Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    na foli pink dijetarja e forumit !rri mi gru maj venin tat aty mos na bo sikur njef cdo gjo !shif ato budalliqet qe shkrun ti mos shif robt e tjer!
    po nejse vl thuhet ktu ke un !injoranca bon te veten !

p.s. eurostar Vasili nuk e di mbiemrin po eshte shum i zoti ! persa i perket Ilir Shanit te thash ne menyre qe te shkosh te kerkosh ndihme ke ai jo qe te te vizitoj ai !
    leje se ca thone kto budallejt e tjere po veji men ksaj qe po te them un sepse e di se ke po flas dhe mbi te gjitha se ca them!

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    na foli pink dijetarja e forumit !rri mi gru maj venin tat aty mos na bo sikur njef cdo gjo !shif ato budalliqet qe shkrun ti mos shif robt e tjer!
    po nejse vl thuhet ktu ke un !injoranca bon te veten !

p.s. eurostar Vasili nuk e di mbiemrin po eshte shum i zoti ! persa i perket Ilir Shanit te thash ne menyre qe te shkosh te kerkosh ndihme ke ai jo qe te te vizitoj ai !
    leje se ca thone kto budallejt e tjere po veji men ksaj qe po te them un sepse e di se ke po flas dhe mbi te gjitha se ca them!
    ti ke pervoje apo vetem je lajmetarja? :P

me kete te fundit, dukesh si lajmetarja :P

==================
    haha, i fshin ato te miat, tregimi te mekte
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2011
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Kush e ka kaluar si problem dhe me cfare mjekimi popullor apo medicinal. Kam bere dy here mjekim por prap hic. Doktoret thone pi lengje por u bera si fuci dhe prap me djeg. Bera eko dhe nuk me doli asnje gje . I kam provuar cajrat me bishta qershie e tjere si keto qe ka farmacia dhe prap hic.

Do ja dia per ndere te me tregonte ndonjeri qe e ka kaluar vete.

Pershendetje
    Bactrim (Trimethoprim and Sulfamethoxazole)jane tableta 480 mg,,dhe do marresh dy here ne dite nga dy kokrra,dhe pervec kesaj do pishe 3-4 here nga nje gote caj nga folium uva ursi..te pergatitur te fresket dhe nje qese vetem nje gote ,,(jo sic e perdor populli dy qesje dhe plot cajniku me uje)kete terapi do e mbash per 5 dite me radhe,dhe besoj te kesh rezultat.
    Qe te mos dobeshosh imunitetin nga antibiotiku do marresh vit c 500 mg 1 here ne dite dhe ndonje shurup me baze bimore qe eshte per rritje te imunitetit (ose imunal pika).

shko shiko doktorin
    fol me prinderit

mos pyet ketu ne forum...
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    pyete babin- cfare do i bej dermatologu? dhe ku do ta shohi, vizitoj ai ? lol

ca nuk lexon ketu. Eurostar, shko te doktori, nese ke atje. Te kishe qene ne Canada, ishe sheruar me kohe. Shiko se mos merr dhe antibiotiks te skaduar. Cdo gje eshte e mundur atje, dhe skane efekt. Mbase mund te kesh dhe prostatin. E shef cte beri cigarja. Pa mbushuar moshen, te beri gjemen. Kot themi ne, e ? lol
    Po me qan akoma pa vdekur lol

Bera analizen e urines sot dhe me thane: Nga guri i veshkave te kan ndelur kristale pas shkrirjes se ti me medikamente. Infeksioni urinar te ka kaluar dhe i vetmi problem qe ke jane kristalet qe do ti largojme me hapa. Se di cfar hapash me ka dhon se ja lash receten farmacis se nuk kishte ne gjendje Pasdite do ti mar ilacet dhe do ti shkruaj se cfar jane.

Faleminderi te gjitheve

puc puc
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    ti ke pervoje apo vetem je lajmetarja? :P

me kete te fundit, dukesh si lajmetarja :P

==================
    haha, i fshin ato te miat, tregimi te mekte
    un skam pervoje ne kete gjo shyqyr Zotit thirsty,po pyta babin tim dhe me tha ti thoja kshu !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    un skam pervoje ne kete gjo shyqyr Zotit thirsty,po pyta babin tim dhe me tha ti thoja kshu !
    Sa shqetesohesh edhe ti mi goc, per urinen e botes
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    po eshte gjynaf 2043 ...po te njejten gjo do kisha bo po te kishe pyt ti apo dikush tjeter !

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531

EuroStar1, mė mirė duro 20 30 min te doktori dhe shėrohesh, sesa kalon ditė me dhimbje. Dhe unė i kam frikė doktorėt por mendoj kėt gjė dhe i jap kurajo vetes

Tė uroj shėrim tė shpejtė
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [PaRTiZoNi] : 29-04-2011 mė 11:12
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Postime
    26
    Euro star1 se pari ju pershendes, te njejtin problem e kam edhe une ndoshta edhe ma te rane . Une ma pare jam ba opercion nga prostata para dhe pas operacionit
    kame pas djegie gjat kohes deri sa rri ul ose rat gjat nates. vazhdimisht jame nen kontrollte mjekut analizt labartorike te gjitha me dalin mire , prap urinoi shpesh,kur urinoi nuk kam djegie .Kam perdor antbiotik dhe qajna te ndryshem por pa sukses.
    Kush ka pervoje te tille kerkoi keshilla,Falemderit

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •