darwinit do ti pelqeje se ka ca pjese kitare si Decapitated (xhxh xhxh xhxh xhxh).

http://www.umemetal.com/ei/sidan/index.php?id=members - Veni re cfare shijesh kane keta si grup, vecanerisht vokali dhe kitaristja.

Live Fast, Zero Tolerance (reviste metali ne Angli per ata qe nuk e dine) te ketij muaji nuk e kam ble akoma sepse me pati mbaruar abonimi 1 vjecar dhe nuk e dija. Te CD-ja e ktij te fundit ishte Zeenon?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Behemoth : 25-03-2006 mė 20:02
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    ZEENON
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    Koncerti mbaroi ne 9:50 po nuk u orvata shume se isha vetem.tani po degjoj WELCOME 2 THE CONIC SECTION( TE ZEENON,kjo kenge me boni me ble albumin)
    fillon me vokale cjerrese dhe 2 pedalshe bateria shpejtesi egersi,shume energji.
    BEHEMOTHO te 0 tolerance ke dhe nje interviste teIHSAHN .
    fuuuuuuuk islaaam

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Vallaj une per vete u kenaqa ne koncert me Sepulturat me date 22.ishin suport te In flames, por dolen me mire se ata.Albumi i ri eshte tulle fare .I jane kthyer stilit te vjeter tamam si Beneath the Remains, per te mos thene akome me te fuqishem.Mungonte Igor Cavalera, por u zevendesua nga nje baterist shume i mire Ray Mayorca i cili i ka rene me pare me Soulfly bateris.Ishte nje feast for the eyes te shihje si i binte ai drums dhe te shihje Andreas Kisser ne forme te shkelqyer.Mos harroni metalin e vjeter cuna ai ngelet dhe mbreteron ne fronin me te larte of dark kingdom of metal.
    Ne fund fare dua te pershendes grupin realizues dhe keto bandat e reja nxenes te devotshem te tingujve te pare dale nga nje studio ne Tampa, Florida.vitet 90.
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    ferr
    Postime
    80
    fatkeqesisht Sepulturat jane grup qe vazhdojne te jetojne me reputacionin e vjeter,qy me Chaos A.D (edhe pse eshte album komercial)nuk kane dhene dicka te re ne muziken ekstreme,nuk vihet ne dyshim profesionalizmi i Andreas Kisser dhe te tjereve,por krijimtaria vihet ne dyshim.1 kenge kam degju te albumit te ri po nuk ma mushi menjen me thone te drejten same old sh..
    une kam qene fans i cmen i Sepultura dhe i kam pa 4 old time sake,po nuk ja vlen te blesh albume te tyre me,mendoj une..
    Tani po i fus nje industrial black te ABORYM , MAN BITES GOD
    BEHEMOTHO na fut noj foto tjter te ZEENON
    fuuuuuuuk islaaam

Faqja 23 prej 40 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •