Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 98
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ate kafen me bisht nuku e pime ne te dy.
    Me atė bisht tė shkon temperatura 44 nė kėto ditė.
    Duhet pirė qė nė tė gdhirė fare e uruara.
    Nesėr jam pėr udhė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    T'gjithe gangsterra ketu mor jahu ...

You gotta do what you gotta do to survive .
    Psh blue baron duket cun per se mbari.
    Ne fakt njoh shume ketu qofte ne jeten reale qofte ne jeten jo reale, po sinqerisht do kishte qene me mire te ishe sa me anonim ne forum.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Ne fakt njoh shume ketu qofte ne jeten reale qofte ne jeten jo reale, po sinqerisht do kishte qene me mire te ishe sa me anonim ne forum.

Rrofsh

Jo per me qene modest, po jom ēun king me verte ...

Tek ajo fjalia me te zeze, nuk te marr vesh ē'do te thuash ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Rrofsh

Jo per me qene modest, po jom ēun king me verte ...

Tek ajo fjalia me te zeze, nuk te marr vesh ē'do te thuash ...
    Cun king je nuk ta mohon njeri.
    Ne ate me te zeza doja te thoja qe kur nuk njeh dhe nuk te njeh njeri i shpreh mendimet me lirshem. Ne te kundert te behen njerezit si te shpise.

Ne ate me te zeza doja te thoja qe kur nuk njeh dhe nuk te njeh njeri i shpreh mendimet me lirshem. Ne te kundert te behen njerezit si te shpise.
    Kjo ėshtė e vėrtetė, mė mirė tė ngelesh anonim, madje edhe kur i takon jashtė forumit virtual. Unė p.sh. iu prezantohem tė gjithėve me emrin John Smith...

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Kėtu kam disa anėtare (nofka) qė mė pelqen tė lexoj postimet e tyre, kam njohur dy antare, (njerin ne njė forum tjeter dhe kemi vazhduar kėtu) e me ta flisja edhe nė msn, por tani tė dyja i takojnė te kaluares dhe nuk kam kontakt mė me ta, dhe pėr mua jan shembulli me i mirė qė kėtu nuk mund tė njohesh njerz qė ia vlen tė merrresh me ta...andaj nuk jam i interesuar fare as tė njof as tė kem miq kėtu, se pėr jetėn reale as qė bėhet fjalė.
    Mė pelqen ky forum sepse kėtu gjej info nga mė tė ndryshmet,dhe shėnime qė ngjallin interesim tek unė qė ti lexoj, ndaj edhe vazhdoj tė mbetem antar i forumit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lordlover : 26-08-2011 mė 08:36

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ishte thjesht shaka miku im.

Ah, ke te drejte. Me sa kam kuptuar eshte kompleks mesdhetare ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlueBaron : 26-08-2011 mė 08:43
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Po flisja pėr Miqėsinė, dhe domosdoshmėrisht ke nevojė tė gjesh fjalėt e duhura, qė sado pak tė shprehin rrespektin qė kam pėr Miqtė, sidomos pėr dy personat qė pėrmenda.
    Shpresoj te mos e kem lenduar krenarine tende. Nqs ka ndodhur diēka e tille, te kerkoj sinqerisht te me ndjesh, Nuk ishte qellimi im. Ishte thjesht nje konstatim miqsor ...

Sa pėr atė teprimin e perfeksionit, ta them sinqerisht, pa modesti tė shtirur - qė mua nuk mė ngjan as qė i afrohem persosmėrisė, lė pastaj ta teproj me tė, por gj.s.s tė falenderoj shumė pėr konsideratėn, mė shėrbeu si motivim.
    Ah, ketu me duhet te kundershtoj. I mbetem mendimit tim qe te pelqen perfeksioni dhe perpiqesh t'a realizosh ne maksimum ...

Ndėrsa pėr atė kuriozitetin tėnd, ē'tė them - kam qenė gjithmonė e pėrkedhelura e stafit mėsimor, si nė gjimnaz po ashtu edhe nė fakultet. Njė fat qė mė ka ndjekur gjithmonė
    Po ne 8-vjeēare ??? S'besoj se ke pasur rival/e ...

Respekt, edhe nga ana ime pėr Ty !
    Rikembej Rrespektet !!!

po ne doren tende ishte mo djale te rrije anonim
    ju fshataret sa pordhe kini mo aman....kini shume kompleks nga fakti qe jeni rritur ne fshat:P
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk me ka rene rasti t'i njoh e perderisa nuk mendoj se do t'i takoj ndonjehere, eshte e kote te mendosh per miqesi...
    La vita č bella...

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •