Dicka qe nuk ekziston nuk ka se si te rrezohet kur formesohet ne imagjinate.
Dicka qe nuk ekziston nuk ka se si te rrezohet kur formesohet ne imagjinate.
relata refero
Hebrejt popull nomad,gjenerikisht nuk kane lidhje ne mes veti ,por jane produkt i nje koncepti "fetare" te sajuar!......
Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush
Veti dalluse e bastardeve eshte mungesa e edukates dhe respektit ndaj tjerve, ndersa fyerja eshte ajo qe i ve vulen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 05-07-2012 mė 15:38
Bastardet qe thua ti, kane edhe disa veti te tjera si psh:
Marin pjese ne diskutime ku nuk ju takon
Importojne kultura dhe mundohen ti rrenjosin ato kudo
Bejne cmos qe ti bejne te gjithe njerzit qe te mendojne si ato ( edhe pse nuk kane mend ne koke )
Perziejne gjuhen e tyre meme me shprehje magjypesh, grekesh, serbesh etj
Bastardet kan edhe shume te tjera veti qe i dallojne nga antaret nenforumit Ateizem/Agnosticizem qe perfaqsojne Shqiptaret e hershem dhe te sotem
Revolution 1848
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 12-07-2012 mė 06:36
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Ndryshimi themelor i hebrejve nga myslot dhe te krishteret e koherave moderne eshte se hebrejte bashkohen rreth komunitetit te tyre per nga rrenja rracore, dryshe nga myslimanet te cilet jane nje bashkim bastardesh perandorake!
....te quash nje komunitet te ter bastard, aq me pak kur ky komunitet perben pjesen dermuse te kombit tend, nuk e di kush munde ti gezohet kesaj? une jo.
Pershendetje bashketatdhetare une jam anetar i ri i keti forumi, quhem Aldo dhe jam Sarandiot por faktikisht jetoj ne SHBA dhe kam shume nostalgji per atdheun. Ne lidhje me kete ceshtje Kosovaret jan shume te ngarkuar nga besimi fetare Islamike te tyre qe ka ndodhur nga presioni Serb kunder tyre dhe nuk japin dot opinione te pavuara nga ana psikologjike .
Islamizi i Shqiptarve ka qene nje nga fatkeqsite me te medha per kombin tone dhe kjo eshte e padiskutueshme per mua. Une jam Ateist dhe per mua jane ateistet shqiptare qe i mbrojne vlerat dhe traditat te bukura pagane te Shqiptarve te hershem dhe ata qe duan te miren e Shqiperise.
P.S. Difference midis Islamit dhe Krishterimit/Hebraizmit eshte se Islami nuk eshte bazur mbi baza rracoreose etnike por eshte nje bashkim dhe perzierje e shume komebeve mbi nje ideologji.
Krijoni Kontakt