Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Sa te ceket jemi!!!!!

Si veriu i Mitrovices e si Presheva e Bujanoci, jane toka shqiptare. Pse t'ia falim o njeren e tjetren Serbise????
    Mjaft kemi fale e po falim, eshte koha te mbrojme tonen.

E pata degju njehere nje gazetar, emrin Bardhyl e ka , por s'ia di mbiemrin, ...... kur tha: " ka ardhe koha te vij koha"............. po kush po merzitet per kohen, aman!!!????
    Veriu eshte spastru nga shqiptaret tani po spastrohet edhe lugina me mir te bashkohemi dhe ti mbrojm 10 mij shqiptar ,se sa te lejojm qe serbia ti deboj ,shqptaret po flejn askujt si intereson shteti atdheu dhe kombi jemi me te dobet se kurr me par dhe per momentin smundemi me ba asgje

edhe pse serbia nuk do pranoj ndrrim te territoreve sepse e di se do dal fituse pasi ka pas evropen
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Veriu eshte spastru nga shqiptaret tani po spastrohet edhe lugina me mir te bashkohemi dhe ti mbrojm 10 mij shqiptar ,se sa te lejojm qe serbia ti deboj ,shqptaret po flejn askujt si intereson shteti atdheu dhe kombi jemi me te dobet se kurr me par dhe per momentin smundemi me ba asgje
    Jo more djale, se nuk shkon keshtu. Serbia spastro e na lesho pe. Pse t'ia le Serbise une shpine time ne veri te Mitrovices? Trollin ku me eshte rrite gjysh e babgjysh?

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Jo more djale, se nuk shkon keshtu. Serbia spastro e na lesho pe. Pse t'ia le Serbise une shpine time ne veri te Mitrovices? Trollin ku me eshte rrite gjysh e babgjysh?
    E po ather eshte dashur te organizohemi separi ju qe jeni ne veri te formojm nje ushtri per te mbrojt ate tok, pa luft ajo pjes kurr sdo ket liri ,qeverit tona jan te krimbura dhe nese presim nga ta ather vaj halli per ne

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Veriu eshte humb me mir do ishte te mos e humbnim edhe Kosoven lindore
    Nuk e kuptoj si si paske humbë diqka ( veriun ) perderisa e ke brenda kufinjëve dhe nuk paske humbe presheven ...... ????!

Plotësisht pajtohem me mendimin që ka dhëne Orhideja ...vetëm një i marrë apo një keqdashës i shqiptarëve mund të pajtohet me një lloj shkëmbimi te tillë të trojeve !
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj si si paske humbë diqka ( veriun ) perderisa e ke brenda kufinjëve dhe nuk paske humbe presheven ...... ????!

Plotësisht pajtohem me mendimin që ka dhëne Orhideja ...vetëm një i marrë apo një keqdashës i shqiptarëve mund të pajtohet me një lloj shkëmbimi te tillë të trojeve !
    Perderisa shqiptaret nuk jan te lir te jetojn ne ate pjes ,perderisa institucionet tona nuk kan qasje atje ajo pjes eshte e humbur ,presheven e kemi jasht kufijve por atje gjenden 10 mij shiptar dhe me leht do ta kemi ta kthejm presheven se sa veriun

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Cfare propozimi pffff. Shkeput njeren per te mbajtur tjetren. S'jeni ne metro, nuk behet loje e tille me trojet tona.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-02-2012
    Postime
    115
    Shumica nga ju qe shkruani, nuk jeni fare te vetedijshëm per situaten ne Veri te Mitrovicës, e as për situaten ne Luginë të Preshevës.

PRESHEVA, eshte qyteti i cili lidhë evropën me Afrikën dhe Azijën.
    Realiteti eshte, se Presheva kontrollohët nga armata Serbe, dhe per Kosoven, eshte tok e HUMBUR !

MITROVICA-VERIORE, eshte qyteti ne cilen qeveria dhe policia e Kosovës NUK FONSIONOJN ! NJësoj sikurse ne Presheve, atje valon flamuri Serb, sepse jan 100% serb, dhe deshem apo jo, nuk jan toka tona, meqe jetojm ne vitin 2012 dhe tokat nuk i'a marrim askujt, sepse kjo eshte vjedhje edhe pse jetojn serbet, goranet, turqit, romet, egjiptasit, boshnjaket, malazezët e te tjere minoritete !

Qe dmth ; Kosova Lindore dhe Kosova Veriore jan ne duar te Sërbëve sot-për-sot !

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    jam dakort se do sillte dhe bashkimin shqiperi kosove

dhe me vone me malin e zi dhe maqedonin

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Hamza ! Lexo Postimin
    Shumica nga ju qe shkruani, nuk jeni fare te vetedijshëm per situaten ne Veri te Mitrovicës, e as për situaten ne Luginë të Preshevës.

PRESHEVA, eshte qyteti i cili lidhë evropën me Afrikën dhe Azijën.
    Realiteti eshte, se Presheva kontrollohët nga armata Serbe, dhe per Kosoven, eshte tok e HUMBUR !

MITROVICA-VERIORE, eshte qyteti ne cilen qeveria dhe policia e Kosovës NUK FONSIONOJN ! NJësoj sikurse ne Presheve, atje valon flamuri Serb, sepse jan 100% serb, dhe deshem apo jo, nuk jan toka tona, meqe jetojm ne vitin 2012 dhe tokat nuk i'a marrim askujt, sepse kjo eshte vjedhje edhe pse jetojn serbet, goranet, turqit, romet, egjiptasit, boshnjaket, malazezët e te tjere minoritete !

Qe dmth ; Kosova Lindore dhe Kosova Veriore jan ne duar te Sërbëve sot-për-sot !
    Nuk funksionojne me qellim qe ju b--shiturit ta keni kollajt per te firmosur aktin e tradhetise. Serbi ja u ka mat koken me pe. Po te jep gje Maqedonia ty tokat e populluar nga shqiptaret? Veriu i Kosoves eshte qender e burimeve hidrike dhe ca gjerave te tjera strategjike qe nuk do t'i shenoj ketu. Nje devijim me plan te tyre dhe tere Kosova dhe Shqiperia do e blejne si ar driten dhe ujin nga Serbi.
    Ti po deshe shiti serbin shtepine tende. Shqiperia nuk eshte e prone e jotja ose e Thacit per ta shitur.
    Po shiko njehere, te te pyesim ty a ja fal shtepine nje tjetri? Ti nuk ja fal nje te varferi te UCK as ethet, jo me t'i japesh pasurine me te cilen mban familjen. Ju jeni aq bastarde te shitur sa edhe njerez pa tru. Shtroni pyetje, ju palaco njerezore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 21-02-2012 më 08:45

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Pro
    .......
    .......

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •