tani qi hyni amerika ne loj ska ka lun as njoni as tjetri. sala e ka provu i her me thy rregullat po ste len daj sami
tani qi hyni amerika ne loj ska ka lun as njoni as tjetri. sala e ka provu i her me thy rregullat po ste len daj sami
no glove no love
Tani qe flet Amerika, Berisha e anulloi mitingun. Te shofim ca do beje Edi Rama. Me pak fjale, po deshi Amerika, kta protestojne, po sdeshi Amerika, ska b..th njeri te dali ne proteste!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
amerika duhet ti msoj kta derra se pushteti osht i pekohshem. ma shume se 8 vjet nuk duhet askush me e majt. nuk i keni pa qi pas 4 vjetesh kta qi jon ne pushtet fillojn e shkasin hahahahahahaha. po i kshu fillojn e shkasin ene ata ne opozit. pranaj duhet rotacjoni
no glove no love
Duke pare xhelozin e politikaneve tane klur vjedh nje pale dhe ata nuk jane ne pushtet dhe dashurine e popullit per mitingje dhe demostrata
une propozoj te behen zgjedhjet çdo vit ,eshte shume 4 vjet ...
le te fitoj ai qe e ka mitingun me te madh
po te japin dhe ndonje euro po vij dhe une keshtu shoh dhe te mite dhe me heqin gjysmen e rruges![]()
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Rama në News 24: Demonstrata homazh nuk anulohet :P
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
sa shpejt e harrun shtatorin e 98 mer jaho...atehre po qe duhet te shtinte garda e republikes dhe do i bente nje nder te madh Shqiperise,jo tani qe vrau nje qyqar me duar ne xhepa...
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
kte duhet ta dije cdo i person mbi moshen 18 Vjeqare,qe afer armes nuk duhet afruar.
shikoni kush e thot kete gje imami ???????
kjo eshte nje budallek nje trashesi e politikes tone duke ofenduar popullin
po keta harojn qe ky popull i vuri ne ate karige edhe prap i heqin serish me te mire edhe me te keqe
Partizoni
Une them, kush i versulet shtetit, administrates, Policis, kazermave ushtarake, kush rrokullis e djege automjete rrugeve, kush shkaterron e djeg pronen shtetenore dhe ate private, kush versulet mbi gra e femi em cader kres, kush shkon ne demostrate me kobure me areme te ftota e te nxeta, duhet te izolohen ne vend. Nese nuk perfillin ligjin te zbatohet ligji deri en ate pike deri sa ata huligan te binden se nuk eshete me shqypnia prone e asekuj. Dhe aj qe e thyen ligjin edhe ndeshkohet. Egersina njeh vetem forcen. Mire e ka thene ngjela halabak gjak piresi 13.000 jan pake! Por ne kete raset une e them pake me ndryshe se ngjel pisi. Nese lendohet vetem 1 Polic apo Gardist, vetem nje si ky djali qe mbrojti Flamurin Kombetar, nuk krahasohet edhe me 130.000 te llojit ngjel rames dhe huliganet e tyne mercenar.
Djemt si oficeri Amarildo Yzeiri jan krenaria e Kombit. Dhashet zoti kete radhe ndihemon dhe leshon meshire ne popullin shqyptar dhe per shqypnin, ata qe ndezin zjarin dhe ulerin per gjak, u djegeshin dhe u mbyteshin vete ne te.
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
eshte e pamundur te sulmohet ushtria e nje vendi te NATO-s.
Krijoni Kontakt