Me thuani ju lutem kush jam une ?
Me thuani ju lutem kush jam une ?
L - ule me lule endet
E - dhe vete eshte lule gjithashtu
X - ixellonja nga xhelozia cmendet
U - uu sa mire qe e keni ne forum ju
E - bene njeriun te buzeqeshet
S - hume i shoqerueshem zotria ketu
I - sjellshem gjithashtu
ps/ ne nuk e dim si jeni e kush jeni,sepse nuk mund ta dime,por keshtu ketu jeni,ky jeni hah
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 02-07-2012 mė 05:17
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
'Unė' jam historia e jetės sime!
Pėrshėndetje
"Koka duhet pėrkulur zemrės"
Pershendetje Liridon..
Ajo perpelitet ne gremine e jetes, e vetme, e lodhur, e rraskapitur... Fati dhe lumturia e kane harruar tashme, trishtimi dhe dhembja jane mysafiret e saj te paftuar, te cileve duhet t'ju sherbej ajo kunder vullnetit te saj... Konfuzioni dhe vetmia jane miqt e saj, miqesi e cila ju imponua, pa pasur mundesi tjeter te zgjedhjes... Jeta po e perqesh ne menyren me poshtruese... Shpresa per dite me te mira, ka filluar ta braktis, qdo dite e me teper... Shikon ne qiellin e ngrysur, mirpo hena dhe yjet nuk e verejn dhembjen e saj, i ngrite duart dhe lutet, mirpo askush nuk po i pergjigjet lutjes se saj... Tingujt e vetem qe po e shoqerojne jane "frika per te ardhmen"... Mundohet ta bind veten, se do te behet me mire, por vetja e saj nuk po i bindet me... Jeta po luan me durimin e saj... Ajo ende lutet, ende pret se nje dite do te ngroh dielli edhe per te... Por edhe sa do te pres...??? (Shkrim i mare nga dikush Anonim,thjeshte sepse me pelqeu)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Shpresoj se Fatėmirėsia dhe Lumturia ta shoqėrojnė prap anėtaren anonime, se ajo nuk ėshtė e vetmuar nė kėtė udhėtim! Ja njė shkrim tjetėr to cheer things up!
Ilaqi ėshtė brenda nė ty, por ti nuk e ndjenė.
Sėmundja vie nga ti, por ti nuk e percepton.
Ti mendon se je njė entitet i vogel,
Por brenda teje shtrihet i tėrė universi.
Ti nė tė vėrtetė je libėr e evidencės,
Me tė cilin alfabet e fshehura manifestohet.
Prandaj nuk ke nevojė tė shikosh pėrtej vetes,
Ēfarė kėrkon ėshtė brenda nė ty, sikur tė reflektosh.
Aliu. r.a.
Pėrshėndetje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ocean : 27-07-2012 mė 11:28
"Koka duhet pėrkulur zemrės"
Ndonjeher s'dua te jeme keshtu si jam...
S'dua te u besoj njerezve,thjeshte sepse mendoj s enuk ekziston ligesia,une besoj ne c'do njeri dhe mendoj se c'do njeri eshte i/e mire,zemermire..
Ndonjeher shume her se...dua te ua kthej ne te njejten menyre njerezve te keqen qe me bejne,dhe perseri nuk mundem,ule koken dhe vazhdoj rrugen time duke thene se " Ka Zot"
Ai do ua kthej ne vend meje,dhe ata perseri vazhdojn,e une pendohem pse atehr ne fillim nuk veprova dicka si ata vepruan dhe lash te me shkelin,Zoti nuk e don ligesin dhe smund te veproje dicka ne ate aspekt...ai smund ti denoje njerezit,e si mundem une..!!Q Perseri mendoj...
dhe them; ndoshta ne boten tjeter do tua kthej..
Ndonjeher s'dua te kem kete zemer qe kam,sinqerishte ta them ty flet e bardhe,qe me mer syte,dua ta largoj nga kraharuari ime,dhe ne vend saj te mare e te vendoj nje gurre,sepse vetem ateher nuk do te jem kaq e pafuqishme ne disa raste,vetem ateher do te jem e padrejt per kete bote me njerez te pa drejte.
Ndonjeher dua te Urrej,po..dua te urrej,te mallkoj,te shaj e te ofendoj,por..perseri nuk mundem...vall mos e kam zemren budallic apo c'ka...
Po..si mundet une njeriut q eme lendon,nese me shtron doren per ndihme une eprseri jam aty per ti ndihmuar,vall a eshte normale kjo,shume here emendoj..
Sa dua te ndryshoj dhe te mso je kjo qe jam shpirterishte,ndoshta ateher,dhe vetem ateher une do te isha ndoshta Me mire,me e lumtur dhe me e qete,sepse e vertet eshte ajo : "beje keq e gjej mire"
Sote bota keshtu eshte bere...![]()
Tjeret mendojn qe me njohin,kurse une nuk e njoh as veteveten![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
....i biri i filon fistekut, djali i madhe ne rene te marteses (jam kane),![]()
Krijoni Kontakt