prishtinase , po qe per dinosaur e lashe me mire. po e gatuj ne menyren time me mire.
Tipik, ate se kuptova une.... ato perimet qe ishin ne furre lidheshin ne salce a te tjera........nje ore e gjysme ne furre karrotat piqen si shume vec nese temperatura eshte krejt e ulet.
AUTOCHTHONOUS
Jo jam nga skaji tjeter i Shqiperise.
Po ta perziesh kulacin me qumesht del pershesh me qumesht,fjala pershesh i permbledh te gjitha.Atij me qumesht i themi pershesh me qumesht, ndersa tjetrit pershesh me kulac. Ju thjesht nuk beni pershesh me kulac, nuk keni emer per ate gatim.
Keshtu qe thojini si i themi ne
Megjithate kete Vit te Ri kemi vendosur t'a festojme vetem me vere dhe kukurrec.
MOS I NDY TEMAT no name
As mos provo ta perziesh kulacin me qumesht.Kulaci eshte i forte, i ngjeshur ne krahasim me buken dhe ka shije te vecante. Nuk kam provuar t'i perziej por kam pershtypjen qe nuk shijojne bashke. Jo vetem te Kosoves Nete por dhe ne Shqiperi nuk e gatuajne te gjithe persheshin. Me krahina. Ca e gatuajne me miell gruri, ca me miell misri, e ka te tjeta qe nuk e gatuajne fare. Ne e gatuajme kryesisht me miell gruri. E kam provuar dhe me miell misri dhe e kam gatuar. E mire eshte vetem se del si me i qullet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 13-12-2012 mė 19:07
Feelings change - memories don't.
Preferoj te kripurat.Kulaci me shijon vetem me djath e gjalp.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt