Ē'ėshtė gjithė ky pasion pėr tė sharė tė tjerėt?!
Kush ėshtė i sėmurė...nuk po i dihet!
Ē'ėshtė gjithė ky pasion pėr tė sharė tė tjerėt?!
Kush ėshtė i sėmurė...nuk po i dihet!
Jane te gjithe mercenaret e Sali Shpelles, paguhen me leket e shtetit per te mbrojtur "nderin" dhe "prestigjin" e mesjetarit kriminel; fillo me Brarin e vazhdo me roskopet e tjere; shpesh eshte nje person me disa Nick-name, per te krijuar idene se "jemi shume". Kerkojne te mbrojne te pambrojteshmen, ne 21 Janar u vrane 4 vete me urdher te Shpellarit, keta tellalle vazhdojne me "tregimet" e psikopatit-halucinant, si "ēadra-pistoleta", "stilolapsa-thika"etj.
O qenie te gjalla, Saliu ka cof, qeveria e tij eshte komplet e falimentuar ne te gjitha drejtimet, mbi 70% e shqiptareve nuk duan t'ja shofin bojen, ju kerkoni te mbani me gajret nje kufome qe po qelb dynjane. I pafshi hajrin, "i dhenēi dite nga ditet tuaja".
Tung
1) Si mund ta mbroni Berishen pas gjithe kesaj qe ai beri, dhe nuk keni te drejte ti thoni te pacipe e as shpifes PRISHTINES, kjo video "flet"realitetin, pse a mendon ti se u qelluan me snajper tre njerez radhazi nga EDI RAMA, ishte GARDA! Ne vend qe te jemi te bashkuar, ne mbrojme te padrejten, populli shqiptar po vuan nga uria eshte vendi i dyte ne Evrope per nga varferia, ketu ka papunesi, rritje cmimesh, dhe ju mendoni se ajo qe ndodhi ishte per te marre pushtetin??? JO, nuk ishte, ishte grushti qe populli i dha shtetit, sepse e kane duruar shume kete shtet. Edhe sa duhet duruar.... edhe sa??
Vdekja e 4 femijeve ti ke shkruar :
http://www.forumishqiptar.com/showth...=130283&page=6
Une nuk jam nga ata njerez qe te shkel mbi viktimat ,ti nuk mund te me krahasosh me veten sepse jemi shume te ndryshem si dita me naten .
Nuk jam nga ata njerez qe per interesa partiake fajesoj pasojen dhe jo shkakun
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 02-03-2011 mė 15:19
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Krijoni Kontakt