Postuar më parë nga pranvera bica mungon, kur, s'vlen, liria, aspak, Jeta, Kur mungon liria, s'vlen aspak jeta. askënd, të,vlen, për,botë,s'ja,në,qash,këtë !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Postuar më parë nga [Perla] Kur mungon liria, s'vlen aspak jeta. askënd, të,vlen, për,botë,s'ja,në,qash,këtë ! S'ja vlen në këtë botë të qashë për askënd . Ps: nuk e di a eshte e saktë por po më pelqen kështu .(pjesërisht)
Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!
Postuar më parë nga [Perla] Kur mungon liria, s'vlen aspak jeta. askënd, të,vlen, për,botë,s'ja,në,qash,këtë ! Perla si ...Perla! Vetem renditja(te cilen e kam shenuar si fillon) se kuptimi eshte i njejte!
zemren, fiton,, qe, merita, eshte, por, mahnit, Bukuria, veshtrimin,
Postuar më parë nga pranvera bica zemren, fiton,, qe, merita, eshte, por, mahnit, Bukuria, veshtrimin, Bukuria mahnit veshtrimin por eshte merita qe fiton zemren...! P.s: Ju pershendes Teta...
Postuar më parë nga Si-hanA Bukuria mahnit veshtrimin por eshte merita qe fiton zemren...! P.s: Ju pershendes Teta... Faleminderit Si-hanA! Shume e sakte si perhere!
i, dashurise, sundon, edhe, vete, ne, nenshtrohemi, Dashuria, gjithcka,
Postuar më parë nga pranvera bica i, dashurise, sundon, edhe, vete, ne, nenshtrohemi, Dashuria, gjithcka, Dashuria sundon gjithcka edhe ne vete i nenshtrohemi dashurise!
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Në ndodhë njerëzit , jetë e kundërta veprojnë përralla në kafshët si
Postuar më parë nga Kënga Në ndodhë njerëzit , jetë e kundërta veprojnë përralla në kafshët si Në perralla kafshët veprojnë si njerëzit, në jetë ndodhë e kundërta! Tung Kënga, ku mbete se sa kohe nuk u degjove!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt