A funksionon Partia Demokratike e Shqiperise?
A ka dijeni dikush qe te na ktheje nje pergjigje, nese funksionon apo jo PDSH?
Po! Eshte nje parti shume aktive.
Jo! Eshte nje parti me jete politike shume te vaket!
Nuk kam asnje ide se ēfare ndodh aty!
A funksionon Partia Demokratike e Shqiperise?
A ka dijeni dikush qe te na ktheje nje pergjigje, nese funksionon apo jo PDSH?
Joooooo! Aspak, vetem demokraci qe s'ka!
La vita non si spiega, si VIVE!
Politika shqiptare ka deshtuar ne procesin e integrimit, ka deshtuar ne luften kunder korrupsionit, ka deshtuar ne sistemin e drejtesise, ka nje rigjallerim te krimit te te gjitha llojeve, etj.
A duhet qe qeveria shqiptare te beje ndryshime ne kabinetin qeveritar?
A eshte dikush pergjegjes per deshtimet?
A duhet qe PD te behet aktive dhe te shkunde pluhurin apo keshtu duhet lene deri ne vitin e ardhshem?
dydrins duhet ta dish shum mir se ne shqipni kur ni parti merr pushtetin ajo pushon se egzistumi sepse kret e kan menejn ke naj post ose ke naj tender
kur dalin ne opozit riorganizohen me qellim te morin pushtetin e te corganizohen prap
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Shqiperise i duhet nje transformim rrenjesor politik e me pas ne te gjitha fushat, duke nisur nga administrata shteterore.
Une e urrej paaftesine dhe ēoroditjen e administrates shqiptare!
Ne Shqiperi administrata e lodh shqiptarin, ja merzit shpirtin, nuk i zgjidh asgje, e sorollat, nuk e pret dhe udhezon!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 09-02-2012 mė 17:10
Ja bėn Sala njė hajgare nė mbledhjen e grupit parlamentar tė PD dhe tė gjithė bėjnė sikur qeshin.
Zgjohet i xhindosur e vjell vrerė aty dhe ngrihen vrikė komisionet hetimore t'i marrin hakun.
I pjell mushka pėr projekte fantastiko-shkencore e frymėzohen komisionet qė kryeson PD
Pikerisht! Eshte krijuar kulti i individit dhe s'ka burre nene qe e shkaterron, si ne PD ashtu dhe ne PS.
Une jam 1, une jam ideja, une jam partia, une jam shteti, une jam gjithēka!
1 merret me boren e akullin, me zjarrfikesat, me policet, me doganieret, me rruget, me punesimet, me ekonomine, me bujqesine, me transportin, me detin, me reren, me pemet frutore, me malet, me kripen, me gazin, me doktoret, me fajesine e pafajesine, me te gjitha a thua se ne kete vend nuk ka qeveritare e nuk ka institucione!
Kujt i nevojitet nje vend ne te cilin institucionet kane drejtues formale?
Qindra, per te mos thene mijera, djem e vajza qe mbarojne studimet ne Shqiperi dhe jashte, detyrohen qe te behen ura partiake, qe te mund te punesohen diku ne administrate!
Ku justifikohen ato miliona shpenzime qe ben shoqeria dhe familja shqiptare per studimet e tyre?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DYDRINAS : 09-02-2012 mė 17:43
Shoqėria shqiptare ka rrėshqitur nga binarėt, gradualisht nga 1997 e deri mė sot.
Ajo qė mė shqetėson janė kėto fakte me tė cilat pėrballemi ēdo ditė, nuk mbulohet dielli me shoshė...
- ėshtė rritur frikshėm krimi
- aksidentet ndodhin me njė normė tė llahtarshme
- ėshtė rritur analfabetizmi
- po shkatėrrohet mjedisi barbarisht
- produkti intelektual lė shumė pėr tė dėshiruar
- problemi i pazgjidhur i pronave ka gjeneruar me mijėra konflikte
- njerėzit nuk besojnė aspak nė sistemin e drejtėsisė
- ėshtė rritur skajshėm niveli i varfėrisė, sidomos nė zonat e thella.
- po shkatėrrohen, po vidhen e po lihen plotėsisht pas dore monumentet e trashėgimisė kulturore
- kompanitė e huaja po zhvasin burimet natyrore tė kėtij vend
- edhe pse pas mbi 20 vjetėsh tranzicion, vazhdojmė tė qeverisemi ende
nga bashkėpunėtorė tė ngushtė tė ish Sigurimit
- etj... etj...
+
Mbi 70% e puntoreve qe punojne ne privat jane pa sigurime, pjesa tjeter qe eshte e siguruar, firmat i kan bere nje page minimale per tu ikur taksave dhe kur i siguruari ka nevoje per kredi , nuk e mer dot pasi nuk e mbulon me pagen qe eshte regjistruar edhe pse pagen mund ta kete dy here me te larte ne realitet, ai eshte siguruar me gjysem rroge.
Sherbimet mjeksore dhe stafi perkates jane te korruptuar dhe ne nje shkalle te ulet profesionale
Farmacite shesin ilace te skaduara, duke ju nderruar datat e skadimit dhe ilacet jane jo efektive
Policia rrugore vazhdon mitmarrjen
Kompanit e sigurimeve nuk paguajn vleren e demshperblimeve reale, por te sorollasin nje vit per te mare 40 ose 50 % te vleres se demit te shkaktuar
Kualidimi i makinave ne vend vazhdon te kaloje makina ne gjendje te dobet teknike kundrejt shumave 3000 dhe 5000 leke te reja ( per rrjedhoje edhe aksidente per defekte teknike )
Ne qytetin e Shijakut jane vjedhur te gjitha kabllot e linjave ndricuese te qytetit, kjo dukuri edhe ne vende te tjera. Shijaku ishte mbuluar i teri me ndricim, nderkohe sot asnje rrugice e shijakut nuk ndricohet.
Asistencat sociale edhe pse qesharake, jane inekzistente.
Intelektualet dhe te sapo mbaruarit e universiteteve po largohen me te shpejte nga shqiperia. Popullata gjithashtu permes bashkimeve familjare apo variante te tjera qe u mundesojne largimin nga ky vend pa prespektive
Ky eshte nje kolaps 20 vjecare dhe do te jete gjithmone deri ne boshatisjen e Shqiperise
Revolution 1848
Krijoni Kontakt