Close
Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 214
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Replika dhe Përgjigje për myslimanët dhe ateistët për pyetjet e tyre

Citim Postuar më parë nga marlend Lexo Postimin
    Kur ti merr guximin mi than Papes hajvan nuk ka gja qi m'ndal me marr guximin e me te than:- Jo ai por ti je hajvan !!!
    Une jam hajvan sepse une nuk besoj se nga cfaredo lloj majmuni mund te perfitojme nje njeri, ju jeni eksperte me ato teorite e juaja 'hokus pokus', jeni bere tamam palaqo kur thoni se sikur qeni, maceja, njeriu, derri vijne nga nje paraardhes i perbashket¿¿¿¡¡¡!!!??? Papa edhe ju se dini se kurre nuk eshte gjetur kalimi apo evoluimi nga nje specie ne nje tjeter, ndersa kemi miliona fosile.

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

O njeeeeeeesh !! Pac bekimin e Allahut inshalla. Ti je i vetmi qe e meriton!

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Janë shumë dy vite, pas dy javësh !!
    Eshte ceshtje ditesh, bile mos te them ceshtje oresh...
    Nese 10.000 siriane vijne ne nje shtet perendimor sipas dijetareve pa kurrfare truri si Mexhid Yvejsi 30.000 vendas po u konvertojkan ne Islam. Krejt Suedine p.sh. mund te shihesh ndoshta nja 10 suedeze te konvertuar ne Islam, shqiptareve u shitet genjeshtra se 1 milione suedeze jane konvertuar ne Islam. Nese ne bote ka 1.1 miliarde lyslimane dhe 100 milone prej tyre shkojne ne Evrope sipas Mexhidit qenkan bere 1.2 miliarde myslimane!? Logjike koti

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Perendia eshte Krijuesi i botes, gogolet majmune i keni ju ateistet qe i keni genjyer miliona njerez me ta duke i bindur se vertete po tu lesh kohe te nevojshme atyre mund te perfitojme njerez. Ju dhe islamiket keni lene kombin shqiptar me te izoluarin ne Evrope dhe nder popujt me te padeshiruar duke u munduar te shkatrroni gjithcka pozitive qe permban kultura jone. Ndersa te krishteret shqiptare kurre nje te keqe me te vogel nuk i kane bere as edhe nje shqiptari te vetem, dhe kemi 2 te krishtere shqiptare (Gjergj Kastrioti dhe Nena Tereze) me ane te ge cileve ne bote njihemi per gjera pozitive. Ma thuaj nje ateist dhe nje islamik te cilet popullit shqiptar i kane dhene imazh pozitiv. Mund te me fshini postimet por argumentet kurre nuk mund t'i luftoni.

Kjo ishte replike per Iliaria e Para e cila besimin ne Zot e konsideron besim ne gogole...

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Urime, po i shtoka nderin shqiptarise Dr. Laura Mersini,
    fiziciente teorike ne nje shkalle me Stephen Hawking.

Me ekuacionet e mekanikes kuantike, pertej teorise se stringjeve,
    te vertetoje ekzistencen e multiverseve, i deshiroj cmimin e Nobelit ne fizike.

Nese teoria eshte e sakte dhe vertetohet, Laura ia kalon edhe Ajnshtajnit,
    fizicientit me te mire te te gjitha koherave.
    Teoria e multiverseve (infinit universeve) eshte teori e shkencetareve ateiste qe kane hyre ne boten e halucinacioneve. Fatkeqesisht qe edhe nje shkencetare shqiptare ka rene ne jo logjiken e ateisteve perendimore. Kjo teori kontradikton cdo logjike te shendoshe dhe eshte e mbeshtetur kryekeput ne spekulime. Nuk ka asnje argument logjik se ekzistojne miliona, miliarda apo pakufi universe. Qe atomet levizin si levizin nuk eshte argument se ekzistojne infinit universe. Ky eshte interpretim i gabuar i fakteve shkencore.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    O njeeeeeeesh !! Pac bekimin e Allahut inshalla. Ti je i vetmi qe e meriton!
    Cfare logjike eshte kjo, vetem per te perjashtuar Perendine si Krijues halucinohen infinit universe si ky i joni dhe te tjere ndryshe?! Selam

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Mesia , ne çfare ndryshon ti nga dudumet islamike ?!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Prap me gojen plot "dudum" ti ? U'a ke pa islamikeve apo çka eshte halli me ty, ç'ke qe ankohesh per pjeset gjenitale te tyre ? Dhe pse e pyet mesin, se a je dudum ?! C'po t'intereson ty se a i qohet apo jo ? Te eshte obsesion dudumi !

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Teoria e multiverseve (infinit universeve) eshte teori e shkencetareve ateiste qe kane hyre ne boten e halucinacioneve. Fatkeqesisht qe edhe nje shkencetare shqiptare ka rene ne jo logjiken e ateisteve perendimore. Kjo teori kontradikton cdo logjike te shendoshe dhe eshte e mbeshtetur kryekeput ne spekulime. Nuk ka asnje argument logjik se ekzistojne miliona, miliarda apo pakufi universe. Qe atomet levizin si levizin nuk eshte argument se ekzistojne infinit universe. Ky eshte interpretim i gabuar i fakteve shkencore.

Sipas logjikes se besimtareve si ti, zhvillimi i njerzimit do ishte ende ne vitin , si me rastin e lindjes se besimeve monoteiste.
    Se ne cfare argumentash besoni ju besimtaret, ne ato gjera ndoshta nuk beson as edhe nje femije i mitur ne foshnjore.
    Nje keshille, me mire mbajeni besimin per vehte dhe mos tregoni hapur se cfare besoni, sepse automatikisht e deklasoni logjiken.

Zhvillimet shkencore dhe faktet shkencore kane rrjedhur nga mendje, qe jane zhvilluar jashte kornizave besimtare,
    duke u bazuar ne fakte. Fale tyre zhvillimi i njerzimit ka perparuar dhe keshtu do te perparoje edhe ne te ardhmen, me shkenctare qe bazohen
    ne logjiken e mendjes dhe jo ne logjiken e besimit.

Sa i perket vertetimi i multiverseve, per ate arsye eshte ndertuar edhe LHC "large hadron collider" - parplasesi i madh i hadroneve ne Cern.
    Aty pershpejtohen dhe perplasen me shpejtesi te drites grimcat, nje nder qellimet kryesore eshte se ne baze te llogaritjes se energjise para perplasjes dhe pas perplasjes. Nese arrihet te llogaritet, se energjia pas perplasjes eshte me e vogel, atehere eshte vertetuar se energjia e humbur pas perplasjes kalon ne nje dimension tjeter...

Nejse, se ti ashtu e kshtu se kupton.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hot_prinz : 23-09-2015 më 08:04
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Mesia4ever nga dudumet ateiste dhe islamike dallon sepse nuk beson ne ide te tyre te pa mbeshtetura asku ne logjiken e shendoshe. Nuk beson sikur ata qe kur u shteren argumentat fillojne me sharje e ofendime personale..

Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •