Close
Faqja 397 prej 400 FillimFillim ... 297347387395396397398399 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,961 deri 3,970 prej 3998
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Programi hiqet nga Control Panel ose Paneli i Kontrollit ne shqip, por jep ndonje te dhene te programit dhe te sistemit qe ti perdor.?!

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    Mund ta instalosht nga rrjeti, un e kam bere ne disa notebook 9" po 10" te cilet nuk kane fare DVD-ROM.

Por kjo kerkon pak njohuri.
    Duhet qe ne nje PC apo laptop tjeter te ngresh nje windows Server 2008, dhe aty te shtosh rolin e WDS (Windows Deployment System).
    Per shpejtesi, mund ta ngresh ne makine virtuale Serverin e 2008 qe te duhet.

Me pas shton imazhin e windows 7 ne WDS, dhe tek laptopi qe do te formatosh ti, kur e starton, beje qe te bootoje nga rrjeti (zakonisht shtypet F12 dhe i jep boot from network).
    Sigurohu qe ne bios te laptopit e ke bere enable PXE per te bootuar nga rrjeti.

me pas instalimi eshte krejt normal sikur e ben me DVD e vete laptopit.

Uroj te kem qene i qarte.

Nuk ka faj pasqyra kur e Maska e Renato196
    Anėtarėsuar
    12-11-2010
    Vendndodhja
    Shqiperi Elbasan
    Postime
    47
    Mundet me ndihmu dikush se ku duhet ta marr nje Linux (free ) dhe si duhet ta instaloj ne nje Laptop qe ka Windows 7. Kam kerku dhe kam gjet ca versione a ku di se si me i qujte ubuntu fedora, Mint , po nuk po di se cilin me marre e si me instalu dual prej windowsit.
    Shume faleminderit.

Shq!pt@r D3R1 nė FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83

;)

Citim Postuar mė parė nga Renato196 Lexo Postimin
    Mundet me ndihmu dikush se ku duhet ta marr nje Linux (free ) dhe si duhet ta instaloj ne nje Laptop qe ka Windows 7. Kam kerku dhe kam gjet ca versione a ku di se si me i qujte ubuntu fedora, Mint , po nuk po di se cilin me marre e si me instalu dual prej windowsit.
    Shume faleminderit.
    Qe te besh dual boot normalisht duhet qe te kesh HDD te ndare ne minimum 2 particione qe jane Local Disk C:\ D:\ ne vartesi se di emertohen. Por eshte ca e komplikuar. Po zgjedh rrugen me te shkurter dhe mbase me te miren per ty qe mos te demtosh HDD dmth filet particionet etj.. Do ishte me e mire per ty qe LINUX mbasi ta kesh download tat instalosh ne Virtual Machine. Dy programet qe te keshilloj jane VMWARE Workstation dhe Virtual PC qe i kam perdorur edhe vete. Ke kompjuter brenda kompjuterit me pake fjale Punimi ne Virtual Machine do te varet nga parametrat qe ka pc jot. Per info ndaj LINUX nuk marr persiper te te keshilloj versione sepse jam vete fillestare. http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=189 Hidhi njesy kendej
    Shq1pt4r M3 t4b4n nUk č RrUj p3r KčRk0n

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833

Problem me Instalimin e nje programi!

Pershendetje.

Nje doktor, me kerkoi ti instaloja nje program te marre ne itali ne vitin 2005, i shkruar ne Visual Basic 5.00.

Gjate instalimit nuk gjen nje file msado26.tlb, por nderkohe ky file eshte tek folderi C:\Program files\ Laboratorio\...

Dhe i ben ignore dhe programi instalohet. Hapet.
    Por kur deshiron te krijosh nje kartele, gjeneron nje error : Run-time error "380"
    Invalid Property Value..

Ka zgjidhje?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ca OS perdor?
    Sidoqofte, ne kete linkun gjen gjithe VB runtime files te nevojshme.
    http://support.microsoft.com/gp/vbruntime

Shpresoj te te zgjidhi pune.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Nje Program per Perpunimin e Fotove

Ju ngjat Jeta e Juve,

kam nje Foto nga Lufta e fundit ne Kosove, deshiroj ce kete Foto, te disa Kriminelve Serb, ta zmadhoj dhe ti Nxjerr ata me fytyre te kjarte te shifen se kush jane ata, c' fare programi me duhet per kete gje, ju flmn per Pergjigjje.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    na thuaj sa me sa pixel eshte dhe sa dpi te te themi behet apo jo qe mos lodhesh kot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Hallo,

nuk e di se sa DPI edhe sa Pixel i ka por kualiteti nuk eshte edhe aq i mir, une e di se adobe ka programe per ti rritur fotot por nuk me kujtohet emri.

pershendetje
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Shiko PhotoShop

Tema tė Ngjashme

1. Si te lehtesojme hapjen e programeve, dosjeve, skedareve
    Nga edspace nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 21:50
  2. Artikull i CNN per programuesit
    Nga Sentinus nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 22:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •