po mir mer a ke fol me naj femen tjeter deri tani?
mos em thuj qe asht femna e par.
po mir mer a ke fol me naj femen tjeter deri tani?
mos em thuj qe asht femna e par.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Lere gocen me ate qe thashe se ska lidhje. Eshte kjo menyra tipike arrogante dhe e pameshirrshme w Shqiptareve. Eshte dicka e perditshme qe ndodh jo vetem ketu ne boten virtuale por sidomos ne ate reale ne Shqiperi, me Shqiptaret. Jo qe s'te ndihmon njeri sot kur ke nevoje, por mundesisht te kene te te shtyjne me tutje ne humnere. Une nuk kam ardhur ketu shyqyr Zotit per ndonje nevoje jetike. Ato i kam zgjidhur me forcat e mia. Une thjesht kam shkruar nje situate me te cilen po perballem dhe kerkoj nje opinion apo ide nga dikush qe mund te kete me teper ekperience jete apo kreativitet me te tilla gjera. Cfare ka ketu per tu marre me lloqe Kavaje?
Eh c'e vret mendjen, thuaji te verteten. "Me fal nese dukem teper i drejtperdrejte, por mendoj eshte e padrejte te mos kem kenaqesine te te njoh vetem nga rrethanat e papershtatshme qe gjendemi, kete mundesi kam. A mund te te ftoj per nje pije?" Formuloje sa me natyrale, thjesht e sa me shkurt. Po s'pranoi, pune e madhe, shko pije nje birre vetem e nje per mua.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
E di si esht puna,
bie dakort me ty qe per gjera te tilla nuk duhet ndihmuar njeri....
Ti duhet te besosh ne ate qe ti je, te shprehesh ate qe ndjen, ne menyre qe te marresh ate qe meriton...
Me neve qenke bilbil, ēudi qe me ate gocen ncuk..., apo nuk te vjen natyrale te jesh i sjellshem....
paqen, e sjell vetem drejtsia
Btw, nga nje studim I fundit qe lexova diku neper forum; femrat nuk preferojne meshkujt e ngrysur!!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Thuaji :
Nqs nuk ke ndonje plan per sot kisha deshire te te ftoja per nje kafe![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
2043 (02-10-2014)
Ose thuaj kshu: Ne zemren time eshte nje livadh, ne ate livadh eshte nje lule, ajo lule je ti.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt