Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Për: Numri i të vdekurve nga bombardimi në Gaza arrinë në 100

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    1) sulmin e filloi Hamas me raketa dhe izraelitet kundersulmuna per t'u mbrojtur!!
    Ja si mbrohet Israeli :

Te citova ne ket pjese se kam Ramazan e spo kam kohe te mirrem me ty !

Te humburit ( Cifutet , Ortodokset e Krishtere etj etj ) ne zemrat e tyre kane nje gje te perbashket vrasin pa meshire dhe urrejne muslimanet sa qe urrejtja i kaplon qe po te munden te gjithe muslimanet do ti faroseshin nga faqeja e dheut . Po cfare ti bejme ne ketyre qe s'kuptojne se fitorja ne fund do te jete e Islamit dhe e muslimaneve !

Vdekja nuk eshte asgje tjeter vetem proces , kalim prej nje gjendje ne ne gjendje tjeter . Te gjithe keta te vraret ne Gaza do te jene ne Xhennete te Allahut . Kurse te krishteret dhe Cifutet me krimet e tyre do te shkojne vetem ne ferr . Ai do te jete shperblimi i tyre i merituar . Keni parasysh kete o jobesimtare !
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...po muslimanet qe vrasin(han nen emrn e all_llahut njeri tjetrin)ku e kan vendin ????!!!..Hahaha...Jam kunder dhunes,ndado qe vjen.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Ja si mbrohet Israeli :

Te citova ne ket pjese se kam Ramazan e spo kam kohe te mirrem me ty !

Te humburit ( Cifutet , Ortodokset e Krishtere etj etj ) ne zemrat e tyre kane nje gje te perbashket vrasin pa meshire dhe urrejne muslimanet sa qe urrejtja i kaplon qe po te munden te gjithe muslimanet do ti faroseshin nga faqeja e dheut . Po cfare ti bejme ne ketyre qe s'kuptojne se fitorja ne fund do te jete e Islamit dhe e muslimaneve !

Vdekja nuk eshte asgje tjeter vetem proces , kalim prej nje gjendje ne ne gjendje tjeter . Te gjithe keta te vraret ne Gaza do te jene ne Xhennete te Allahut . Kurse te krishteret dhe Cifutet me krimet e tyre do te shkojne vetem ne ferr . Ai do te jete shperblimi i tyre i merituar . Keni parasysh kete o jobesimtare !
    kur un jam me i forte se ty, ti pse e kruan dhe godet i pari
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-07-2014
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    25

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    [...]
    çifutet me arabet jane ne lufte per territor, per asgje me shume. Kurse çifutet i kane mundesite per te siguruar paqe dhe nuk e bejne ate....ketu eshte faji, e jo se ata paskan te drejte historike me jav grabit token arabeve qe gjysherit e tyre nuk paten cojones ta mbrojne...ajo çka ishte nuk eshte mates per ate cka bejme sot.

Sot shteti i izraelit eshte shtet kriminal. Nese ato femijet i kane rrembyer dhe vrare, ate e kane berre individe, qoft edhe ndonje grupacion militant, por nuk e ka bere populli i thjeshte qe e hjek pasojen.
    Dua të ndalem tek ajo që thua mbi mundësinë që ka Izraeli për të ndalur konfliktin. Ti thua se ai i ka mundësitë dhe nuk e bën paqen...
    Por si mund të bëjë paqe Izraeli kur palestinezët grabisin fëmijët izrealianë dhe i vrasin? Mund të bëhet paqe në këtë mënyrë?
    Për më tepër do të thoja: Në Izrael ka edhe arabë që jetojnë, brenda shtetit izraelian; disa i njoh unë meqë kam marrëdhënie në jetën e përditshme. Plus që kam një mik të ngushtë që është i fejuar me një gocë izraeliane. Dua të them se i njoh të dyja palët, dhe ata që janë pak më "agresivë" janë arabët.

Ndërsa ata fëmijët, nuk janë vrarë nga individë, por janë vrarë me motivacione të qarta. Pastaj përse nuk i ka dorëzuar Palestina këta "individët" që kryen krimin mbi fëmijët izraelianë?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-07-2014
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    25

[...]Te humburit ( Cifutet , Ortodokset e Krishtere etj etj ) ne zemrat e tyre kane nje gje te perbashket vrasin pa meshire dhe urrejne muslimanet sa qe urrejtja i kaplon qe po te munden te gjithe muslimanet do ti faroseshin nga faqeja e dheut . Po cfare ti bejme ne ketyre qe s'kuptojne se fitorja ne fund do te jete e Islamit dhe e muslimaneve !
    Askush nuk i urren myslymanët. Mund të ekzistojnë ndonjë që i urren, por këta urryesit në vendet e emancipuara e kanë vendin në qeli, sikundër e kanë edhe terrorristët.
    Më bën përshtypje mënyra se si shprehesh; kur thua: "se fitorja ne fund do te jete e Islamit dhe e muslimaneve !" Kjo tregon edhe mënyrën se si mendon një islamist (radikal), vepron duke patur një ide fikse, të patjetërsueshme.

[...]
    Ja pra. Për të vazhduar mendimin e mësipërm. Deduktoj se ti nuk ke respekt për jetën, meqë je i bindur se kjo jetë është vetëm kalimtare (dhe e tillë mund të jetë), dhe si e tillë nuk meriton respekt. Kjo e bën një njeri që të jetë nihilist dhe të bëjë gjëra jo-normale, ekstreme, që mund të klasifikohen edhe si anti-njerëzore.

Dhe në fund këtput edhe një të fortë fare, kur thua "Keni parasysh kete o jobesimtare!". Dukeq ashiqare se tek "jbesimtarët" ti fut edhe ortodoksit dhe katolikët, pra të gjithë ata që nuk kanë besimin tënd fetar, që nuk besojnë tek zoti yt. Më vjen keq të ta them, nëse nuk e ke kuptuar vetë, por ky është radikalizëm fetar - fondamentalizëm!

i/e regjistruar Maska e CRASH
    Anëtarësuar
    30-12-2012
    Postime
    92

. . . . . . ! Demokracia Amerikano/Europiane hesht!
    Njeri e hedh nje predh, ky tjetri kundersulmon ne shtepi civile! jo bazat ushtarake! ... WTF is happening with our world!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Randal Lexo Postimin
    Dua të ndalem tek ajo që thua mbi mundësinë që ka Izraeli për të ndalur konfliktin. Ti thua se ai i ka mundësitë dhe nuk e bën paqen...
    Por si mund të bëjë paqe Izraeli kur palestinezët grabisin fëmijët izrealianë dhe i vrasin? Mund të bëhet paqe në këtë mënyrë?
    Për më tepër do të thoja: Në Izrael ka edhe arabë që jetojnë, brenda shtetit izraelian; disa i njoh unë meqë kam marrëdhënie në jetën e përditshme. Plus që kam një mik të ngushtë që është i fejuar me një gocë izraeliane. Dua të them se i njoh të dyja palët, dhe ata që janë pak më "agresivë" janë arabët.

Ndërsa ata fëmijët, nuk janë vrarë nga individë, por janë vrarë me motivacione të qarta. Pastaj përse nuk i ka dorëzuar Palestina këta "individët" që kryen krimin mbi fëmijët izraelianë?
    Ta pranojne shtetin e palestines...dhe ta nderpres zaptimin e tokes dhe ndertimin e lagjeve illegale.....shume thjeshte eshte...
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Nuk arsyetohet padrejtesia me histori.....çfaj kane njerezit qe jetojne SOT per fajin e atyre qe jetuan DJE ?
    O Tunxh hesapi!!! Po ku e sheh padrejtesine qe te bene serbet ty, nese nuk merr parasysh historine, o karabush??!!! Po ç'faj na paskan izraelitet qe te bombardohen nga harapet refugjate qe jetojne ne Palestine??!!
    E ne emer te çfare drejtesie kuranoro-harapo-muhamedane, na u dashka qe te mos jetojne ne shtetin e tyre qe kane themeluar tashme 65 vjet e te durojne bombat e egersirave harape pa u mbrojtur??!! E ç'faj na paskan serbet e greket per padrejtesite qe bene baballaret e tyre, sipas kesaj "loqikes" tende prej muslimani??!!
    çifutet me arabet jane ne lufte per territor, per asgje me shume. Kurse çifutet i kane mundesite per te siguruar paqe dhe nuk e bejne ate...
    O kungull stambolli, dallkauk si tere islamiket!!! Po izraelitet e kane territorin, ua leruan nenen e fene tre shteteve harape njekohesisht e mandej u dhane edhe paqen e ti pellet akoma se çifutet nuk duan paqe??!! Po a behet dot paqe me terroristet, me faren e ndyre islamiko-harape, me Arafatet e hamasin??!!
    O kungull islamik qe s'ke dy fara, edhe pse jeton ne mes te qyteterimit: si mund te besh paqe me ata qe te mohojne egzistencen si komb??!!!
    .ketu eshte faji, e jo se ata paskan te drejte historike me jav grabit token arabeve qe gjysherit e tyre nuk paten cojones ta mbrojne...
    MIre pra, o mençuri e rralle islamike, meqe qenka pune se kush ka me shume "cojones", pse nuk rrini urte pasi Izraeli ua leroi mbare e prape me din e me fe e ju rreh si qeni sa here t'i teket??!!
    Ju islamiket e "mençur" e keni perr fe te genjeni pa turp, perndryshe do te thoje te verteten qe çifutet, e riblene token qe harapet ua grabiten kur kishin "cojones", ose me mire te themi, kur shtoheshin si mijte e hales, si grami ne nej are gruri!!! Eshte e njejta taktike qe po vini ne perdorim per te pushtuar boten e civilizuar, duke u shtuar si jevgjit ne kohen e Enverit!!!!
    ajo çka ishte nuk eshte mates per ate cka bejme sot.
    Po pra, dallkauk islamik, edhe sipas kesaj "logjikes" tende islamike, i bie qe sot ka nje shtet qe quhet Izrael e harapet e Palestines duhet ta kene parasysh, shko e tregojua kete logjiken tende te ndritur!!!
    Sot shteti i izraelit eshte shtet kriminal.
    Po aq sa ç'ishte terroriste e kriminale Uçk-ja???!! Apo, tashi s'vlen me ajo perla jote se kush ka "cojones", ka te drejte te grabise ç'te doje??!!
    Nese ato femijet i kane rrembyer dhe vrare, ate e kane berre individe, qoft edhe ndonje grupacion militant, por nuk e ka bere populli i thjeshte qe e hjek pasojen.
    Mire pra, mendjendritur islamik, ç'dallim ka ndermjet "individeve" te nje populli dhe popullit vete??!!
    Si do te silleshe ti, Ndue Moisiu, alias NUH MUSA, nese "individe" te popullit serb te fillonin e te rrembenin djelmoshat shqiptare, te bombardonin me raketa Prishtinen e Tetoven, te hidhnin bveten ne ere neper stacionet e shitoret kosovare???! Do te flisje akoma per "individa", apo do te na çaje veshet duke pellitur per "serbo-ortodokset" ne pergjithesi, siç ben sot e kesaj dite tere lukunia islamike ne Kosove???! E si i pergjigjesh atyre qe kerkojne te drejtat e çameve, se "historia" nuk vlen per te perligjur nje te drejte??!!
    Izraeli si cdo here, edhe kesaj rradhe e shkel me kembe shancin e rradhes te nxjere kapital pozitiv nga gabimet e palestinenzeve....
    Aha, gabimet qenkan te palestinezeve, por filoharapet muslimane si ti e keta krimbat e tjere, pellisni se "Izraeli eshte kriminel", per te perligjur pastaj Isis dhe HAmas, qe vrasin me "Allahu akbar" ne goje!!!!!!
    Po turp, nuk ju vjen??!!
    Ps:
    Edhe çifutet jane fare arabe, jane bij te Ibrahimit po edhe ata.....
    Ndoshta edhe jane, por a te kujtohet se ç'u beri Muhamed "paqesori" bijve te Ibrahimit??!! Ja se po te ta kujtoj pakez ate kujtesen tende islamike, qe s'shkon me larg sesa sulltan Murati dhe Hamza tradhetari::

Per ne protokoll, Muhamedi i arabeve, jo qe i ka "masakruar" ata tradhetaret dhe besepreresit, ai edhe i ka zhduk qe mos te pingeroje fare jomuslimani ne ato troje.....sot e kesaj dite, fara e jomuslimanit as qe mer ere ne vendet me te shenjta te islamit, edhe ate, fale atij burri burrash, atij gjigandi te njerezise.....islami ka sukses, se e ka burimin e paster si uji qe del nga gurri...kjo nuk do te kish qene keshtu, po qe se mos kishin qen muslimanet konsekuent ne punen e tyre.....

http://www.forumishqiptar.com/showth...=138569&page=2 postimi 39
    E ti, krimb islamik, qe nderon e adhuron kesi fare gjakataresh, vjen e flet per Izraelin ????!!
    Eshte fale krimbash si ti, qe perligjin çfaredolloj krimi ne emer te fese, qe ne Shqiptaret si komb, jemi te semure si ai lisi qe e bren krimbi tash sa shekuj!!!
    Fare e keqe.....
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-07-2014
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    25

Ta pranojne shtetin e palestines...dhe ta nderpres zaptimin e tokes dhe ndertimin e lagjeve illegale.....shume thjeshte eshte...
    Tani vë re se e kisha lënë mendimin tim të paplotë. Në shtetin e Izraelit jetojnë edhe arabë. Përse këta arabët e Palestinës nuk duan të jetojnë së bashku me arabët e tjerë branda shtetit të Izraelit. Ku është problemi, nga pikëpamja e tyre?

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    O Tunxh hesapi!!! Po ku e sheh padrejtesine qe te bene serbet ty, nese nuk merr parasysh historine, o karabush??!!! Po ç'faj na paskan izraelitet qe te bombardohen nga harapet refugjate qe jetojne ne Palestine??!!
    E ne emer te çfare drejtesie kuranoro-harapo-muhamedane, na u dashka qe te mos jetojne ne shtetin e tyre qe kane themeluar tashme 65 vjet e te durojne bombat e egersirave harape pa u mbrojtur??!! E ç'faj na paskan serbet e greket per padrejtesite qe bene baballaret e tyre, sipas kesaj "loqikes" tende prej muslimani??!!
    O kungull stambolli, dallkauk si tere islamiket!!! Po izraelitet e kane territorin, ua leruan nenen e fene tre shteteve harape njekohesisht e mandej u dhane edhe paqen e ti pellet akoma se çifutet nuk duan paqe??!! Po a behet dot paqe me terroristet, me faren e ndyre islamiko-harape, me Arafatet e hamasin??!!
    O kungull islamik qe s'ke dy fara, edhe pse jeton ne mes te qyteterimit: si mund te besh paqe me ata qe te mohojne egzistencen si komb??!!!
    MIre pra, o mençuri e rralle islamike, meqe qenka pune se kush ka me shume "cojones", pse nuk rrini urte pasi Izraeli ua leroi mbare e prape me din e me fe e ju rreh si qeni sa here t'i teket??!!
    Ju islamiket e "mençur" e keni perr fe te genjeni pa turp, perndryshe do te thoje te verteten qe çifutet, e riblene token qe harapet ua grabiten kur kishin "cojones", ose me mire te themi, kur shtoheshin si mijte e hales, si grami ne nej are gruri!!! Eshte e njejta taktike qe po vini ne perdorim per te pushtuar boten e civilizuar, duke u shtuar si jevgjit ne kohen e Enverit!!!!
    Po pra, dallkauk islamik, edhe sipas kesaj "logjikes" tende islamike, i bie qe sot ka nje shtet qe quhet Izrael e harapet e Palestines duhet ta kene parasysh, shko e tregojua kete logjiken tende te ndritur!!!
    Po aq sa ç'ishte terroriste e kriminale Uçk-ja???!! Apo, tashi s'vlen me ajo perla jote se kush ka "cojones", ka te drejte te grabise ç'te doje??!!
    Mire pra, mendjendritur islamik, ç'dallim ka ndermjet "individeve" te nje populli dhe popullit vete??!!
    Si do te silleshe ti, Ndue Moisiu, alias NUH MUSA, nese "individe" te popullit serb te fillonin e te rrembenin djelmoshat shqiptare, te bombardonin me raketa Prishtinen e Tetoven, te hidhnin bveten ne ere neper stacionet e shitoret kosovare???! Do te flisje akoma per "individa", apo do te na çaje veshet duke pellitur per "serbo-ortodokset" ne pergjithesi, siç ben sot e kesaj dite tere lukunia islamike ne Kosove???! E si i pergjigjesh atyre qe kerkojne te drejtat e çameve, se "historia" nuk vlen per te perligjur nje te drejte??!!
    Aha, gabimet qenkan te palestinezeve, por filoharapet muslimane si ti e keta krimbat e tjere, pellisni se "Izraeli eshte kriminel", per te perligjur pastaj Isis dhe HAmas, qe vrasin me "Allahu akbar" ne goje!!!!!!
    Po turp, nuk ju vjen??!!
    Ndoshta edhe jane, por a te kujtohet se ç'u beri Muhamed "paqesori" bijve te Ibrahimit??!! Ja se po te ta kujtoj pakez ate kujtesen tende islamike, qe s'shkon me larg sesa sulltan Murati dhe Hamza tradhetari::

E ti, krimb islamik, qe nderon e adhuron kesi fare gjakataresh, vjen e flet per Izraelin ????!!
    Eshte fale krimbash si ti, qe perligjin çfaredolloj krimi ne emer te fese, qe ne Shqiptaret si komb, jemi te semure si ai lisi qe e bren krimbi tash sa shekuj!!!
    Fare e keqe.....
    Kukuuuu Jaro,

Po ti e din se une te nxjeri nga rrezerva kur dua....pra, mire jav bejne, se jane shtuar si mijte....jav kane zaptuar token e premtuar.....jooo, bile pak eshte kjo ne krahasim me ate qe ju berri njcfare muhamedi...

Sakte, une jetoj ne nje vend tej masse te qyteteruar, dhe ketu kam mesuar se per fajet e dikujt tjeter une nuk merrem per zevendes.....ne asnje forme nuk jam pergjegjes per fajin e tjeter kujt, dhe kjo me mbrohet me shkallen me te larte te mundshme nga shteti ligjore....

Ose, qe mos ekzagjerohet shume ceshtja dhe te mbetesh edhe ti i kenaqur.....pune arabesh, apo ?....seshte shume me rrendesi se kush ishte i pari aty, me rrendesi eshte se izraeli ben cka don, duke i injoruar edhe rezolutat e okb-s......e ne vendin ku une jetoj, atij qe e then ose nuk e rrespekton ligjin i thuan "kriminal"...

Tungi
    albanish by nature

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •