Close
Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 398
    Horned Almighty Maska e Behemoth
    Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Akerkocke - Goat of Mendes po e shkarkoj kur te gjej rastin meqe po degjoj fjale te mira. Vec ishalla nuk jane te merzitshem si live shpresoj, fillojne mire fare dhe andej nga mesi mezi pret sa mbarojne - kshtu loj grupi e kam pershtypjen qe jane.

Aaaa, me Baphomet do besh mire ti futesh si Tsjuder. Ma ke bo qejfin ketu.

Per Destroyer 666 dhe une bashkohem me tufen, megjithse do te thoja qe Terror Abraxas eshte favoriti im. Me pelqejne qamet keto grupe me influenca te ndryshme (sidomos Thrash-i) qe jane per jete koke. Si puna Bewitched e kom fjalen megjithse keta jane me shume Iron Maiden like.

Se fundi poshte kam futur nje link te nje website qe kam hapur une sa per informacion. Eshte me teper per ne tipat e forumit. Hudhini nje sy listes se kerkesave nqs ndokush mund te ndihmoje. Nuk eshte mbaruar akoma, kur te kem kohe. Tani per tani aq mjafton.

JU pershendes me me grupin me te mire ne Suedi: Dismember - Massive Killing Capacity
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Une tifoz Doomi nuk jom per mbas ketij (mundimi) pershkrimi profesional nga Legjion duket sikur ky grup qeka i domosdoshem. Meqe eshte fjala te Doom, eshte nje grup anglez, Esoteric, qe vleresohen shume kendej. Une per vete nuk i kam degjuar per shkak se nuk i kom ra mbrapa, por kush eshte i interesuar ne Doom atehere Esoteric ma do mendja do ti pelqeje keta.
    E kom me termend, Esoteric vlersohen qamet ktej nga brigjet britanike.

Nqs bohesh mbare me i degju na bej nje ze e na thuj si jane. Une kom lexu plot review te mire por duke marr parasysh prioritetin, Doom e km mbas Black, Death, Thrash, Power. Sic e shef, rralle do tu bie rradha - vetem me perjashtim kur jane te hajrit si Asphyx (parlty) apo Dark Millenium. Duhet pak ritem Death Metal ne Doom jo vetem sloooooooow, sloooooooow.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 29-05-2005 mė 21:12 Arsyeja: +
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

i/e regjistruar Maska e Crukthi
    Anėtarėsuar
    03-06-2005
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Behemoth
    StormAngel, me duket se me keqkuptove. Krahasimin nuk e bera me qellim qe te ul Metallica apo me i mbush menjen forumit qe Bathory jane me te medhenj se Metallica. Keto 2 grupe nuk krahasohen sepse jane komplet ndryshe (Ta mori vesh Quorthon qe ai krahasohet me Metallica u cua nga varri dhe me mbyti).

Krahasimin e bera me qellim qe te jepja nje fare ideje atyre qe nuk i njofin Bathory se cfare mentaliteti dhe idejash kishte Quorthon apo grup si Vemon rreth "extreme Metal" ne nje kohe kur as Thrashi as nuk u njifte.
    Imagjino ti ne 1981 dhe 1982 Venom (nga Newcasltle-UK) nxorren Welcome to Hell dhe Black Metal. Ku kishte digju bota muzike te tille ne nje kohe kur grupi me i rende i metalit ishin Maiden dhe Motorhead??? Kur Venom dolen ne Amerike, young Metallica dhe shoke po thonin "What the **** man? This is some serious shit. Let's fucking try". Dhe Bathory vazhduan aty ku e lane Venom. Dynjoja mendojne se Black Metal nisi ne fillim te 90s me grupet Norvegjez. Pak veta e dine se pa Venom nuk do kishte Thrash sot e ksaj dite dhe pa Bathory nuk do kishte Black Metal. Ketu doja te dilja. Digjo Bathory dhe do habitesh si ka mundesi nje muzike e tille u ka bo ne 1984. Kjo eshte arsyeja qe Tipa si Quorthon dhe Cronos jane "Legends of the Underground". HAIL WARRIORS.
    Shume sakte. Per zgjerim informacioni ne kete drejtim te lindjes se Black Metal, dhe pasojave qe solli kjo rryme mund te shikoni librin "Lords of Chaos-The Bloody Rise of Satanic Underground Metal".

Gjithashtu tifozave te Behemoth s'duhet t'ju shpetoje pa degjuar NILE - "Annihilation of the Wicked" dhe HATE ETERNAL - "I, Monarch".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 03-06-2005 mė 20:46 Arsyeja: +

Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga Crukthi
    Shume sakte. Per zgjerim informacioni ne kete drejtim te lindjes se Black Metal, dhe pasojave qe solli kjo rryme mund te shikoni librin "Lords of Chaos-The Bloody Rise of Satanic Underground Metal".
    Aha, u bashukua dhe nje ketu me Infernal Hordes te forumit shqiptar. Darwinit pak nga pak po i zgjerohet ky "Inner Circle".

Crukthi, tamom e ke. Ky liber eshte i domosdoshem, ka plot gjera interesante qe nuk kane qen bere te njohura me perpara.

Meqe u hap fjala e librave ehste dhe nje tjeter qe ia vlen ta lexosh - Lucifer Rising: sin, devil worship & rock'n'roll shkruar nga Gavin Baddeley, gazetar angles qe specializohet ne occult dhe rock music. Mbas ketij libri LaVey e boni prift te Church Of Satan.

Libri flet per historine e Satanizmit dhe se si kjo ndikoi/influencoi ne fushen e Metal-it (Black Metal ne vecanti). Eshte i ndare ne 3 pjese:
    1- History of Satanism - birth of Black Mass and Hellfire Clubs
    2- Satanism in 20th Century - Alistair Crowley, Church of Final Judgement, formation of Church of Satan, birth of occult influenced rock music
    3- Satanic Millennium - Influence of neo-Nazism and Satanism in 80s, Satanic murders, new wave of Thrash Death & Black Metal, Norwegian scene/murders etj etj.

Kurse per adhuruesit e Death Metal eshte libri Choose Death - The history of DM and Grindcore shkruar nga Albert Mudrian. Mbulon gjithcka nga fillimi i viteve 80 (punk & hardcore) me krijimin e Napalm Death e deri ne ditet e sotme me Nasum & Pig Destroyer. Ky liber ka qyfyre sa te dhitesh. Psh tregon se si Morbid Angel para se te benin emer jetonin bashke ne nje shpi te madhe dhe secili kishte ne dhomen e tij nja 4-5 amplifikatore te mdhenj dhe bonin gara me njoni tjetrin kujt i degjohej muzika me shume. Te shkretet komshinj.
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Anėtarėsuar
    03-06-2005
    Postime
    52
    Hail per Infernal Hordes dhe Inner Circle.

Me behet qejfi qe bisedohet ne shqip per keto gjera.

Une jam nje fan i Brutal Death MEtal dhe Black Metal. Grupe te preferuara Hate Eternal, Krisiun, Origin, Dark Throne, Behemoth.

Behemoth kam degjuar per "Lucifer Rising: sin, devil worship & rock'n'roll" por eshte pak e "veshtire" ta blesh ne Tirane...Me kane premtuar te ma sjellin dhe pastaj do te diskutojme.
    Meqe permende NASUM, vokalisti i grupit ishte nje nga viktimat e cunamit ne Tailande.

Behemoth nesėr boj upload Baphomet - Crukth, welcome to hell, po ti si je me internet, mund tė zbresėsh naigjo nga kėto qė vejm ktu rrotull?

hm, kėta Origin paskan marr pėr mirė - mu mė pėlqeu shumė i pari, me tė njėjtin titull, po tek i dyti nuk e di pse m'u duk death gjenerik. Ta gjej dhe njėherė, u pa puna, ka mundėsi ta kem dėgjuar shkaraz, hehe.

kurse kam bo faj po nuk kam dėgju ala Hate Eternal, po i hedh nai sy sot

hailz to all - me The Haunted - 07 - Bullet Hole.mp3
    mytempdir.com
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Alle Serben müssen sterben

Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Une jam nje fan i Brutal Death MEtal dhe Black Metal. Grupe te preferuara Hate Eternal, Krisiun, Origin, Dark Throne, Behemoth.
    Qeke "infernal" dhe ti pra, join the club. Ma ke bo qejfin me keto te fundit eh?

Behemoth kam degjuar per "Lucifer Rising: sin, devil worship & rock'n'roll" por eshte pak e "veshtire" ta blesh ne Tirane...Me kane premtuar te ma sjellin dhe pastaj do te diskutojme.
    Ca me gjet n'Tirone, nje mortje. Kur mendon qe kena ky komb ka kaluar 30-40 vjet duke i shpallur lufte besimeve fetare, keto lloj librash duheshin shitur neper supermarkete ose duhet te ishin bere lende mesime neper shkolla sot e ksaj dite. Mu ka mbush menja, do hudh kanditaturen per president - motoja e fushates do jete "Feja e shqiptarit eshte shqiptaria" sic kemi mesuar neper shkolla. Dhe cjapin (e Skenderbeut) do ta bej simbol kombetar.

Meqe permende NASUM, vokalisti i grupit ishte nje nga viktimat e cunamit ne Tailande.
    Po pra, e mora vesh. Gjynof. Si nuk qelloi 50 Cent aty me shoke?!

@Legjion

Kur te degjosh HE perfytyroi sikur je tu i pa live. Do te te shijojne 10fish. Imagjino Eric Rutan sikur ti kene dhene nje chainsaw dhe ia fillon kasapanes duke filluar me priftin ortodox te parin. Mos te fillojme dhe te flasim per baterine pastaj.............s'po e zgjas mo se po dal jashte temes.
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Anėtarėsuar
    03-06-2005
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Legjion
    Behemoth nesėr boj upload Baphomet - Crukth, welcome to hell, po ti si je me internet, mund tė zbresėsh naigjo nga kėto qė vejm ktu rrotull?

hm, kėta Origin paskan marr pėr mirė - mu mė pėlqeu shumė i pari, me tė njėjtin titull, po tek i dyti nuk e di pse m'u duk death gjenerik. Ta gjej dhe njėherė, u pa puna, ka mundėsi ta kem dėgjuar shkaraz, hehe.

kurse kam bo faj po nuk kam dėgju ala Hate Eternal, po i hedh nai sy sot
    Legjion

Me pak dhimbje mund te download nga Interneti. Po provoj THE HAUNTED qe vure ti. E kam disk "THE HAUNTED - Made me do it_2000" dhe me pelqen.

Persa i perket Origin, Hate Eternal, Krisiun, kjo eshte muzika qe i shkon me shume realitetit urban ne Shqiperi. Kur ecen ne trafikun e Tiranes Hate Eternal degjohet edhe sikur mos te kesh magnetofon ne makine

Behemoth

Me "Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria" mua do te me kesh votuesin e pare. Dhe si simbol te fushates sigurisht Baphometin (cjapin e Skenderbeut)

Po vizitoj "Behemoth's Room Ov Metal". Do te te lajmeroj per pershtypjet.

Stay Dark, Stay True...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 09-06-2005 mė 22:43 Arsyeja: +

i/e regjistruar Maska e vampmirela666
    Anėtarėsuar
    09-01-2005
    Vendndodhja
    in Valhalla
    Postime
    54
    HAILZ ALL METALHEADZ

ne fillim i uroj nje 'welcome to hell' CRUKTHI-t !!!bravo qe na gjete dhe qendrofsh me ne se shijet mire i ke por do flasim me shume dhe me gjate 1 here tjeter per kete

pershendetje dhe kerkoj falje per mungesen shokeve te mi te luftes hahaha BEHEMOTH DARWIN RYDER LEGJION dhe ndonje qe harrova por kam pase provime te rendesishme per te pregatitur (kuptohet qe jo ne shqip) dhe tani jam me pushime 'so free to listen to metal 24 h yes'!! por ēe do nuk kam kohe te shkruaj gjate ketu sot se po pregatitem per GODS OF METAL ne Bolonje dhe nisem neser,a m'imagjinoni dot? me zor po e pres...

kam lexuar gjithandej kritika per organizimin e ketij festivali (ushqimi dhe pijet te shtrenjta) por se ēaj koken se e kam ndare mendjen qe do shkoj dhe mos harroni qe per here te pare do shikoj MOTLEY CRUE nje nga bendet qe degjoja qe femije dhe per mua mbeten te medhenj sidomos me 'old original line up' do jete gallate , do i uleras Tomit te luaj nje solo ne bateri perndryshe e thera hahaha por e di vete ai ,jam kurioze edhe per Nikki dhe Vince per lojen live ne skene,do e shohim,do ju them...

BEHEMOTH_O
    grup fare qe do vish ne WOA me kenaqe,as une nuk do iki ne party san
    do organizohemi per tu gjetur,kemi kohe ta mendojme

po nga ju te tjeret vellezer lufte kush eshte 'ready for WACKEN?' DARWINI me duket ^ ^ ec aty mos thuaj jo 'mizogjino' hahaha
    po RYDER, LEGJION jeni per jete WACKEN apo jo?

SEE YOU IN HELL

Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Vampiri is back!!!

I qave ato provimet mo. Ca temash i kishe? E di, "The impact of Heavy Metal on Albanian tortured souls"? Apo kjo "Research on the epidemic wave of child abuse within the Church"?

Nejse, Wacken here I come - biletat jane prere keshtu qe eshte gje e mbaruar. Po ti VM666 je tu ardh, e ke te sigurt? Mezi po pres me pa ca grupe qe nuk i kam pare me perpara live si: Overkill, Gorefesrt, Dissection, Hammerfall, Nightwish, Morgana Lefay & Suidakra.

Bofsh qejf ne Bologna, megjithse une pervec Obituary dhe Hammerfall aty nuk do me terhiqte gje tjeter, mbase dhe Maiden se nuk i kom pa asnjehere.

Sot e mbylla javen e "easy listening" me Rage, Metalium, dhe se fundi me nder - Judas Priest. Painkiller eshte album i paarritshem.

Per sot ne darke kam bo gati Nattefrost - Blood & Vomit se mi kujtoi VM666 (nga postimi te tema e BM). U bo kohe pa e degju.

Darwin

Harrova me te thone qe dje morra Seven Witches - Power Metal nga US. James RIvera ne vokal sic e ke parasysh ti nga Helstar, zeri jo si dikur por prap i larte, disi me ndryshe. Bukur

Do mundohem te gjej dhe Destiny's End (not to get confused with Destiny's CHild - I have not lost my head yet) se kendon dhe aty ky. Degjo ca Power amerikon se jane te bukur, me ritem per jete koke. Eshte me i rende se Power europian.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 10-06-2005 mė 23:21 Arsyeja: +
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •