Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 68
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Rebel thote ai dhe iken nga Shqiperia dhe i jep mend atyre qe jane atje. Behu rebel duke qenduar ne Shqiperi dhe te shohim si do ta sigurosh jeten.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    O DYDRINAS mos u bëj kokëfort kot.
    Nuk mund të bësh të rebeluarin kur i ke xhepat bosh, Ti mund të kesh burime të tjera të ardhurash kurse shumica e administratës ka vetëm atë vënd pune.
    Shqipëria është sa për të qeshur aq edhe për të qarë.
    Po të bie dy shëmbuj që të gjith i dinë.
    -Kur në koalicion ishte Xhuveli e gjithë administrata që drejtonte (pjesa e tortës) u bënë anëtar të Partisë Agrare (PA)
    -Tani në koalicion është Meta dhe gjithë doktorët në spitale janë bër anëtar të LSI.
    Në Shqipëri ka 3 milion banor dhe ka 15 milion antar partie.
    Parvjet u infektova nga ushqimi në plazh dhe më dërguan shokët në urgjencën e Durrësit.

U shtriva në krevat nga zori, sepse aty ishte e neveritshme të ishe pacient.

Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Rebel thote ai dhe iken nga Shqiperia dhe i jep mend atyre qe jane atje. Behu rebel duke qenduar ne Shqiperi dhe te shohim si do ta sigurosh jeten.
    Për sa kohë që kam punuar e jetuar në Shqipëri kam qenë rebel dhe i papajtueshëm me realitetin e me dukuritë e shëmtuara të jetës shqiptare.

Edhe këtu ku jetoj dhe punoj jam rebel, por kam një punë në profesionin tim dhe në një biznes që e respekton mendimin dhe profesionalizmin tim.

Ndjej dhimbje ta them por këtu më respektojnë më shumë se në Shqipëri!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Unë nuk protestoj
    Ti nuk proteston
    Ai, ajo nuk proteston
    Ne nuk protestojmë
    Ju nuk protestoni
    Ata sigurisht që nuk do të çajnë kokën për mua, për ty, për ne dhe çdo gjë do të rrjedhë si më parë!

Heshtni më mirë e jetoni ashtu siç u ka ardhur jeta!
    Po protesta e nje njeriu nuk zgjidh gje atje. E kam prvouar per 3 vjet me protesta...le qe te marrin per budalla, por me e keqja eshte se nuk mund te mbledhesh rreth vetes me teper se 2-3 persona. Nese partia e sheh qe e ke seriozisht, atehere rrezikohesh me tere mend duke nisur qe nga jetesa e jeta jote, deri te familja etj.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Për sa kohë që kam punuar e jetuar në Shqipëri kam qenë rebel dhe i papajtueshëm me realitetin e me dukuritë e shëmtuara të jetës shqiptare.

Edhe këtu ku jetoj dhe punoj jam rebel, por kam një punë në profesionin tim dhe në një biznes që e respekton mendimin dhe profesionalizmin tim.

Ndjej dhimbje ta them por këtu më respektojnë më shumë se në Shqipëri!
    OK, ne te gjithe ketu e kemi zgjidhur rebelimin duke ikur jashte. Ti mos u jep mend atyre atje ti thuash rebelo duke qene atje, kur ti vete s'e ke bere te njejten gje.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Unë nuk protestoj
    Ti nuk proteston
    Ai, ajo nuk proteston
    Ne nuk protestojmë
    Ju nuk protestoni
    Ata sigurisht që nuk do të çajnë kokën për mua, për ty, për ne dhe çdo gjë do të rrjedhë si më parë!

Heshtni më mirë e jetoni ashtu siç u ka ardhur jeta!
    Të kuptohemi njëher e mirë, unë punoj në sektorin privat.
    Parimisht jam 100% dakort me Ju por praktikisht........!!!
    Në ditët e sotme, për kushtet e sotme, me këtë shtrenjtim jetese rebelimi i shumë punonjësve të administratës në atë formë siç Ju e kërkoni është baraz me dënimin me "vdekje" të familjes së tyre.
    Kjo është një gjë e vërtetuar në Shqipëri dhe shumkush i ka parë dhe askush nuk është i gatshëm të bëj eksperimente me familjen e tijë.
    Pse mendon Ti se venë mësuesit dhe nxënësit në manifestimet e pushtetit?? Nga qefi?? Jo të garantoj me 100%.
    Pse mendon Ti se vete administrata me listë në mitingjet e pushtetit?? Nga qefi?? JO, jo dhe jo, shkojnë se mendojnë për atë vënd të uruar pune.
    Ky është realiteti i dashur mik dhe këtu nuk ka gjykat që të mbron nga abuzimi i pushtetit, hartime di edhe unë të bëj por ne bisedojmë për realitetin dhe realiteti është ky që them unë.

Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    OK, ne te gjithe ketu e kemi zgjidhur rebelimin duke ikur jashte. Ti mos u jep mend atyre atje ti thuash rebelo duke qene atje, kur ti vete s'e ke bere te njejten gje.
    Po ne nuk mundëm të ndryshojmë gjë, ndoshta as këta, por dikush do të duhet ta bëjë këtë ose pëndryshe nuk do të ndryshojë kurrë ai vend.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Drejtori i spitalit te peshkopis qe esht dhe spitali per gjith prefekturen e dibres ka maru per agronomi. Dhurat nga sali berisha per ilir meten
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Të kuptohemi njëher e mirë, unë punoj në sektorin privat.
    Parimisht jam 100% dakort me Ju por praktikisht........!!!
    Në ditët e sotme, për kushtet e sotme, me këtë shtrenjtim jetese rebelimi i shumë punonjësve të administratës në atë formë siç Ju e kërkoni është baraz me dënimin me "vdekje" të familjes së tyre.
    Kjo është një gjë e vërtetuar në Shqipëri dhe shumkush i ka parë dhe askush nuk është i gatshëm të bëj eksperimente me familjen e tijë.
    Pse mendon Ti se venë mësuesit dhe nxënësit në manifestimet e pushtetit?? Nga qefi?? Jo të garantoj me 100%.
    Pse mendon Ti se vete administrata me listë në mitingjet e pushtetit?? Nga qefi?? JO, jo dhe jo, shkojnë se mendojnë për atë vënd të uruar pune.
    Ky është realiteti i dashur mik dhe këtu nuk ka gjykat që të mbron nga abuzimi i pushtetit, hartime di edhe unë të bëj por ne bisedojmë për realitetin dhe realiteti është ky që them unë.
    Ok! Atëherë prej kujt pritet ndryshimi?
    Me ndryshim unë nënkuptoj qëndrim profesional te gjithësecilit në punën e tij, duke respektuar ligjin.

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Drejtori i spitalit te peshkopis qe esht dhe spitali per gjith prefekturen e dibres ka maru per agronomi. Dhurat nga sali berisha per ilir meten
    Drejtori i një spitali duhët të jetë administrator dhe jo mjek. Profesioni i mjekut është mjekësia dhe jo administrata.

P.sh. Edvini83 mund të jetë drejtor spitali.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •