Close
Faqja 29 prej 31 FillimFillim ... 192728293031 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 304
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Se c'na frymezojne ca kendej duke na sjelle thenie ku me shume shkruhet ne (KLLAPA) dhe kuptimit te vertete i vishet nji cike doze propagande! Mos do te thuash ti Ermedin qe Einstein ishte Myslo? :P Me aq sa e njof une historine e tij, ai ishte nje agnostik i perkryer, i cili nuk besonte ne zotin qe te fal "virgjeresha ne parrajse" po ne dicka tjeter :P ...

Ec e merre vesh kete pune!
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Me pelqeu tema e lexova shumicen, koheve te fundit kte po mendoja, beja krahasime Diell-Hene, mendoja per Iliret dhe besimin e tyre, gjithashtu Arabet(pagan) dhe besimin e tyre, shume te drejte kane pasur te dy palet, perfundimisht eshte dicka qe mund te besohet, por asesi te besohen fete e sotme.
    Pa Diell ska jete, por edhe Hena ka rolin e saj. Jo rastesisht kur te ngresh koken do shofish dy topa gjigand te perafert pavarsisht dallimit te tyre ne distance mirpo nga Toka duken njejte me madhesi, nuk duhet te jete e rastesishme kjo.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga Sovrani Lexo Postimin
    Me pelqeu tema e lexova shumicen, koheve te fundit kte po mendoja, beja krahasime Diell-Hene, mendoja per Iliret dhe besimin e tyre, gjithashtu Arabet(pagan) dhe besimin e tyre, shume te drejte kane pasur te dy palet, perfundimisht eshte dicka qe mund te besohet, por asesi te besohen fete e sotme.
    Pa Diell ska jete, por edhe Hena ka rolin e saj. Jo rastesisht kur te ngresh koken do shofish dy topa gjigand te perafert pavarsisht dallimit te tyre ne distance mirpo nga Toka duken njejte me madhesi, nuk duhet te jete e rastesishme kjo.
    po edhe pa uj nuk ja jete,edhe pa ere nuk ja jet.Te pretendosh se zoti jot (sigurisht nga ana figurative) eshte dielli apo hena per arsye se pa to nuk ka jete ,eshte disi reduktive me thene te drejten.jan te shumta gjerat pa te cilat nuk do kishte jete,pse ateher duhet me veçu diellin dhe henen???

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Pothuajse katër vjet pas hapjes së kësaj teme shoh qartë si ditën me Diell, se ç'ishte e vendit për t'u thëne, është thënë me urtësi dhe është konsumuar. Dalan dhe Yes kanë një kontribut të veçantë në këtë pikë.

Për të shpëtuar nderin mendor të atyre të cilët nuk e kuptuan ndonjëherë për ç'bëhej fjalë këtu, i kërkoj moderatorit përkatës të vërë dorën në zemër dhe ta mbyllë këtë temë.

Ne fund të fundit ka plot MaterniTema ku mund të abortohet mendërisht. Faleminderit.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    faraoni eshte putini...gaspromi eshte mbreteria e qiejve...sa qef e kam kete force intruderin

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    faraoni eshte putini...gaspromi eshte mbreteria e qiejve...
    ...dhe Timoshenko i mbante floket shume bukur per te hyre 7 vjet ne burg... po kjo eshte jeta... c'te besh...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    ...dhe Timoshenko i mbante floket shume bukur per te hyre 7 vjet ne burg... po kjo eshte jeta... c'te besh...
    mos ma remo plagen,te lutem!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    gjalle je ti mer vechia romagna?

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    gjalle je ti mer vechia romagna?
    Gjalle gjalle etichetta nera
    Isha ne nje klinike dizintoksimi... i lashe te gjitha veset... qe sot mund te me shtypi rehat makina... jam nje njeri i ri

Pothuajse katër vjet pas hapjes së kësaj teme shoh qartë si ditën me Diell, se ç'ishte e vendit për t'u thëne, është thënë me urtësi dhe është konsumuar. Dalan dhe Yes kanë një kontribut të veçantë në këtë pikë.
    Nganjëra anë, kisha atë dyshimin se mos vallë ta kam bërë temën lëmsh, duke qenë se e "gërmova" pas 4 vitesh që ishte hapur.
    Më vjen mirë, që ky dyshimi im, u hodh poshtë...duke qenë se në atë temën tjetër që rëmova : "Udhëtim mbi të Vërtetën", për hir të së vërtetës - e kam tepruar pak...

Nice to see You, ghost !

Tema të Ngjashme

1. John Stevenson
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 00:59
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  4. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15
  5. Dielli s'hyn dot ne bodrume...
    Nga dikeafajtore në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-06-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •