A mendoni se duhet te dalim nga konferenca Islamike dhe te mos dalim me si nje shtet islamik?
A mendoni se duhet te dalim nga konferenca Islamike dhe te mos dalim me si nje shtet islamik?
Patjeter qe duhet te dale Shqiperia nga kjo "konference", por sot nuk ka me Shqiperi por arnautistan, ku sulltan fatihu mbreteron ne kosove, (ai qe perdhunonte grate arebereshe) dhe masakronte burrat...,
Duaje te afermin tend si veten
Ne nuk duhej te ishim anetaresuar asnjehere ne nje organizate te tille. Patjeter qe duhet te dalim nje ore e me pare.
F**********K THE TURKS
mateo
Njė orė e mė parė
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Jane mbledhur gjithe qafirat e forumit dhe po diskutojne mbi hallet e shqiperise. Kurre skemi per te dale , perpjete te hidheni.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Kur u futem ne kete konference, politikanet tane i kishin idete aq shume konfuze saqe kerkonin rruge shpetimi (lexo investime) kudo.
Tani pasi kane kaluar shume vjet, mund te bejme nje analize se cfare perfituam nga antaresimi ne kete konference.
Vetem "investime" fetare, xhami, medrese, mjekrosha, ekstremizem.
Sa me larg kesaj foleje infektive te injorances!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shaboni : 17-06-2014 mė 16:16
Shqiperia ka qene,eshte dhe do te mbetet gjithnje Shqiperi pavaresisht plehrave te te gjitha llojeve,plehra ku ben pjese dhe ti me disa te tjere ne forum,pa dallim feje dhe krahine.
Me fal per menyren vulgare te te shprehurit por nese ju me quani ''arnautistan'' une kam te drejte te te quaj si te deshirroj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 17-06-2014 mė 17:22
MOS I NDY TEMAT no name
"qafira" quajne orthodhokset, ata qe na mbajten 500 vjet nen zgjedhe. e quaj Shqiperine "arnautistan" sepse realisht eshte nje vater osmane ne ballkan, shiko dashurine e madhe ndaj turkut qe te kuptosh,...ti mund te me quash mua si te duash, por sec une jam, e kam shpallur qarte,...flm
Duaje te afermin tend si veten
Krijoni Kontakt