Po une qe jam me Pc normal pse s'me ben. Nejse do provoj tjeter here po i mil kam qen i vogeeel ja tash jam prish krejt hahaha
Po une qe jam me Pc normal pse s'me ben. Nejse do provoj tjeter here po i mil kam qen i vogeeel ja tash jam prish krejt hahaha
Diku lexova keshtu,,,,,,,,,,e solla kete foto timen!
''Zot sa ngjyre BLU harxhove qe mos te te shohim??
Wow broken![]()
Pershendetje motra dhe vellezer. Kam ardhur ne Danimarken e larget jo per te udhetuar si turist dhe as per te shinuar bukurine qe i ka falur zoti ketij vendi,por per nje problem shume te madh. Kam sjelle vellain tim te vogel 15 vjecar ,per shkak te problemeve te shumta qe kemi ne Shqiperi. Per mua ai esht jeta ime dhe dua qe ai te edukohet dhe te jetoje si te gjithe moshataret e tij. Ju lutem kush ka mundesi tme ndihmoje duke me treguar rruge qe duhet te ndjek per ta regjistruar ne zyrat e migracionit dhe per ne shkolle. Ju faleminderit.
qeka bo tema Sorry Sorry...
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Dergoje ne Polici dhe t'i thote atyre qe babain e ka pijanec dhe e keqtrajton ēdo dite duke e rrahur dhe duke e lene pa buke, bile shpesh here e nxjer nga shtepia dhe gjendet rrugeve duke kaluar naten. Me moshen qe ka, i sigurojne ēdo gje te nevojshme ne ēdo vend te BE-se dhe kur te mbush 18 vjeē i japin letrat.
Krijoni Kontakt