Rebel thote ai dhe iken nga Shqiperia dhe i jep mend atyre qe jane atje. Behu rebel duke qenduar ne Shqiperi dhe te shohim si do ta sigurosh jeten.
Rebel thote ai dhe iken nga Shqiperia dhe i jep mend atyre qe jane atje. Behu rebel duke qenduar ne Shqiperi dhe te shohim si do ta sigurosh jeten.
Për sa kohë që kam punuar e jetuar në Shqipëri kam qenë rebel dhe i papajtueshëm me realitetin e me dukuritë e shëmtuara të jetës shqiptare.
Edhe këtu ku jetoj dhe punoj jam rebel, por kam një punë në profesionin tim dhe në një biznes që e respekton mendimin dhe profesionalizmin tim.
Ndjej dhimbje ta them por këtu më respektojnë më shumë se në Shqipëri!
Po protesta e nje njeriu nuk zgjidh gje atje. E kam prvouar per 3 vjet me protesta...le qe te marrin per budalla, por me e keqja eshte se nuk mund te mbledhesh rreth vetes me teper se 2-3 persona. Nese partia e sheh qe e ke seriozisht, atehere rrezikohesh me tere mend duke nisur qe nga jetesa e jeta jote, deri te familja etj.
Të kuptohemi njëher e mirë, unë punoj në sektorin privat.
Parimisht jam 100% dakort me Ju por praktikisht........!!!
Në ditët e sotme, për kushtet e sotme, me këtë shtrenjtim jetese rebelimi i shumë punonjësve të administratës në atë formë siç Ju e kërkoni është baraz me dënimin me "vdekje" të familjes së tyre.
Kjo është një gjë e vërtetuar në Shqipëri dhe shumkush i ka parë dhe askush nuk është i gatshëm të bëj eksperimente me familjen e tijë.
Pse mendon Ti se venë mësuesit dhe nxënësit në manifestimet e pushtetit?? Nga qefi?? Jo të garantoj me 100%.
Pse mendon Ti se vete administrata me listë në mitingjet e pushtetit?? Nga qefi?? JO, jo dhe jo, shkojnë se mendojnë për atë vënd të uruar pune.
Ky është realiteti i dashur mik dhe këtu nuk ka gjykat që të mbron nga abuzimi i pushtetit, hartime di edhe unë të bëj por ne bisedojmë për realitetin dhe realiteti është ky që them unë.
Drejtori i spitalit te peshkopis qe esht dhe spitali per gjith prefekturen e dibres ka maru per agronomi. Dhurat nga sali berisha per ilir meten
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt