nuk eshte problemi te ndrrimi i gjuhes problemi eshte tjeter kun eshte , se gjuha eshte ne rregull .
nuk eshte problemi te ndrrimi i gjuhes problemi eshte tjeter kun eshte , se gjuha eshte ne rregull .
Ahaaa... as qe do me kishte vajtur mendja hahahaha.
Nqs i ngaterron vetem ne disa fjale i bie te jete problem gjuha e word-it, dmth nese ti e ke ne anglisht, cdo fjale qe i duket e ngjashme me nje fjale anglisht, atehere behet nderrimi automatikisht.
Meqe ti thua qe nuk e ka fajin gjuha, me duket dicka e pamundur qe ti nderroj vete shkronjat. Na jep ndonje shembull te ndonje fjale...
La vita non si spiega, si VIVE!
Mendova njehere se mos e kishte "mbeshtjelli", thashe ndoshta ne dialekt i thuhet pshtjell![]()
s'me duket sfigata tastjera, edhe mua me nderron fjalet ndonjehere .... puna qendron te kuptosh pse-ne. Une e di qe me ndodh kur shkruaj ne italisht apo shqip nderkohe qe e kam word-in ne anglisht.
problem eshte se kur e prek nje shkronje ta qet nje tjeter , e keshtu
gjuha eshte ne rregull nuk ka problem me gjuhen problemi eshte dikun tjeter .
jo nuk eshte problemii te tastjera mbranda .
Shiko, per aq sa marr vesh nga elektronika, duhet te kete levizur dicka brenda tastjeres, ndoshta eshte shkeputur ndonje fije a ku di une... edhe kjo ben te mundur c'orientimin e shkronjave. Nuk ka se si te nderrohen kshu kot pa arsye.
Nejse, shpresoj te vij ndonje teknik ne kete teme qe te te japi nje pergj me te detajuar.
Krijoni Kontakt