Close
Faqja 113 prej 127 FillimFillim ... 1363103111112113114115123 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,121 deri 1,130 prej 1268
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Hard;

Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...jo isha tu e bo men qysh u rrehen ne mes veti per ni karrik t'autobusit...... paramanedo mu kan npushtet keta qka bojn .... ja nxerrin syt njoni tjetrit per karrik...se me vra me therr ajo eshte veq si mez , por masakrohen ....
    te gjith kunder regjimit te soit te gadafit
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    per kuder dhunses qe beri milicia e hashim hajnit me 14 janar qytetaret shqiptar kishin kurajon dhe guzimin te dalin prap ne nje acar te madh qevria kercnoi deri edhe me vrasjen e qytetarve nese mblidhen ne protesta por disi i ndrroj medndjen pse kta e din ndoshta ardhja e wiliam wokerit aj esht nje luan i vertet ky jav ka ngre veshin hahimit edhe disa mbeturinave ne te pkd-s

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

beni33

haha jan disa mbeturina qe kur shohin masen popullore qe esht ne rritje kta fillojn te ken fobi vetvendosja nuk dote ndalet me kaq ajo tregoj se din mundet dhe ka kuzim per akcione konkrete kurse qeveritaret i kan ditet e numruara
    KY ESHT NJE ISH PJESTAR I USHTRIS QLIRIMTARE TASH INVALID I,LUFTES ATHUA ESHT KY PROSERB PER QEVERIN E KOSOVES

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Qeveria Proserbe Nje Jav Me Heret Thrriste Per Vllavrasje Nje Jav Me Pas U Struk Dhe Ndryshoj Qendrimin Se Pse E Kuptoj Qe Populli Shqiptar Esht Si Fenixi Aj Zgjohet Dhe Pastaj Te Merr Si Mje Lum

per kuder dhunses qe beri milicia e hashim hajnit me 14 janar qytetaret shqiptar kishin kurajon dhe guzimin te dalin prap ne nje acar te madh qevria kercnoi deri edhe me vrasjen e qytetarve nese mblidhen ne protesta por disi i ndrroj medndjen pse kta e din ndoshta ardhja e wiliam wokerit aj esht nje luan i vertet ky jav ka ngre veshin hahimit edhe disa mbeturinave ne te pkd-s
    Beni,

Personalisht besoj dhe shpresoj qe ende kan mbete individe, njerez qe jane te sinqerte dhe ja dojne te miren vendit e popullit e qe jane ne PDK-e. Mendoj qe keto propaganda e kjo lufte speciale me epitete te llojeve te ndryshme per LVV pikerisht vijne nga militante te Hashim Thaqit, te SHIKUT & CO. Une besoj qe ende ka njerez - individ te sinqerte si ne PDK-e po ashtu edhe simpatizues te saj. Problemi nuk eshte e tera PDK-ja. Por problemi pikerisht eshte Hahsim Thaqi, SHIKU & CO.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    ty mos te kerset per flamur kombtar ti kujdesu per at te haxhimerxhes se ne shqiptaret vet i rregullojme punet tona
    Vetëgrushtohen, vetëdorzohen, vetëfundosen , vetetherren ...
    o sa mier po u shkon per fytyre kjo hahaha

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    haha jan disa mbeturina qe kur shohin masen popullore qe esht ne rritje kta fillojn te ken fobi vetvendosja nuk dote ndalet me kaq ajo tregoj se din mundet dhe ka kuzim per akcione konkrete kurse qeveritaret i kan ditet e numruara
    beni33 ne kemi luftuar qe te kemi Qeveri dhe shtete,qe 100 vjet sa gjaku eshte derdhur per te pasur nje Qeveri tonen beni thirri mendjes dhe futi ne koke e mos i le neper xhepa, se koha e dimerit nuk i dihet!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ...veq mos u rrehni e mos u therrni me thika ....se hor na bot , ju per her na keni bo hor na keni turpru si komb shqiptar mirpo kesaj her na keni turpru leje qe u therret me thika , po lypshi , qebe , buk , hamburgera , soka , .... ku menduat more rrugaq qe po shkoni piknik a? qe sa jeni ju patriota edhe t'vendos me blloku serbin...per 5 minuta u dorzut , po haj medet haj me ju qit juve n'vi t'frontit me luftu me serbi per 5 minuta dorzoni i qoni komt te nalt....ju e bllokoni serbin , ju e nalni trenin

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Politikanet proserbe ne Tirane dhe Prishtine, ndaluan ne menyre brutale ne Morine, shqiptaret te hyjne ne Kosove. Fillon zbatimi i operacionit Patkoi-2. Urime sherbimit sekret serb per punen e shkelqyer qe ka bere ne Tirane dhe Prishtine. Por perkohesisht.. politikanet jane disa dhjetra, shqiptaret jane miliona.(Koco Danaj)
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •