Let food be your medicine !
Nje vajze dhe nje djale, Dora e Ngrohte, Pranvera nuk erdhi vetem.
Filmat atehere kane qene teper te bukur, edhe pse i shifja me shume se 1 here perseri i pelqeja, nuk e di per filmat tani ???
I LOVE GOD
j&g
nuk kishte si te mungonte![]()
Nga filmat e vjeter kuptohet... Me thuani nje film qe nuk ju pelqen :P Qe te gjithe me radhe jan te mire me duket vetem kete gje e ka pas t'mire xhaxhi Velo kinematografine tjeter asgja.
Pershendetje te gjitheve ketu ne forum, tema me pelqen, sepse ata te cilet nuk kan patur rast ti shohin filmat tani mund te informohen reth tyre... filmi me i preferuar per mua eshte ''DASHURIA E BJESHKEVE TE NEMURA''....
Ndryshuar për herë të fundit nga rag79 : 02-08-2013 më 21:54
Ka me qindra filma Shqiptar nga ata të vjetrit që jo vetëm që nuk janë të mirë, por janë tej mase të urryer. E kam fjalën për filmat me pikpamje politike. Ato filmat me kundërzbulim dhe me dekasim lol. Eh sa mijra vetë janë pushkatuar dhe internuar në luftën e klasave. Për të mbështetuar atë luftë, janë realizuar dhe qindra filma se si zbulonin armiqt e popullit. Mua të tillë filma me neverisin. Prandaj unë parapëlqej filmat me humor, se e kanë më pak të theksuar përmbajtejn politike...POR , pothuajse të gjithë filmat Shqiptarë, kanë përmbajtje politike.
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Krijoni Kontakt