Close
Faqja 36 prej 67 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 670
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2010
    Postime
    98
    Me keqeardhjeje po e percjellim vershimet ne Shkoder dhe qytete tjera ne Shqiperi.Po ashtu edhe ne Kosove ka vershime dhe permbytje.Po katastrofave natyrore nuk mund askush tua nderprej vlugin .por duhet popullsia dhe shteti tu ndihmoj deri ne pik te fundit qe te kapercehen me sa me pak deme dhe mundesisht pa asnje viltim.Dhe siqe po shifet duhet lavderuar qeverin dhe shtetin shqiptar per intervenime dhe angazhime te fuqishme me te fjutha atio mjete dhe forca qe kane ne ndihme popullates.Por na befason Edvin Rama me kryesin e PS qe nuk foli asnje fjale dhe nuk shkuan as me pa Shkodren me qytetet e tjera te permbytura.Ndersa ne kete kjamet qe vije nga natyra keron kuti votmet ne Pogradec dhe akuzon qeverin per katastrofat natyrore.Ketu shifet se ky njeri nuk ka gjak shqiptari dhe nuk i intereson fare as Shqiperia as shqiptaret , vetem perdhunimi i pushtetit ,shkatrimi i shqiperise dhe shqiptareve gje qe len te logjikojm se ky person eshte i pagur te kryej kete emision .Tani ne besojm qe ata qe nuk ua duan te miren shqiptareve jane Grekerit.Serbet -sllavet -Ruset.Me siguri ky eshte paguar nga ata.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    msus...

ke te drejt te veshgosh e konkludosh.. nema probllema..

por besoj te ka bere mire leximi i brarit..

ke mesuar gjera me vlere... qe nuku i meson dot ne vende tjera..

nese je antar i PD-se vazhdo lexo brarin.. sepse PD-ja nuk i ushqen antart me ide me principe e me kthjelltesi e informacion..

te vetmin informacion qe marrin eshte ndoj lajmerin se kur ka mbledhje dega apo kryesia..
    kurgje tjeter..

2 dit par votimeve.. te fundit shoh si te shkalluar pergjegjsin e fushates per PD ne lagjen time..
    cke i thash..
    po kerkoj komisioner tha.. se nuk i kam plotsuar komisionet neper zona..

a e di i thash se PS i ka te kompletuar komisionet.. qe 4 vjet para dites se votimit dhe ne cdo cast te behen votimet ata i kan te gjitha gati..

dhe iku i ngrati neper nate te plotsonte me komisioner komisionet per PD-ne..
    dhe e di ke mori?
    ca cuna te lagjes qe gjysherit e mamate e tyre bejne be e rrufe per ko.qe te Edvinit..

pse ta them kte..

sepse shtabet e PD-se jan dembele klasike..kurse kryesia larte eshte krejt "disorganizacione ben organizatta"..

kjo duket qarte ne shum gjera..

konkretisht ne kto dite te permbytjes.

cdo gje atje eshte zgidhje Cast-ore momentore..
    Ne fakt gjith ky vit mbas permbtytjes se vjetshme.. do duhej te ishte vit ORGANIZIMi Ben Organizatta..

pra te dihej me saktesi qe ne vere se..

ne se bie shi e uji shkon ne x nivel.. x fshat e y katund urgjentisht pa qen nevoja e ardhjes se Berishes a Jozit te ik familjarishto katundarisht ne x hotel apo magaze apo repart uhtarak te zones kodrinore malore jo -mbytore xy..
    e keshtu me radhe.. te ishte cdo gje e planifikuar..

pikerisht ne javet kur merrej saliu me piramiden ishte pikerisht koha me e fundit e permbylljes se planifikimeve per rast emergjencash para dimrit..

e ai ato dit fantazonte se si te hedhe miliona euro neper studio projektimesh.. per nji objekt qe qendron mbi toke per marshalla..

ja pra se ku jemi sot.

pra xerro ne parashikim e planifikim..

...

e pra rrogat i marrin te gjithe..

po punet nuk i kryejne as pe te justifikuar 5% te rroges..

msus.. mu me dhimset ai uj qe derdhet kot..
    me dhmset me shume se gih mercedesat e katundaro -plackitsave me gjith zoterit e tyre..
    ai uje eshte valut..
    cdo liter e tij eshte 1 euro..

e andej po ikin miliarda metra kub uj ne sekond kot fare..

qe jo vetem nuku bejn sherbim por dhe demtojne..

---

dujruc...mir je mo..
    po festoni ne seli

?

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 05-12-2010 më 11:36

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pashe lajmet sot edhe me ka ardhur shume keq per vuajtjet e qytetarve te Shkodres. Dini gje, eshte hapur ndonje organizate qe merr leke per te ndihmuar popullin? Une nuk kam mundesi te jap shume meqe jam studente vete, por aq pak sa mundem dua te dergoj. Nese mund te jap ne menyren Paypal edhe me mire.
    Flm

Citim Postuar më parë nga Izber Lexo Postimin
    Por na befason Edvin Rama me kryesin e PS qe nuk foli asnje fjale dhe nuk shkuan as me pa Shkodren me qytetet e tjera te permbytura.Ndersa ne kete kjamet qe vije nga natyra keron kuti votmet ne Pogradec dhe akuzon qeverin per katastrofat natyrore.Ketu shifet se ky njeri nuk ka gjak shqiptari dhe nuk i intereson fare as Shqiperia as shqiptaret , vetem perdhunimi i pushtetit ,shkatrimi i shqiperise dhe shqiptareve
    Edhe une jam habitur kur e degjova ne lajme.....cfare psikopati, populli i shkrete ka ne rrezike jetesen dita dites, kurse ky psikopati merret me politike.
    Mbas kesaj ngjarje te rende, duhet se sben qe qeveria te merret me tubacionet apo menyre te tjera per tiu shmangur ketyre permbyetjeve.

Shpresoj qe mos te humbasin jeten dhe te jene te shendetshem njerezit qe ndodhen ne keto veshtiresira.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Ç'ke or ti se nuk tu drejtova ty fare, apo edhe me nickun "shigjeta" je po ti??
    Megjithatë nëse në ato që kam shkruar unë ka ndonjë pasaktësi je i lutur ta thuash.
    Unë në shkrimin që ti citon kam thënë "Qeveritë" dhe jo "Qeveria" pse të dogji ty ore??
    Ne te gjitha ato qe ke shkruajtur s'ke asgje asgje te "pasaktesia" sepse ja ke fut kot..

P.S Kur flet Shigjeta eshte njesoj sikur flet Noellagu dhe anasjelltas,ngaqe i shikojme gjerat drejte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 05-12-2010 më 12:25
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    permbytjet ne Shqiperi do vijojnedhemetej nete ardhmen, siduket natyra i merrte drejtat e veta e jo politikanuk ka fuqi mete madhe se sa uji...te reshurat jarriu stuhia....meduket seketo fenomene natyrore i kemi mesuar edhe neshkolla ?

http://img515.imageshack.us/img515/5...detit12th4.jpg

http://www.google.fr/imgres?imgurl=h...GvNsHqOciviNIH
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Te gjithe kemi qene te varfer por une nuk shkova te zaptoj token e tjeterkujt dhe ta legalizoja me 3 milione leke,sepse keshtu pushtetari fitonte voten time.
    Ti nuk besoj ta kesh idene e sistemit te kanalizimeve qe kishte Shqiperia me pare.
    Por nese ngren shtepine mbi nje kanal qe sherben per devijimin e ujrave dhe me pas shteti ta legalizon sepse keshtu i intereson,mund te rrijme e te diskutojme per ore te tera,pa dalur ne asnje rezultat.
    Ti ne 1 vit shkaterrove ate qe ishte ndertuar ne 50 vjet,ndaj mos te bejem retorike,por te diskutojme realisht ku qendron problemi.
    Perse permbytet çdo vit Shkodra dhe me pare kjo nuk ndodhte?
    Ndoshta shejtani ka fillur te shkundi me shpesh breket siper Shkodres...
    please..pa dorashka
    Me qellimin per nje jete me te mire disa hypen avionet, disa anijet, disa.....Sikur disa gjera te ishin ndryshe nga e kaluara, tani nuk do ishim duke bere keto diskutime. Eshte e drejta e njeriut te kerkoj nje jete me te mire dhe per mire apo keq eshte koha te rregullojme gabimet e se kaluares.
    Nuk eshte vetem nje lume, duhet bere sistemimi i gjithe lumenjve nderkohe po aq te rendesishme jane rruget, spitalet, shkollat, sistemi elektrik, mbrojtja etj etj dhe te gjitha keto kane nje buxhet te caktuar dhe nje potencial te caktuar njerezor. Dhe ne gjithe keto mori gjerash qe duhen bere, dicka merr gjithmone perparesi. Per mua ato qe ka vene qeveria perparesi jane te drejta. Njeriu nuk mund t'i parashikoj te gjitha, e per me teper kohen.
    Per ta bere diskutimin me konkret sasia e rreshjeve dhe prurjeve eshte e madhe, aq sa ka krijuar deme jo vetem ne Shqiperi por edhe ne shtetet e tjera. Jane rreshje te pazakonshme. Le te sjelli dikush sasine e rreshjeve (te themi te 10 viteve te fundit, nuk po shkoj me larg) sasine e prurjeve nga shkrirja e bores, temperaturat...
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    pershendetje

eshte per te ardh keq kur shikon gjith ato familje rrugeve sdin nga te ven
    nuk eshte koha per te thene e ka fajn sala ao jo
    koha eshte qe te shpetojn keta te gjor qe ngelen jasht me familjet e tyre
    dimri po vin vall ku do ven keta njerz shpresoj se qeveria shqiptare do ju a siguroj njevend te flen edhe ushqimet gjynof nga zoti

kush e ka fajn e lem me von rrespekete
    Partizoni

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    O shigjeta sikur të më thuash se ke vite pa shkelur në Shqipëri do të justifikoja me gjith qef.
    A e di ti se shtretërit e lumenjëve janë shfrytëzuar në mënyrë më shumë se barbare dhe qeveritë kanë bërë qorrin dhe shurdhin gjatë gjith kohës?
    A e di ti shigjetë që projekti i bërë gati për të shmangur përmbytjet në rrethin e Durrësit ka 6 (gjashtë) muaj që nuk miratohet sepse ashtu i urdhëron partia këshilltarët bashkiak (PD+LSI) dhe tani mbasi toka dhe deti u bënë një, pa pikë skrupulli miratojnë fondin që tanimë nuk i hyn më në punë njëriu??
    Ju lutem tregohuni më objektive dhe realiste sepse nuk është koha për të treguar "fitorjet e reja" të partisë së "lavdishme" Demokratike.
    Po mire keto qe ti ke permendur, a e di qe i ben te gjitha opozita e qeverise dhe jo vetem e nje qyteti? A e di qe nuk ne parlament? A e di qe kur futet ne parlament nuk do te votoj? A e di qe nuk votojne buxhetin e vendit? A e di qe opozita ka vetem nje qellim, te marr vetem pushtetin se nuk rri dot pa te?
    Durresi ka vite qe permbytet, sic permbyten edhe zona ne Tirane, mgjths nuk kane hidrocentrale.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Nganjehere natyra vete na i korrogjon gabimet tona !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Po mire keto qe ti ke permendur, a e di qe i ben te gjitha opozita e qeverise dhe jo vetem e nje qyteti? A e di qe nuk ne parlament? A e di qe kur futet ne parlament nuk do te votoj? A e di qe nuk votojne buxhetin e vendit? A e di qe opozita ka vetem nje qellim, te marr vetem pushtetin se nuk rri dot pa te?
    Durresi ka vite qe permbytet, sic permbyten edhe zona ne Tirane, mgjths nuk kane hidrocentrale.
    Unë nuk mendoj si ti, Saliut i intereson të jetë vetëm me "delet e tijë ruda" në parlament dhe pikërisht pse do këtë nuk bën gjë tjetër me opozitën por vetëm i shan si rrugaç i rëndomtë.
    Opozita e ka thënë me miliona herë deri tani që është e gatëshme të votoj ç'do ligj në Parlament me kushtin e vetëm që të bëhet transparenca e zgjedhjeve të fundit dhe pse të mos themi që Saliu e do këtë gjëndje prandaj bën të pa mundurën për të mos e plotësuar këtë kusht fare normal?

P.s. Besoj se një ditë S.B do përgjigjet për gjith këto që bën sotë.
    Opozita moj shigjetë për të shfrytëzuar gabimet e qeverisë dhe për të marë pushtetin është në ç'do vënd të botës, nuk është "leva e Partisë".

Faqja 36 prej 67 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •