Close
Faqja 36 prej 107 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 1065
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gog

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Banditet neser nuk jane te mireseardhur ne proteste, sepse e kane hetuar familjaret se vetevendosja jane hipokrit dhe qellim kane marrjen e pushtet me gure.
    mendim i yti o matrapaz kur vetvendosje esht shum e mirseardhur ne at protes po ti ske qen se ke pas pun me tendera e me shkie ne graqk qe besa albini edhe esht perqafuar nga nenat e e te zhdukurve

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Të mjeret mendojn kështu:

Anëtari i kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje Florin Krasniqi ka akuzuar departamentin amerikan të shtetit.

Sipas Krasniqit ky departament historikisht ka qenë i njohur për mbështetje të pushteteve të korruptuara.

Në një intervistë për “Epokën e Re” Krasniqi ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës gjithmonë kanë mbështetur pushtetet e korruptuara.

Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin

Anëtari i kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje Florin Krasniqi ka akuzuar departamentin amerikan të shtetit.

Sipas Krasniqit ky departament historikisht ka qenë i njohur për mbështetje të pushteteve të korruptuara.

Në një intervistë për “Epokën e Re” Krasniqi ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës gjithmonë kanë mbështetur pushtetet e korruptuara.

SHBA-te ne kohe te caktuara i kane perkrahur dhe armatosur edhe Talibanet, Saddam Huseinin etj. Pra , ndihma e tille nuk eshte asgje e pazakonshme.
    Dhe ne kete kontekts ai nuk ka thene asgje te re apo te panjohur...

Edhe pse nuk jam i binur se e ka thene ashtu siq e publikon ti.
    Publiko shkrimin origjinal.

Perndryshe, ja nje shkrm qe ndoshta nderlidhet me kete teme:

Ashpërsohet polemika Rexhepi-Florini

Prishtinë, 10 nëntor - Ministri i Brendshëm, Bajram Rexhepi i është kundërpërgjigjur deputetit të Vetëvendosjes, Florin Krasniqi, për akuzat që ky i fundit i ka bërë.

Nuk dëshiroj të merrem fare me atë njeri. Nuk dëshiroj t’i komentojë deklaratat e një njeriu me mendje të sëmurë”, ka thënë Rexhepi për “Epokën e Re”. Florin Krasniqi ka thënë të martën se “Rexhepi është pjesë e SHIK-ut”.

Një nga drejtuesit e Lëvizjes “Vetëvendosje!”, Florin Krasniqi ka akuzuar partitë e mëdha PDK dhe LDK se vazhdojnë të kenë shërbimet e tyre sekrete paralele, ndërsa si pjesëtar të shërbimit sekret SHIK të PDK-së e ka quajtur edhe ministrin e Brendshëm Bajram Rexhepi.

I ftoj dy partitë më të mëdha që ta elaborojnë këtë fjali, edhe për ju LDK-në, çka keni bë me Sigurimin e Atdheut a e keni hala, këta të paktën na kanë qu një letër e prishëm, ju as letër s’na keni qu bile me thanë është s ‘ është ka qenë s’ ka qenë. Duhet ta përkrahim iniciativën e Burim Ramadanit, ta krijojmë një tekst që do të na krijon mundësi që t'i hetojmë këto shërbime informative, t’i shohim kush janë”, ka thënë Krasniqi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 07-11-2012 më 09:46

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Edhe pse nuk jam i binur se e ka thene ashtu siq e publikon ti.
    Publiko shkrimin origjinal.
    - ne jem ne krye , ne jem Qeveria dhe perher ju lojm hapsir pisav qe te mirren me diqka , lojen e kem keshtu !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    - ne jem ne krye , ne jem Qeveria dhe perher ju lojm hapsir pisav qe te mirren me diqka , lojen e kem keshtu !!!
    Ju jeni mesuar te mireni me farmerka XL - Boy - XXL, prandaj nuk iu ka hije te qeverisni nje vend, sepse nuk keni vizione, dhe pa vizione misionet cdo here iu kane mbetur te paperfunduara... Ju vetem dini te beni biznes me farmerka
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 07-11-2012 më 10:51

Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Ju jeni mesuar te mireni me farmerka XL - Boy - XXL, prandaj nuk iu ka hije te qeverisni nje vend, sepse nuk keni vizione, dhe pa vizione misionet cdo here iu kane mbetur te paperfunduara...
    - se a ka ne vetfundosje dyftyrsha ajo dihet se te gjith ne vv jeni dyftyrsha tradhtar njerz qe te prejn ne bes si puna jote, ket dukuri nuk e kan shqiptaret ne gjak kete e bejn vetem ata qe kan gjak serbi.

i/e regjistruar Maska e D_H
    Anëtarësuar
    19-06-2010
    Vendndodhja
    Wild West
    Postime
    1
    Boy XL, t'kishe than najsen te meqme nashta kisha shkru po kerkah skoke..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    - se a ka ne vetfundosje dyftyrsha ajo dihet se te gjith ne vv jeni dyftyrsha tradhtar njerz qe te prejn ne bes si puna jote, ket dukuri nuk e kan shqiptaret ne gjak kete e bejn vetem ata qe kan gjak serbi.
    Kend e paskam prere ne bes dhe kur?!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Boy_XL

e more matuf po ky florin krasniqi esht shtetas amarikan dhe ky ka drejt edhe te shpreh mendimin si gjdo qytetar amaerikan se pse amerika esht djep i demokracis e ju te PDK-S JENI SU ME DIKTATUR VEQ QYSH TE THOT HASHA DHE ME KERCNU NUK ESHT VEQ KRASNIQI QE KRITIKON DEPERTAMENTIN AMERIKAN KA EDHE SHUM AMERIKAN QE MENDOJN ASHTU QE BESA EDHE USHTARAK TE RNGUT TE LART SIQ ISHTE RQASTI I VRASJES SE KRYETERRORRISTIT BINLADEN KUR NJE MARINS E PUBLOKOJ AT SE SI KISHTE NDODH RASTI ME KUFOMEN E BIN LADENIT PRA JU DEMOKRACIN E MENDONI VEQ ASHTU SI JU KONVENON JUVE O BALA QE DERI DJE WC-N E KENI PAS 500 MERTA LARG SHTEPIS E TASH PO NA DREGONI PER DEMOKRACI E MIQ SI ME AMERIK JU KENI PUN TJERA TE MEREENI ME BEOGRAD ME BO MARVESHJE

Faqja 36 prej 107 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •