Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 93
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Përse femrat u pëlqejnë meshkuj më të mëdhenj në moshë

TIRANË-Është fakt që femrat joshen nga meshkujt më të mëdhenj në moshë. Janë disa faktorë sipas një studimi dhe besoj se dhe ju do të bini dakort me këtë.

Inteligjenca
    Meshkujt më të mëdhenj në moshë se një femër tepër e re, dinë të bëjnë biseda të mençura, dinë shumë tema të cilat mund t’i diskutojnë dhe janë më të pjekur gjatë bisedave dhe trajtimit të argumentave.

Siguria financiare
    Këta tipa meshkujsh ekonomikisht qëndrojnë më mirë dhe ajo siguri dhe pavarësi financiare u mundëson të jenë më të sigurt dhe të pavarur Pikërisht kqëtë siguri ia përcjellin një femre të re.

Romantik
    Janë me përvojë dhe dinë se cfarë do një femër dhe si duhet të sillen ndaj tyre. Madje, edhe me gjestet më të vogla të përditshme i shfaqin ndjenjat e tyre.

Surprizat
    Femrat i duan surprizat dhe këta meshkuj dinë vërtet të bëjnë surpriza.

Përkëdhelja artistike
    Meshkujt e vjetër janë më me përvojë dhe dinë se si të reagojnë në situata të caktuara.

Respektimi
    Mashkull i vërtetë është ai pranë të cilit femra ndihet si femër e vërtetë. Mashkulli më i vjetër e di saktë kur duhet t’i ofrojë përkrahje dhe kur duhet ta lërë femrën të jetë e pavarur.

Bujaria dhe marifetet
    Sillen me bujari, me marifete dhe me kujdes ndaj femrës. Një adoleshent dhe një djalë i ri nuk janë të vetëdijshëm për rëndësinë e domethënies së marifeteve të tilla, sepse ato krijohen me kalimin e kohës dhe me arritjen e përvojës.

(d.b/tg/BalkanWeb)

http://www.balkanweb.com/metropol/26...he-153923.html
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anëtarësuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424

Për: Përse femrat u pëlqejnë meshkuj më të mëdhenj në moshë

me nje fjale, moshataret tane jane shume te papjekur, kjo eshte dhe arsyeja qe joshemi nga me te moshuarit sepse mashkulli zhvillohet nga truri shume me ngadale se femera...keshtu qe kur te jete 10 vite me i vjeter te duket sikur te jete moshatar i yti...
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

3. 2 antarët më poshtë falenderuan Shkenca për mendimin e shprehur në këtë postim:

Foleja_ (16-10-2013),Prudence (04-08-2014)

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

problemi eshte, sipas studimeve te profesorit te shquar alselman den pavasaraden,

qe femrat nuk dine sec duan, dhe burrat ne moshe, tentojne te mos ja vene re dhe tja tolerojne, nderkohe qe te rinjte, i japin ate qe duan fillimisht dhe jo ate qe kerkojne pas 5 minutash,...lol

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    problemi eshte, sipas studimeve te profesorit te shquar alselman den pavasaraden,

qe femrat nuk dine sec duan, dhe burrat ne moshe, tentojne te mos ja vene re dhe tja tolerojne, nderkohe qe te rinjte, i japin ate qe duan fillimisht dhe jo ate qe kerkojne pas 5 minutash,...lol

jo Xhu Xhu...e ke kabim ketu

eshte fix sic e tha shkenca.
    "Më e mira është armike e së mirës"

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Prudence për postimin:

Shkenca (16-10-2013)

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    jo Xhu Xhu...e ke kabim ketu

eshte fix sic e tha shkenca.
    une jam me cunat burra, dhe jo me burrat cuna,...lol

por tani po behen edhe grate si burrat, po kerkojne cuna te rinj si Ashton Kucka psh,

dhe del ajo qe ka thone ai profesori i nderuar,...

we fix the error prude

---voudou.. ---

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Ktu flasim per one night stand apo relatshion te gjata ???

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Ky studim me gjen shume dakort!

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anëtarësuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Pajtohem me shkencen ne ate qe meshkujt duan ca te arrijne pjekurin edhe pse nuk jane te gjithe ne nje vije ..... : ) gjithesesi nuk mendoj (ose me sakte refuzoj te mendoj) se eshte e vertet qe femrat te preferojne meshkujt me te medhenje ne moshe.....,ketu besoj futet pyetja e walchira-s....,per te pasur nje relationship afatgjate mendoj se diferenca ideale do ishte 5 - max deri ne 7 vjet me tolerime, jo me shume.....,Gjithesesi keshu sic kan arritur gjerat ne ditet e sotme,me kane treguar nje martes midis nje 80 vjecari dhe 30 vjecare...,madje kish ngelur edhe shtatzane gruaja... Normaliteti eshte zevendesuar nga anormaliteti,qe keshu ska me cudira ...
    Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

kushedi c'ka dashur te thote autori me kete

"Përkëdhelja artistike
    Meshkujt e vjetër janë më me përvojë dhe dinë se si të reagojnë në situata të caktuara."

Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar më parë nga silentgirl Lexo Postimin
    Pajtohem me shkencen ne ate qe meshkujt duan ca te arrijne pjekurin edhe pse nuk jane te gjithe ne nje vije ..... : ) gjithesesi nuk mendoj (ose me sakte refuzoj te mendoj) se eshte e vertet qe femrat te preferojne meshkujt me te medhenje ne moshe.....,ketu besoj futet pyetja e walchira-s....,per te pasur nje relationship afatgjate mendoj se diferenca ideale do ishte 5 - max deri ne 7 vjet me tolerime, jo me shume.....,Gjithesesi keshu sic kan arritur gjerat ne ditet e sotme,me kane treguar nje martes midis nje 80 vjecari dhe 30 vjecare...,madje kish ngelur edhe shtatzane gruaja... Normaliteti eshte zevendesuar nga anormaliteti,qe keshu ska me cudira ...
    nji 80 vjecar nga tropoja daja i nji mikut tim eshte martuar pasi i vdiq gruaja me nji 26 vjecare, dhe ka bere edhe 4 femije te tjere me kete dhe ka vdekur 96 vjec.

kur ka vdek ky,

ksaj 42 vjecares, pas vdekjes se ktij, si eshte afruar ndonji mashkull per tu martuar me.

---voudou.. ---

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •