Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    verdall
    Anėtarėsuar
    05-09-2010
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    30

Ndihme nga shqiptaret qe jetojne ne USA.

miremengjesi djema/vajza
    kam nje problem te madh qe me duhet driver lincese CDL clas A por sjam i mire ne gjuhe jam munduar gjithe keto kohe po kam ngel ne pretest
    do doja te dija nese ndonjeri nga ju njef ndonje qe qe eshte e lehete ta maresh ndac me lek ose me pak ndihme ne test pls me ndimoni nese dini dicka
    kam punuar truck driver per 6 vjet ne europ edhe ketu dua te bej te njejten gje
    flm per pergjigjet

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Disa qe njoh une kane shkuar ne shkolle edhe e kane marre prej atje. Nese ti ke experience edhe ke probleme me gjuhen ateher te duhet nje perkthyes edhe e merr lehte. Mos u mundo ta marresh me leke se do te sjelle probleme. btw librin e gjen edhe ne shqip ne NY edhe testin e jep me perkthyes pa problem. good luck!
    I LOVE GOD

j&g

verdall
    Anėtarėsuar
    05-09-2010
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    Disa qe njoh une kane shkuar ne shkolle edhe e kane marre prej atje. Nese ti ke experience edhe ke probleme me gjuhen ateher te duhet nje perkthyes edhe e merr lehte. Mos u mundo ta marresh me leke se do te sjelle probleme. btw librin e gjen edhe ne shqip ne NY edhe testin e jep me perkthyes pa problem. good luck!
    flm per pergjigjen
    kete librin mund ta gjej ne shkolle ku regjistrohesh ????

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Duhet te besh kurs 3 mujor me duket pa te marrsh CDL. Nuk eshte e veshtire. I kam perkthyer njerit disa nga testet qe kishin per te dhene. Nuk e fliste mire Anglishten, por e mori. Nuk eshte e veshtire. Doli mire ne teste. Si puna jote kishte qene truck driver ne Europe. Nuk di te jepet vetem nje provim, por duhet te vesh ne shkolle. NETTS me duket se e ka emrin shkolla ku mund te vesh e pyesesh. Beje google e mund te gjesh nr tel ku mund ti kontaktosh.Suksese!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2006
    Postime
    25
    Pershendetje, kam nevoj per ndihme nga bashatdhetaret te cilet jetojn ne USA, kam 10 dite qe kam ardhur ne USA konkretisht ne Dallas dhe deshta ta dij se diplomat e fakultetit te Kosoves a njihen ketu apo si eshte puna dhe ku duhet ta paraqes kete diplom qe ta dij se si shkohet me tutje.

Gjithashtu nese dikush me ndihmon se a ka ndonje faqe te internetit ku kerkojn pune dmth ku mundem te shikoj per ndonje vend te lir pune. Dokumentet i kam ne rregull GC, SSN.

Tung dhe pershendetje

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga Naidra Lexo Postimin
    Pershendetje, kam nevoj per ndihme nga bashatdhetaret te cilet jetojn ne USA, kam 10 dite qe kam ardhur ne USA konkretisht ne Dallas dhe deshta ta dij se diplomat e fakultetit te Kosoves a njihen ketu apo si eshte puna dhe ku duhet ta paraqes kete diplom qe ta dij se si shkohet me tutje.

Gjithashtu nese dikush me ndihmon se a ka ndonje faqe te internetit ku kerkojn pune dmth ku mundem te shikoj per ndonje vend te lir pune. Dokumentet i kam ne rregull GC, SSN.

Tung dhe pershendetje
    hello do keshilloja te hyje ne http://houston.craigslist.org/
    Partizoni

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga nikolas13 Lexo Postimin
    flm per pergjigjen
    kete librin mund ta gjej ne shkolle ku regjistrohesh ????
    Jo ket liber e gjen tek dot ne vendin ku jeton e kane ne shqip, spanjisht, anglisht edhe chinese pra interesohu atje. Shkolla eshte gjithcka ne anglisht. Po me cfare lexova ti experience ke thjesht do DL ateher merr librin mesoje. Ler nje takim me perkthyes edhe jep testin. good luck!
    I LOVE GOD

j&g

verdall
    Anėtarėsuar
    05-09-2010
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    30
    ju flm pergjithcka vajta ne DOT atije me ndimuan edhe po me ndimon edhe nje shqiptar nga durresi flm

6-Kateshi Maska e VL.TX.US
    Anėtarėsuar
    18-09-2010
    Vendndodhja
    ATX
    Postime
    65
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    hello do keshilloja te hyje ne http://houston.craigslist.org/
    Fillimisht eshte Dallas area, e ne rradhe te dyte, PASKA PUNE NE CRAIGLIST ?! SHEEZ !

Naidra, nqs ke gc/ssn, do te sugjeroja te filloje fillimisht neper banka, eshte shume e lehte te fillosh pune ne to, e nuk ka nevoje te kesh shkolle specifike ( bank teller ) ose nqs ke pervoje me shitje, mund te provosh per banker por do te jete me e veshtire ( Teller e di, se e fillova dhe vete, 4 muaj pasi erdha ne DFW area ). Me vone sa te ambjentohesh, mund te fillosh te kerkosh edhe pune te tjera.
    Dy emra kam nė zemėr unė
    Para mė je ti o Vlorė

I dyti ėshtė ekipi ynė
    Flamurtari madhėshtor

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-07-2006
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga VL.TX.US Lexo Postimin
    Fillimisht eshte Dallas area, e ne rradhe te dyte, PASKA PUNE NE CRAIGLIST ?! SHEEZ !

Naidra, nqs ke gc/ssn, do te sugjeroja te filloje fillimisht neper banka, eshte shume e lehte te fillosh pune ne to, e nuk ka nevoje te kesh shkolle specifike ( bank teller ) ose nqs ke pervoje me shitje, mund te provosh per banker por do te jete me e veshtire ( Teller e di, se e fillova dhe vete, 4 muaj pasi erdha ne DFW area ). Me vone sa te ambjentohesh, mund te fillosh te kerkosh edhe pune te tjera.
    FLm per pergjigjen. Po kam GC & SSN me nje fjal te gjitha i kam pasi ketu ne USA kam ardhur pasi kam fituar Llotarin DV Green Card.
    Per momentin ja kam fillu si kamarier,.
    Te kisha lutur pasi paske dijeni per keto gjera, ne cilat banka pershembull mundem te kerkoj pune, une kam te kryer Shkollen e mesme ne KS si dhe fakultetin e kam pas ne perfundim por nuk e kam kryer.
    Ju pershendes dhe pres ndihmen tende.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •