Close
Faqja 11 prej 76 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 760
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Edhe nese nuk jane fajtore ,fatkeqesisht shqiptareve ne Maqedoni ju"flen" kjo akuze se jane shume te dhent mbas fese ,bravo i them maqedoneve qe arriten qellimin e tyre (arabizuan shqiptaret) dhe turp shqiptareve qe lejuan kete!
    Ane e dim se ti sharri danieli e disa te tjer qe jeni pro sllav dhe anti shqiptar (dhasht zoti qe te keni kombsi tjeter) ska nevoj te tregoni kete e keni tregu me heret,me mir ju bejn te mos i futni hunt ketu se do jeni te poshtruar, por mos u mashtroni se sdo fitoni me keto aksione ende ka trima qe do i dalin zot kesaj toke

Ne shtepit e atyre qe u arrestuan u gjeten flamuri kombtar dhe emblema e UCK
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Mua me dhimben shqiptaret atje qe rane ne gracen e maqedoneve ,shihni cfare vajze e bukur ,ne cka eshte shendrru ,cfare emri ,a eshte emer emri Surraj ,e mbulune ,katastrofe ,maqedonet e shemtuar te manipulojne racen tone ,tmerr!!

shamija nuk e ban ket vajz hiq ma pak shqiptare sesa ty (nkofsh)
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Mua me dhimben shqiptaret atje qe rane ne gracen e maqedoneve ,shihni cfare vajze e bukur ,ne cka eshte shendrru ,cfare emri ,a eshte emer emri Surraj ,e mbulune ,katastrofe ,maqedonet e shemtuar te manipulojne racen tone ,tmerr!!
    Qeni i keq vet e ndjell ujkun ne torisht...(vundi ku mbahen delet)
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Per vrasje akuzohen (zyrtarisht):

Afrim Ismailoviq
    Agim Ismailoviq
    Hlil Demiri

NESE QENKA ASHTU , PER CFARE SHQIPTARE BEHET FJALE KETU ?
    Zyrtarishte jane se kane qene te nacionalitetit Boshnjake . atehere ?
    Boshnjaket nuk kane Afrima e Agima or Genti ,keta emra jane shqiptare ...

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ane e dim se ti sharri danieli e disa te tjer qe jeni pro sllav dhe anti shqiptar (dhasht zoti qe te keni kombsi tjeter) ska nevoj te tregoni kete e keni tregu me heret,me mir ju bejn te mos i futni hunt ketu se do jeni te poshtruar, por mos u mashtroni se sdo fitoni me keto aksione ende ka trima qe do i dalin zot kesaj toke

Ne shtepit e atyre qe u arrestuan u gjeten flamuri kombtar dhe emblema e UCK
    Ne jemi shqiptar,me orjentim shqiptar ,por jo shqiptar me orjentim gabelosllav.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Boshnjaket nuk kane Afrima e Agima or Genti ,keta emra jane shqiptare ...
    Mu me se paku ma ndin ti cka mendon edhe ata sikurse ty qe jane , BESOM , po kete e thane ne lajme zyrtarishte shkijet e nuk e thashe une , edhe pas saj , ka shume me emra Agim e Afrim nga boshnjaket edhe pas ksaj nuk e besoj qe jane keta vertet vrasesit .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    shamija nuk e ban ket vajz hiq ma pak shqiptare sesa ty (nkofsh)
    Qysh bre Derjans nuk e ban,a njeh ndonje te mbuluar qe vendos kombin para fese ,une jo ,por nese gjen ti ndonje une menjehere do terheq fjalet e mia dhe do kerkoj falje!
    Kjo vajza se ndien vehten MUSLIMANE ...

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ne jemi shqiptar,me orjentim shqiptar ,por jo shqiptar me orjentim gabelosllav.
    Une smund ta quaj shqiptar nje ndytesir si ty i cili eshte i mbushur plot urrejtje ndaj shqiptarve dhe i cili perkrah ata qe po i vrasin dhe spastrojn kombin dhe atdheun tim,ti shoku im mundesh me qen gjithqka por nuk je pro shqiptar ai qe urren vellan per shkak te besimit nuk eshte pro shqiptar ai qe gezohen kur vellezerit e tij vriten burgosen dhe debohen nuk eshte pro shqiptar ai eshte anti shqiptar dhe PRO SLLLAV
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Mu me se paku ma ndin ti cka mendon edhe ata sikurse ty qe jane , BESOM , po kete e thane ne lajme zyrtarishte shkijet e nuk e thashe une , edhe pas saj , ka shume me emra Agim e Afrim nga boshnjaket edhe pas ksaj nuk e besoj qe jane keta vertet vrasesit .
    Po nuk te thashe mu ba merak nga fjalet e mia hahha ,vet jeni fajtor ,bartni tani pasojat ...si e keni lyp e keni gjet !!
    Edhe ska Agim e Afrim te boshnjaket se boshnjaket jane sllav e keta jane emra shqiptare..

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    feja asht zgjedhje personale

po ti bajm llogarit ashtu duhet te jemi krejt ateista sepse asni besimtar i mirfillt i cilid do besim nuk e vendos kombin para fese.

perseri sa kjo identifikohet si shqiptare e i thot vetes shqiptare per mu shqiptare asht.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 11 prej 76 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •