Close
Faqja 50 prej 51 FillimFillim ... 4048495051 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 507
    Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Dicka qe nuk ekziston nuk ka se si te rrezohet kur formesohet ne imagjinate.
    relata refero

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Hebrejt popull nomad,gjenerikisht nuk kane lidhje ne mes veti ,por jane produkt i nje koncepti "fetare" te sajuar!......
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

Citim Postuar mė parė nga JacobGold Lexo Postimin
    Ndryshimi themelor i hebrejve nga myslot dhe te krishteret e koherave moderne eshte se hebrejte bashkohen rreth komunitetit te tyre per nga rrenja rracore, dryshe nga myslimanet te cilet jane nje bashkim bastardesh perandorake!
    Si me kishte shpetuar kjo batute

Myslot dhe te krishteret bastarde perandorak, ndersa hebrejt me rrenja rracore

hajde histori hajde
    Revolution 1848

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Veti dalluse e bastardeve eshte mungesa e edukates dhe respektit ndaj tjerve, ndersa fyerja eshte ajo qe i ve vulen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 05-07-2012 mė 15:38

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    Veti dalluse e bastardeve eshte mungesa e edukates dhe respektit ndaj tjerve, ndersa fyerja eshte ajo qe i ve vulen.
    Bastardet qe thua ti, kane edhe disa veti te tjera si psh:

Marin pjese ne diskutime ku nuk ju takon

Importojne kultura dhe mundohen ti rrenjosin ato kudo

Bejne cmos qe ti bejne te gjithe njerzit qe te mendojne si ato ( edhe pse nuk kane mend ne koke )

Perziejne gjuhen e tyre meme me shprehje magjypesh, grekesh, serbesh etj

Bastardet kan edhe shume te tjera veti qe i dallojne nga antaret nenforumit Ateizem/Agnosticizem qe perfaqsojne Shqiptaret e hershem dhe te sotem
    Revolution 1848

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Lexoje dhe nje here, se ankohesh per fyerje dhe mungese edukate, ndersa pa u menduar mire fillon shkrimin me nje FYERJE ndaj te tjereve.

Ceshtja eshte a duhet te te ngjis nje karton te verdhe?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 12-07-2012 mė 06:36
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    mirdita,

...E kur "arabi" MUhamed tha se une jam pejgamberi i Zotit...
    Njė hadith sahih thotė: profetit Muhamed Zoti ia bėri tė mundėr qė tėrė jetėn e tij njė re e zezė t'i qėndroj mbi kokė dhe pėr atė arsye ai ishte i bardhė...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 12-07-2012 mė 06:25

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Lexoje dhe nje here, se ankohesh per fyerje dhe mungese edukate, ndersa pa u menduar mire fillon shkrimin me nje FYERJE ndaj te tjereve.

Ceshtja eshte a duhet te te ngjis nje karton te verdhe?
    Ndryshimi themelor i hebrejve nga myslot dhe te krishteret e koherave moderne eshte se hebrejte bashkohen rreth komunitetit te tyre per nga rrenja rracore, dryshe nga myslimanet te cilet jane nje bashkim bastardesh perandorake!

....te quash nje komunitet te ter bastard, aq me pak kur ky komunitet perben pjesen dermuse te kombit tend, nuk e di kush munde ti gezohet kesaj? une jo.

Legjendi i Shqiperise
    Anėtarėsuar
    08-07-2012
    Vendndodhja
    Ne mergim----Amerike
    Postime
    59

Pershendetje

Pershendetje bashketatdhetare une jam anetar i ri i keti forumi, quhem Aldo dhe jam Sarandiot por faktikisht jetoj ne SHBA dhe kam shume nostalgji per atdheun. Ne lidhje me kete ceshtje Kosovaret jan shume te ngarkuar nga besimi fetare Islamike te tyre qe ka ndodhur nga presioni Serb kunder tyre dhe nuk japin dot opinione te pavuara nga ana psikologjike .

Islamizi i Shqiptarve ka qene nje nga fatkeqsite me te medha per kombin tone dhe kjo eshte e padiskutueshme per mua. Une jam Ateist dhe per mua jane ateistet shqiptare qe i mbrojne vlerat dhe traditat te bukura pagane te Shqiptarve te hershem dhe ata qe duan te miren e Shqiperise.

P.S. Difference midis Islamit dhe Krishterimit/Hebraizmit eshte se Islami nuk eshte bazur mbi baza rracoreose etnike por eshte nje bashkim dhe perzierje e shume komebeve mbi nje ideologji.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

....te quash nje komunitet te ter bastard, aq me pak kur ky komunitet perben pjesen dermuse te kombit tend, nuk e di kush munde ti gezohet kesaj? une jo.
    Edhe? Jacobgold eshte nje fetar i kampit tjeter si puna jote.
    Une u kam bere nje pyetje shume fetareve e qe e perseris dhe nje here:

A eshte e vertete qe paragjykimi eshte cilesi e besimtarit?
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Faqja 50 prej 51 FillimFillim ... 4048495051 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •