Dy musafirė tė ngritun i pati kjo temė.
Njėri na la vetėm, ky tjetri ende po na bėn shoqėri. Sa mirė. LOL
Dy musafirė tė ngritun i pati kjo temė.
Njėri na la vetėm, ky tjetri ende po na bėn shoqėri. Sa mirė. LOL
shume here Gjuen fjale jo korekte,shpeshehere e pyes vehten se a je SHQIPETARE?sepse po i nenqmone shume njerezit,bie fjala ke takue nji Kosovar qe ka fizionomi turke,shume je i pa kulturuar ne tema,me vjen de dyshoje kure shohe sa postime ke dhe qe jane te verteta,dhe te pa verteta,se,ka lidhjen ,ju vetm postoni,vetem postoni kurse ky forum vetem po ZVOGLOHET DHE PO ZVOGLET FALE TIPAVE SI JU
Alibaben mos na nguc o plakush..;nejse, edhe une si JU jemi ketu plakusha...u plaka ne kete forum, a thua me takon fare pesioni se ?
Pra mos u nxej me alibaben, ai poston 3 rreshta, vetem tre hiē me shume...pra le me ata tre rreshta.
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Jo kreksi une deshiroje qe gjdo Shqipetare te dije shume,sepse per neve ashte me randesi,duhet kupetue do gjana,neqofse nuke i takon historise sone,nuke i takon,per kanget e milosaos ashte perkthimi i dobet,ate e di,mirepo ne suaza te medhaja,mirepo per kete miloshin ne vitin 1956 do gra folshin per kete pa sy me sy,mirepo nji plake e mbaja ne mende thoshte se te gjithe,jeni ,,QOORRA,, e kame pete nane time pse po fole ajo ashtu,ajo me tha se ashte ardhun prej nji vendi tjeter ne kosove e u tranue plaka nuke dine qka flete,;po qka ka qene ajo plake qe erdhe ne kosove,grueja e nji begu shume te madhe,paramendo,ajo plake Shkonte uje me mare me dy testija dhe te dyjat kane qene prej ari,mami me ka thane se testijat per uje kane qene te arit,dhe kurre nuke ileshonte prej dore kure i mbushte me uje,ndersa qaji dhe filgjanet dhe shume orendi kane qene te sermes dhe te arit,ajo plake atehere i kishte 94 vjet tashe mere me mende sae vjeter,une nuke di prej nga ka ardhune ne Kosove prej shqiperije jo,1868 e lindun dhe tregojke per nane e saje sa e bukur ka qene,mirepo dosha te them se grate ateher u grindeshin mirepo kure folke ajo su nijke zani,1953 permendorja ne Kosove ashte ndertue,dhe pikerishte ajo thoshte populli i verbet ne KOSOVE.faliminderit se te lodha KREKSI.
A me mire eshet te jemi PA SY apo PA KRY ?
Kry=mend, tru
sy=shkurtpaes, te verber pergjithemon, bores se zeze i themi e eshte e bardh ?
Mos eshet ketu e tere enigma e ketyre vargjeve ?
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Po kreksi po.
http://img13.imageshack.us/img13/937...2009010654.jpg
ketu thuhet se Milosao Kopiliqi ishte Kroat...
Une di prej nga ashte ky, Heroi,mirepo ketu kame pamur se shumica nuke dine me shkrue ne gjuhen tone,pore prej teje pashe qe dine me shkrue ketu,pore nje te them se shkrimet e mija per me i kupetue duhet intelegjenca e madhe te jete ne shume dijuni,sepse shkruej ne menyre tjeter,se deshiroj vetem AI qe ashte SHQIPETARe te me kupetoje,dhe kurkushi tjeter,kame EXPIRIENCE TE MADHE NE FORUME ,JAME SI QENI DHE MENJIHERE I MARRE ERE TE KEQES,mirepo per shkaqe te dijunuise te madhe,nuke mundena,te theme se jane llojit te keq sepse ,thjeshte nuke dine shume ,HISTORIN dhe ARHEOLOGJINE tone,ne disa tentime,kure deshiroje ta permiresoje hasi ne rezistence,neqofse dije une nuke kame faje mirepo gjdo dijuni ta dha me kode,dhe kurre e asnjihere,ne menyre te hapet qe ta kupetoje edhe r dhe s faliminderit.
Une e kam vrejtur menjehere se je gjeni ne kete lami, nuk i ofendoj njerzit pa e ditur kush eshte ai dhe cili eshte ai njeri mirepo ketu ne forume ka disa qe therrin, por edhe nganjehere therri por me tallje JO per te keq...
Ju jeni gjeni ne histori, le mos i ndegjo ē'thone te tjeret,
Rri rehat si thone arbreshet qe edhe ata flasin si JU por ka shqiptar edhe nga egjipti qe ta shojen e dijne historine mire...
Te pergzoje i nderuari hoteli;
Pasi fole per Arbereshet shikoje vine ne midis te italise,dhe vijen qe prene shkodren ,drejte te nalte e deri ne beograd,dhe pastaj deri ne lindje ,krejte keto toka jane thirur me nji fjale perandoria e lindjes,dhe pikerishte Gjergji me alfonson e napolit,kane pase kundershtime te medhaja me veriun e italise,sepse veriu i italise ka dashte te sundoje edhe jugun e italise,mirepo ajo ka qene pjese e lindjes apo jo,ateher ne anen ekujte duhet me kone Gjergji,sigurishte ne anen e napolit,dhe prej Napolit DERI ne adriatik,krejte kane qene Shqipetaret,rojet dhe taksat i kane mbledh Shqipetaret e Gjergjit,edhe ata ma te fortit ,dhe veteranet i tina shkuen me puneu ne Napoli,jo qe ka ba mareveshje vazle me alfonsen ,pore ai ka lype ndihme prej Gjergjit sepse kane qene te dy me tituje te nalte te asj kohe,1468 shqipetatet 800 000 mije jane dale prej shqiperise dhe kosoves dhe viseve tjera te banueme me shqipetare kurse vetem 250 000 te shqypnise pa kosoven pa maqedonin dhepa greqine,te marishe Historin e tyre dhe vetem 1 per qinde,nuke do te lexojsh ma asnji text te tyre sa emocione ka ne to vetem femije ka pase nji numer te madhe te cieve ju kane humbe ne lufte,me anmikun,,gjuha arbreshe ashte plote me valle te ndrushme ne folklore po ta dishe historin e ati tjetrit gjergje te madhit munde te shohish vallet e arbereshve ne menyre te fallangave edhe te mashkujte edhe te femnat e une i kame perjetue keto para shume shume viteve,dhe me nohin shumica si ne zara si ne itali sepse e di gli ma se miri,dhe e kupetoje ma se miri ne familje time,.
Krijoni Kontakt