Close
Faqja 50 prej 104 FillimFillim ... 40484950515260100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 1039
    DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    pershendetje nga zemra shqiptare te gjermanise. do te me pelqente jashtezakonisht shume te isha dhe une atje te ju, po ja qe...
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    pershendetje nga zemra shqiptare te gjermanise. do te me pelqente jashtezakonisht shume te isha dhe une atje te ju, po ja qe...
    Je i pershendetur dhe ti FREIHEIT

jam kurioze te dija mbarimin e fjalise qe ke nisur

do te me pelqente jashtezakonisht shume te isha dhe une atje te ju, po ja qe................................................ .......??????????????????????????????????????????? ?
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    1
    Pershendetje per te gjithe ju qe jetoni ne Gjermani. Edhe une ka nja jave kam ardhur qe te jetoj ketu, kam qen edhe me perpara ketu po per kohe jo shum te gjate, kurse tani e kam shum veshtire te ambjentohem, malli per familjen me mbyti.

Me tregoni ju si ja keni bere ne fillim qe mos merziteni shum?!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Hallo ihr Lieben!

Von Männern wird behauptet, sie könnten nicht kochen.
    Von Frauen wird behauptet, sie könnten nicht rückwärts einparken.

Selbst TV-Shows werden damit bestückt...

Wie entstehen solche merkwürdigen Gerüchte überhaupt?

Liebe Grüsse
    Hey Stern, schön wieder von dir zu lesen.
    Zu solchen Themen ist es schwer, eine endgültige Meinung zu finden. Mir fallen irgendwie sowohl Beispiele ein, die die Behauptungen bestätigen, als auch welche, die sie widerlegen. Ich kenne sicherlich Männer, die noch nicht mal ein Spiegelei hingriegen. Und Frauen, die auch nach 5 Jahren Führerschein nicht auf gerader Strecke fahren können, Tunnels und Rückwärtsparken vermeiden etc. Ich glaube, alle haben ähnliche Erfahrungen, oder? Nur meistens fixiert man sich auf bestimmte Fälle, um andere so zu "reizen", anzumachen, ein vermeintlich niedliches Streitgespräch mit seinem Gegenüber zu suchen.

Wie sind denn deine Erfahrungen in der Hinsicht?

Liebe Grüße

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Je i pershendetur dhe ti FREIHEIT

jam kurioze te dija mbarimin e fjalise qe ke nisur

do te me pelqente jashtezakonisht shume te isha dhe une atje te ju, po ja qe................................................ .......??????????????????????????????????????????? ?
    po ja qe nuk e di a do te mundem, a do te arrij te jetoj atje. Gjithsesi jam shume i ri dhe kam kohe per te bere gjerat qe dua.
    (me afeksionon/imresionon/ pelqen shume Gjermania, edhe gjermanishtja eshte e bukur, tere ritem e muzikalitet. S'e di, mbase eshte thjesht nje iluzion i kote dhe eshte shume e veshtire te jesh i huaj atje. por gjithsesi nese do ta le vendin tim do vij te jetoj atje.

Pershendetje nga tirana jote e dashur!
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga d.ita Lexo Postimin
    Pershendetje per te gjithe ju qe jetoni ne Gjermani. Edhe une ka nja jave kam ardhur qe te jetoj ketu, kam qen edhe me perpara ketu po per kohe jo shum te gjate, kurse tani e kam shum veshtire te ambjentohem, malli per familjen me mbyti.

Pershendetje Dita, mire se erdhe.
    Ma merr mendja e di mire si ndjehesh. Ti duhet ta kesh edhe me veshtire sesa ne, kur erdhem ketu. Sepse ne ate kohe shqiptaret ishin me shume ne numer, i kishe te pakten 15 shoke shqiptare permanent ne dispozicion. Por sot nuk ka me keso gjera. Njerezit jane tretur ne qytete tjera, punojne, kane obligime te shumeta. Na ka zene serioziteti i jetes. Ketu ka shume obligime sa qe vizitoreve nga vendlinja (me te drejte) ju dukemi si bateri. Veshtire e gjen ate qejfin qe e ke ne vendlindje. E kam perjetuar vete kur isha heren e fundit ne Kosove. Nuk shkonte nje dite pa njoftuar njerez te ri qe te pritnin me zemra te hapura. Te gjithe gezoheshin qe ke ardhur, e tjera. Ndersa ketu eshte mikpritja pak me ndryshe. Nuk e di pse, ka shume arsye. Por ti me se miri mos prit te ta "bej" dikush diten, me mire bej ndonje plan vete dhe ju drejto pastaj miqve ku ke shkuar dhe ju thuaj sot dua te shkojme atje dhe atje dhe s'ben pa shkuar. P.sh. ne bowling, kino, kudo qe mund te perjetosh dicka te mire. Mos prit aske, se s'behet asgje. Kaq kjo keshilla ime. Mirembetsh

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251

Pershendetje,ne qoft se je diku neper qytetet e medhej si Köln,Düsseldorf,Frankfurt apo Hamburg dil dhe shoqerohu me Shqiptar se ka shum shqiptar ne keta qytete,ne qoft se je diku ne provinc shko ne aeroport dhe shko te shpija.
    Ndryshuar për herë të fundit nga getomental : 24-01-2011 më 16:37
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Hey Stern, schön wieder von dir zu lesen.
    Zu solchen Themen ist es schwer, eine endgültige Meinung zu finden. Mir fallen irgendwie sowohl Beispiele ein, die die Behauptungen bestätigen, als auch welche, die sie widerlegen. Ich kenne sicherlich Männer, die noch nicht mal ein Spiegelei hingriegen. Und Frauen, die auch nach 5 Jahren Führerschein nicht auf gerader Strecke fahren können, Tunnels und Rückwärtsparken vermeiden etc. Ich glaube, alle haben ähnliche Erfahrungen, oder? Nur meistens fixiert man sich auf bestimmte Fälle, um andere so zu "reizen", anzumachen, ein vermeintlich niedliches Streitgespräch mit seinem Gegenüber zu suchen.

Wie sind denn deine Erfahrungen in der Hinsicht?

Liebe Grüße

Ne pergjithesi burrat nuk dine gatuajne( ler anash perjashtimet) dhe ne pergjithesi grate nuk mund te parkojne "Rückwärts"(edhe me pak perjashtime).
    Pra te dyja hipotezat qendrojne mendoj une. Ama me cudit nje gje. Mjeshter me te mire te gatimit ne bote jane meshkujt. Diqysh rralle e per malle qellojne burrat qe dijne te gatuajne.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga getomental Lexo Postimin
    Pershendetje,ne qoft se je diku neper qytetet e medhej si Köln,Düsseldorf,Frankfurt apo Hamburg dil dhe shoqerohu me Shqiptar se ka shum shqiptar ne keta qytete,ne qoft se je diku ne provinc shko ne aeroport dhe shko te shpija.

Shqiptare ka shume edhe ne provinca pa gajle. Pyetja eshte a ta lehteson qendrimi me shqiptare shume qendrimin ne gurbet? Une mendoj se jo. Sado qe te shoqerohesh me shqiptare malli per familjen dhe jeten tende ketu ne Kosove mbetet njesoj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Nje keshille nga pervoja ime. E ke veshtire deri sa mesohesh po largo nga mendja kthimin. Mendoj vizitat e shpeshta ne Kosove se te gjithe shpresojne per ty kthyer nje dite pergjithmone. Kujdes me vizitat. Po u msove te kthesh shpesh ne Kosove e te rrish gjate eshe veshtire ta rrallosh kete vajtje-ardhje. Dhe tani qellimi pse kemi shku atje nuk realizohet. Krejt cka fiton njeriu shkon te biletat e avionit.
    Pra forca koken lart.Qysh ka thane hoxha bej si them une po mos bej cfare bej une hahahaha. (seriozisht mu po mkushton kjo pune)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •