Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 73
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citrusse, bej nje pakt me veten: ne Ora 12:00 neser. Qellimi jot per vitin 2012. Viti I ri, mundesira te reja. O burra forca. Mos mendo me '11. Viti I ri, forca te reja. U can do it!! Have a happy new year!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Dale te te them dicka, une nuk bej pjese ne mesin e njerezve qe jane te harruar dhe qe nuk do ta verenin mungesen tinme po te vdisja. Madje shume njerez jane merzitur shume qe kam perfunduar ashtu si kam perfunduar, perderisa te tjeret e shijojne renien time, gje qe tregon se jam i verejtshem apo jo?
    Kaq!
    Vazhdo per opsionin 1.
    Vrit veten e mos konsumo as boje ne forum e as oksigjen jashte tij.

Perfundimisht qenke komplet palle perderisa vazhdon e qahesh ne forum, per halle qe ke ne jete reale. Vrite me date 3 janar them une.
    Gezuar vitin e ri.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Vazhdo per opsionin 1.
    Vrit veten e mos konsumo as boje ne forum e as oksigjen jashte tij.

Perfundimisht qenke komplet palle perderisa vazhdon e qahesh ne forum, per halle qe ke ne jete reale. Vrite me date 3 janar them une.
    Gezuar vitin e ri.
    Lol. Forumi ka te beje me jete reale. Ca je ti? Thua genjeshtra ne forum per tu dukur i'mencur'? Te paktn une po percjell realitet ketu!

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    O Qitro... hudhu nga ballkoni se jemi kurioz te shofim formen e njolles ne asfalt.
    Ketu qendron gjithe interesi qe ushqej ndaj teje... (si me ket nick si me tjetrin)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    O Qitro... hudhu nga ballkoni se jemi kurioz te shofim formen e njolles ne asfalt.
    Ketu qendron gjithe interesi qe ushqej ndaj teje... (si me ket nick si me tjetrin)
    Do ju lutesha te mos me pegjigjeshit me kete ton. Jo per gje, po nuk me ngjall asnjefare interesi!

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Forumi ka te beje me jete reale.
    O Qitro... nqs forumi eshte jete reale, HIQ PRIZEN E PC edhe gjithe problemet e tua do te zgjidhen magjishem.

Ne menyre alterntive mund te provosh te pish 5 litra benzine edhe te ulesh siper sobes.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Do ju lutesha te mos me pegjigjeshit me kete ton. Jo per gje, po nuk me ngjall asnjefare interesi!
    Nė fakt pėrgjigjia e parė qė tė ka shkruar F.I nė kėtė temė mua mu duk mė realistja nga gjithė pėrgjigjet.
    Nė fund tė fundit ēfar po kėrkon citrusse??
    Po deshe zgjidhje pėr problemet e tua zgjdh njėrin nga opsionet qė tė sugjeron F.I
    Ndėrsa po deshe qė forumistėt tė marin me tė mira, ndryshoi titullin temės.
    Unė po tė isha nė vėndin tėnd do ta falenderoja F.I pėr mėnyrėn e pėrgjigjes pa lajka.
    Tė pėrshėndes dhe tė uroj njė vit tė mbarė me opsionin Nr.2 ofruar nga Force-Intruder.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    citrusse keshillen me te mire ne kete teme ta ka dhene Yes*...
    Thuaj une jam e drites... erresira i ka drute e preme me mua... edhe ke per te pa qe cdo gje do te zgjidhet.

Edhe une, kur me bejne zhurme komshinjte e nje kati me siper i them vetes "Une banoj ne kat te 11-te..." edhe shpetoj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    si me ket nick si me tjetrin?????

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Nė fakt pėrgjigjia e parė qė tė ka shkruar F.I nė kėtė temė mua mu duk mė realistja nga gjithė pėrgjigjet.
    Nė fund tė fundit ēfar po kėrkon citrusse??
    Po deshe zgjidhje pėr problemet e tua zgjdh njėrin nga opsionet qė tė sugjeron F.I
    Ndėrsa po deshe qė forumistėt tė marin me tė mira, ndryshoi titullin temės.
    Unė po tė isha nė vėndin tėnd do ta falenderoja F.I pėr mėnyrėn e pėrgjigjes pa lajka.
    Tė pėrshėndes dhe tė uroj njė vit tė mbarė me opsionin Nr.2 ofruar nga Force-Intruder.
    Pse pergjigjet e ne te tjereve nuk te duken realiste? Vetem pergjigja e ashper, tallese na u quanka realiste?! Ne fakt nuk i ve faj Forces per pergjigjen e ashper. citrusse po e tepron me keto tema dhe anetaret u lodhen duke rene ne perseritje mendimesh me keshillat miqesore kur citrusse vazhdon akoma ti bjere ne nje vrime fyellit. Shume monotonte! Duam te japim opinione rreth dickaje te re.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •