A Duhet Te Kete Bisedime?
Ne Mes Te Kosoves Dhe Shqiperise Per Bashkim Kombetar ?
Apo
Ne Mes Te Kosoves Dhe Serbise Per Interesat E Te Huajve ?
Me Shqiperine Dhe Qeverine e Saj Rreth Bashkimit Kombetar ?
Me Serbine Dhe Qeverine e Saj Per Hater Te Interesave Te Ca Qarqeve Nderkombetare ?
A Duhet Te Kete Bisedime?
Ne Mes Te Kosoves Dhe Shqiperise Per Bashkim Kombetar ?
Apo
Ne Mes Te Kosoves Dhe Serbise Per Interesat E Te Huajve ?
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Valla jeni bo shume qasharak .... temes pas teme palidhje, tema te mbushura me inati, ruhi se po plasni zoti ju marroft.
Cka keni me bo?? I keni marr qato vota se i keni marr, populli ska desht me votu ndryshe, deshti me e votu PDK-ne dhe kjo e fundit i ka pergjegjsite qe me e udheheq Kosoven edhe me e qu drejt integrimeve.
Ndersa sa per kete teme qe a diuhet me bisedu me Shqiperine qe me u bashku ( une nuk jam shume moti ne forum) mirepo sme ka ra qe me pa teme ma palidhje.
po qfar te biseduemi me shqiperin more ahmak
po ju e kini albin-daqiqin qe ju ka premtue bashkim kombetar tuj pi qaj haaaaaaaaaaa
edhe kufirin ka than kemi me e vendos ne nish te molla e kuqe
e qa i paski ra pishman tash e po doishi me bisedue me shqiperin a heeee klyshqit e vegjel te udb-es
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Thaēi, legjitim pėr Beogradin
Hijenat dihet pėr cilen alternatv votojn!
Jon legjitim pėr ta , kta tradhtarė , sikur hima govna nė kohen e vet!
A e ndit cka foli per "baben" e vet ky hijen tradhtare?!
Moti e kom thon se ky ėshtė i klonuari i him govnes, pra govn edhe ky si ai!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
hhha ja kta anti kombetaret po kta shpirtin e kan serb kta endrojn me pa serbin komkryq ne kosove
hashim shumarit veq ka fillu mej dal duqi sot shkoj te varri i brahim dinarit e ju perkul ky njeri per pushtet esht ne gjendje te han edhe M................
A keni heq dore prej zgjedhjeve aa ??? dmth jeni bind se i keni humb ato hhahaha ska gajle vin tjerat.
Ndersa sa per bisedimet, normal qe vendos qeveria sa a do bidesoj apo jo cdo vendim te qeverise Thaqi e perkrahi une sepse eshte njeri i deshmuar.
Ndersa lideri i juaj qe para 5 viteve eshte par duke u takuar me spiuna serb ne fshatra te thella te kosoves ........ hmmmmm sdi cte them!
Kosova As E Serbis As E Shipnis Pasi Shipnia Po Tradhton 100% Po Shet Token Tone Arberore Tek Greku Por Kosova Do Te Jete Vetem E Dardaneve Kosovareve Pasi Vetem Keta Jan Shqiptar Me Te Gjitha Aspektet
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
A keni heq dore prej zgjedhjeve aa ??? dmth jeni bind se i keni humb ato hhahaha ska gajle vin tjerat.
...ahahhahahahahahaha....
....zgjedhjet tjera vin , por keta si presin mo.....
..erdhen ose nuk erdhen , e kan kot keta ndytsira kanalizimi...
Krijoni Kontakt