Spartacus Vengeance
E percjelli cdo jave.
Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 18-03-2012 më 21:40
Melancholia nuk vlente 2 lek (megjithese me violinat kishin bere pune te mire)... "The tree of life" kishte pjese qe rrenqethte... filmi ishte i mire por soundtrack jashtezakonisht i goditur...
Keto filmat e deritanishem komplet kot te gjithe.... Une po pres ate Prometheus qe del nga qeshori me duket... shpresoj te mos zhgenjehem si me Apollo 18.
The Grey.........
'ngushellim nga nje i panjohur'
nga nje shkalle nga 1 der ne 10 aty diku te shtata do ta vleresoja, jo keq jo!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Nope, s'asht kompozitori Zack Hemsey i Inceptionit por studio-ja e njohur Audiomachine. Soundtracku asht Judge and Jury i albumit Deus Ex Machina por e kam modifiku pak me ato klithmat qe te duket ma i tmerreshem. Ja kan arrit qellimit![]()
![]()
D'Oh!
E pashe e pashe... po une shpresoj mos kete lidhje me "Alien" se i doli boja. Keto trailers te marrin ne qafe se keshtu me terhoqi edhe Apollo 18 ne fillim. Pastaj doli zhgenjim total. Mezi po pres filmin sinqerisht se une jam rritur me StarTrek...
Sa per muzikenm, per 2011 e meritonte ky "The tree of life"... Desplat nuk eshte se kishte bere ndonje gje shume origjinale... dmth ishte sikur nuk i degjoja per here te pare ato pjese... po prape me pelqente montazhi i pergjithshem... Plus kishin futur ate lacrimosan nga Preisner qe ka nuk te paguar
Ndryshuar për herë të fundit nga Force-Intruder : 20-03-2012 më 04:05
Krijoni Kontakt