Katastrofe loje shume e dobet nga dy anet, Ranieri smeriton edhe nje minut te beje ne bankine, vertet sonte ja nxjeri fundin.ncncncncncnc
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Me keshtu loje doni te luani kundra Realit a?
My silence doesn't mean I am gone!
Ranieri gjithesesi duhet te largohet....
Mirpo edhe demtimet e bejnte te veten,ai Knezevici nuk ishte lojtar as per pankin e aq me pak te luaj....
Forza Juve !
Juventus vertet eshte ne kriz te rrezulltateve por nuk duhet qe te jen shum optimist Real Madrid sepse ndonjeher me sveshtir eshte te luash kunder ekipit ne kriz se sa atij ne form, une kam bindje se juventus do fitoj ose do dal baraz loja nuk e besoj qe real mund te fiton.
vari leshte
Nuk duhet te largohet Ranieri jo, mos ja vini fajin trajnerit sepse ate perberje lojtaresh ka. Nuk ka cfare te bej trajneri kur bordi drejtues deshton ne merkato, kur ben nje merkato totalisht te deshtuar. Per nje ekip qe synon kampionatin dhe champios duhet te hedhi lek ne merkato, dhe jo te lozi akoma me lojtare qe jane per primavera dhe jo per Juventusin. Duhet te iki Koboli, Blank e kush tjeter ka dore ne merkaton e Juves. Ranieri eshte trajner i mire, nese e mban mend me Parmen se cfare skuadre ka bere me 4-5 lojtare, qe nuk njihte kundershtar. Po thuaj keto kushte i kan krijuar, i kan dhene pak dhe kerkojne shum. Nuk ka me Moggi qe te sjell Zidane, Zlatan, Trezegue, Cannavaro, Thuram, Zambrota, Mutu, Nedved e shum te tjere. Mos ja vini te shkretit Ranieri fajin po vijani bordit drejtues qe nuk kane lidhje me futbollin po vetem me biznesin.
nuk e deshte juvja barazimin por shtazaraku rainieri. te gjithe e kane kritikuar per kete vendim. gjoja deshte ta ruante del pieron ai per ndeshjen me realin e harroi qe juvja ka prestigj si skuader e madhe qe eshte , e smund te pajtohet thjesht me nje barazim duke lujt kundra cdo skuadre ne bote.
mirepo ranieri seshte mesuar ndonjehere te menaxhoje ekipe kaq te medhaja ,dhe eshte here e pare qe e provon kete lloj privilegji ,prandaj ben gafa te tilla. ai duhet te menaxhoje ekipe te rendomta si pune e interit.me ato ekipe them une i shkojne atij per shtat.
Krijoni Kontakt