Jo, jo nuk ka mbetur, do gjuhemi edhe ktej, jam duke pergatitur nje shkrim nga Ibrahim Qitaku i cili eshet i pari qe ka nxjerrur "Biblen e Drenices" eshte nje kryeveper !
Jo, jo nuk ka mbetur, do gjuhemi edhe ktej, jam duke pergatitur nje shkrim nga Ibrahim Qitaku i cili eshet i pari qe ka nxjerrur "Biblen e Drenices" eshte nje kryeveper !
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Spasna ni pėr kta. Po mir ti, po ai lum lumi e la ngjyst me kit temė![]()
Jo ti at artikllin bire, se interesant te koka qysh ma pėrshkruve.Mire pra, nese paske deshire te zjarret qe ta perfundoje lum lumi atehere po ia le lumit ne dor.
Me lesho nje ze kur te duash...
Veē lum lumi osht ni "temė" tjetėr. Na e la si ngjyst diqysh. S'po ka hije kshtu.LOL
2000 nga drenica,po ku i more keto te dhana,Qfare miloshi nga Drenica,a ke qene ndonji here ne kopiliq,qfare lidhje ka Kopiliqi me beteje te Kosoves,une kame qene ne kopiliq ,100 here,pore kure ,nuke kame ndie qe ka paseur,miloshe kopilqi,ka qene vetem plaku ,prej kopiliqi,qe ka luftue ne ushtri te ATATURKUt,,krahe per krahe nen komanden e tije,e ka emnin plaku me duket ,sadri ,e, ai me ka thane se kure ska pase ketu milosha ase serb,keto jane propaganda serbe,ketu gjithe Shqipetari u kone,kushe te ka thane e pyeta plakun,Kemajl Ataturku me ka thane,pyeti ata qe jetojne ne KOPILQ ata ma mire e dine,se tash ashte shlirue kKOSOVA dhe nuke ka nevoje me RREJT,e vertea ashte ndryshe se ne kosove ska lexhenda per miloshin ato jane te ardhuna preje KAZANEVE SERBE.Faliminderit.
Kreks, le lum lumin se na erdh ky tjetri, hoteli. LOL
Kjo temė ėshtė e vetmja qė ka pasur fatin tė ketė musafirė kaq tė ngritur.
Alibaba respekt per ato shkrime qe si kame lexue,Mere vetem fjalen ne kange qe kendohet ,per miloshin,dhe ndoshta do ta gjejshe te verteten ,po e citoj;;UNE PA KRYE,TI PA SYE,kure e zberthen ket fjale,do ta die per nder,Sepse SHQIPETARI kure nuke te lane nji funde pa domethanje,kanga mbarone me keto fjale,faliminderit.
Edhe ty faliminderit. Veē s'je kah thu kurgja hiē, veē je ba marak me shtu numrin e postimeve.
Do te ishte Gabimi i gjdo libre ,qe botohet ne Kosove,dhe te permendet miloshi ,sepse ato jane pjellat te serbise,historija e drenices nuke njeh kurfare milloshi,ketu gjithmone kane jetue Shqipetaret,dhe keto toka gjithmone kane qene ,ne histori,qe dhane shume qesar,dhe shume prijsa te krejte kohnave,Kosova ashte Shqipetare ne gjdo dokumente te vjeter ,deri ne vitin 1800 pastaj pasojne propagandet serbe,pore ne si hajme keto gjana,se jane te tharpeta,ende nuke jane pjeke ,kure 14 shtete ta shkruejne historin e kosoves dhe asnjana nuke perputhet atehere ka diqka,Shekspiri ...per danimarken.
Nuke ashte e vertet ,se dua te shtoje postime,sepse une e die ket histori,dhe ju nuke mundeni me thane kete fjale ,se kame deshire me i shtue postimet,nuke jeni,ASTROLOG,dhe ase PROFET,te dini mendimin,tim.E imja ashte me te mesue e JU QE MESHELNI SYTE UNE NUKE KAME FAJE.FALIMINDERIT.
Krijoni Kontakt