Postuar më parë nga WALCHIRIA U think so ? Burri me shan me thot ju bofsha shokut te ushtris Walchi, ke keqkuptu shokun e ushtris ahahahhahaha 2 topa mitrolozi, komandanti kok qerosi hahahahhahahaa hahhhhahahahah, o zot sa kam qeshur <3 oh man, sa kam qeshur....
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar më parë nga WALCHIRIA Doni foto me per belulin ? Dhe thoni cngjyr i doni leshrat po, dergoji tek pm box im, ja jap une ketyre
Postuar më parë nga Viola.V Mos na thuaj qe i ke hot red fuschia ?! U wanna see it ? I kam dhe bjonde lol Kunati me thot me kalu ti ndalon semaforin Thirsty po change sjellje ti hmm gruja dont like it . Urt ti mer , do qesesh ti u bone ti me ja qit grus ... Hahah
Postuar më parë nga WALCHIRIA U wanna see it ? Kunati me thot me kalu ti ndalon semaforin : @pp Thirsty po change sjellje ti hmm gruja dont like it . me no like either si i thote robit botes ashtu po sja qita grus kujt do ja qit ? qis apo qit?
Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 23-06-2011 më 19:24
E kam grun e bukur e shume sexy lum une qe e kam sa me fat kam qene
Postuar më parë nga WALCHIRIA U wanna see it ? I kam dhe bjonde lol Kunati me thot me kalu ti ndalon semaforin Thirsty po change sjellje ti hmm gruja dont like it . Urt ti mer , do qesesh ti u bone ti me ja qit grus ... Hahah Po he pra , se po presim .
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
Ja tani Viola , ke do kuqken apo bjonden ?
Postuar më parë nga Viola.V Po he pra , se po presim . Viola, ku e do foton e Walchirias, ne privat apo ketu?
Where does a thought go when it's forgotten?
Postuar më parë nga thirsty Perse te jem? Qe burrat e botes cmender per ty por qe vetem e imja je? Perkundrazi..... kjo foto qe kam si avatar? eshte djali tezes :-) E gjeta , Ian Ziering !Hap nje foto te tije ne google dhe krahasoje .
Postuar më parë nga MI CORAZON Viola, ku e do foton e Walchirias, ne privat apo ketu? Ketu pra , qe ta shohim te gjithe na grate dhe burrat .
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt