atë Që Kristianët E Morën Nga Izraeli, E Muslimanët Nga Arabia, Ne E Patëm Tonën, Madje Shumë Shekuj Më Parë
atë Që Kristianët E Morën Nga Izraeli, E Muslimanët Nga Arabia, Ne E Patëm Tonën, Madje Shumë Shekuj Më Parë
PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.
[/QUOTE]Jo nuk eshte e vertet ti nuk fale asgje "je tjetersuar" Te falesh eshte zgjedhje, ndersa ti nuk ke cfare zgjedh, je e detyruar.
Cdo dite tjetersohemi sepse kushtezohemi nga dita. Anita llogjika jote eshte shume scarso eshte e kundershtueshme nga cdo aspekt.
Shembull:
Po shprehim mendimet tona ne menyr te sjellshme apo jo? Papritmas une te ofendoj, ti nga e sjellshme behesh agresive dhe banale, mund te konsiderohet ky tjetersim?
Jo jo une kam fale nuk jam tjetersuar. Po te mos kisha fale une do te denoja sic po denon chino(chino po te marr shembull meqe ty te kam mik),sic po denon ti. Sepse edhe nese e shaj une zotin e te krishtereve eshte nje fare denimi apo jo? Edhe po te kisha mundesine te ndaloja keto kisha nuk do ta beja. Mbase ti sbeson. Skam cbej. Smund te te ve trurin tim ne tavoline.
Se kuptova "scarso" dhe skam kohe te marr fjalor tani.Mbase logjika ime eshte e kundershtueshme megjithate preferoj paqen me njerzit pa marre parasysh ne cfare besojne ata-.
Nese une behem agresive pasi ti me ke ofenduar nuk tjetersohem. Une thjeshte nuk jam krishti te te kthej faqen tjeter.
Debill, t'u ka mbush koka islamizëm, se ashtu e ke rrethin. Po dil nganjëherë prej samarit të breshkës shëtitu nëpër troje shqiptare e shiko.Ajo u takon atyre që kanë kaluar atëherë, pse e jotja?!
Paganizmi shqiptar nuk ka vdekur. Është gjallë.
Ju vazhdoni me fenë e arabëve. Tradhëtarë të kombit.
Tek ti janë mbledhur tradhëtia ndaj kombit, budallalëku total, dhe moskokëçarja për këtë jetë.Më fal, harrova se nuk din shqip, po "skipus"!
Ju jeni murtajë, dhe kjo po dëshmohet për çdo ditë e më shumë. Turmë e deleve që nuk dinë çka janë.
Jo jo une kam fale nuk jam tjetersuar. Po te mos kisha fale une do te denoja sic po denon chino(chino po te marr shembull meqe ty te kam mik),sic po denon ti. Sepse edhe nese e shaj une zotin e te krishtereve eshte nje fare denimi apo jo? Edhe po te kisha mundesine te ndaloja keto kisha nuk do ta beja. Mbase ti sbeson. Skam cbej. Smund te te ve trurin tim ne tavoline.
Se kuptova "scarso" dhe skam kohe te marr fjalor tani.Mbase logjika ime eshte e kundershtueshme megjithate preferoj paqen me njerzit pa marre parasysh ne cfare besojne ata-.
Nese une behem agresive pasi ti me ke ofenduar nuk tjetersohem. Une thjeshte nuk jam krishti te te kthej faqen tjeter.[/QUOTE]
Scarso= nivel i dobet
Kemi perball shume gjera qe nuk mund ti falim por njekohesisht nuk mund as ti denojm sepse jemi te pafuqishem.
Ne kuptimin e fjalis tende se po mos te kishe fal do te denoje me duket absurde. Pikesepari nuk ke mundesi qe kambanat e kishes ose zeri i imamit ta ndalosh dmth qe nuk ke dy alternativa qe te vesh ne funksion menyren e veprimit(faljes), po ke te vetmen alternativ, ate qe te degjosh keto "zhurma".
Nese ju shani nuk po denoni por po ofendoni, denimi eshte konkluzioni qe mund te vij edhe nga ofendimi njesoj sikur te krahasosh (1+2=3 ne matematik numri 2 eshte element i shumes dhe numri 3 eshte shuma dhe te flasesh ne emer te shumes duke permendur numrin 2)
Gjithsesi edhe mua me pelqen paqja me njerzit, ajo qe kundershtoj une jane teorit e gabuara, jo ateizmin dhe fene, ne menyr konfidenciale te them qe nuk me kercet fare as per fene as per ateizmin.
Chino shkruan ne emer te vetmbrojtjes po ju ne c'emer shkruani? sepse ai ka frik mos e tjetersojn hahahahahaha
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Qellimi i jetes time gjithmon ka qen dhe eshte se si te jetoj une de familja ime jeten sa me te lehte dhe sa me te mire!
Une nuk jame nga ata njerz qe kohen e qojn duke endrruar dhe duke e lutur Allahun se do te ju sjelle te miren apo lumturin, apo edhe xhenetin, une gjitha keto i bej vet pa e lutur askend, ngasae punoj dhe edukoj femijet, dhe te gjitha vine ne vendin e vet!
Njeriu kur linde nyk linde me nje qellim ...per diqka, por duke u rrite dhe duke u pjekur graduqlishte i ben edhe planet, shkollim, punsimi, martesa, shtepia, femijet, e keshtu me rradhe, jo kjo makin jo ajo e keshtu kalon jeta!mundohu per mire, dhe do te gjejshe mire!
une jame munduar per mire gjithmon, qe nga rrespekti per prindit dhe familjen, dhe me te vertet kame gjetur mire gjithmon, edhe sto e kesaje dite si qellim e kame familjen te ngushte dhe te gjere qe te kem nje harmoni!
Krijoni Kontakt