Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Kush tha qe une vehten time e perjashtoj nga ky proces?!E kam pranuar shume me pare kete.Kam thene se duhet te rishkruajme nje histori te vertete, qe nga koha e perandorise osmane, ku te shohim gabimet, ti pranojme e ti korigjojme. Ky eshte nje hap konkret per kete faze historike.Me pas do te shkruajme nje histori te vertete te luftes NC, te pranohen gabimet dhe te korigjome ato, te shkruajme nje histori te vertete, per periudhen nen diktature, ku secili mekatar te denoje vetveten.Une po te isha trashegimtare i nje ish bllokmeni, me ndergjegjen qe kam ,do te kerkoja falje publike dhe do ta privoja veten per nje periudhe kohe per tu marre me politike.Nese une kam kritikuar muslimanet shqiptare, e kem bere ate me koshience dhe i pa penduar, deri sa te jem i gjalle ne kete bote, pasi vetem keshtu mund ti ndihmoj ato, qe s'ka si te jene tjeter, pervecse vellezrit e mi te nje gjaku, te nje gjuhe, te nje historie te perbashket, ku na kane neperkembur dhe jemi neperkembur.Une mendoj se nese kerkoj reforma ne komunitetin musliman (turkoshen)per tju rikthyer identitetit fetar kombetar,nuk ka hap me te guximshem e me kuptimplote per te kuruar plaget e ndergjegjes nga mekati i tradhetise dhe neprkemjes qe na detyroi pushtusi.Ti ndjehesh e fyer, por une nuk kam ate qellim.Per te fyer, ka sa te duash fjale fjalori shqiptar dhe ku ju vet e dini se kush i perdor ato pa recete.Une vetem kritikoj, dhe kjo nuk eshte fyerje.Une pothuajse te gjithe shoket e mi i kam muslimane dhe absolutisht qe nuk sillem me hipokrizi me to, pasi te gjithe i dine bindjet e mija dhe kerkush nuk me kundershton, pasi ne qendrimin tone jemi afetar.

Jo mo nuk ndihem aspak e ofenduar ,sepse une nuk ofendohem nga nje llogjik e tille...ku 70 % e popullsis kane trasheguar fene myslimane dhe as qe i behet vone per fene(perveē ndonje fshatari ...,por ketej eshte numri me i madh dhe bien me shume ne sy ,se ortodoksit ) ...jane shume e shume me te hapur se ty qe e quan ortodoksizmin kthim ne indetitet (ah sikur te kishe nostalgji per ortodoksit e vertete shqiptar nuk do te kisha thene asnje fjale ) por ty te qan zemra per ato greke e serbe dhe shan shqiptaret e nje gjaku (nqs ke gjak shqiptar ,se dyshoj per kete ).
    Atehere nqs ke shume shoke mysliman mos i shaj turq .Shkruaj me pasion( ashtu siē shkruan ēdo ēast per greket) edhe per ortodoksit e vertete shqiptare qe u luftua dhe u vrane nga grekerit .
    Ti Nesti e ben si struci qe fut koken ne rere por ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga saura : 01-11-2010 mė 19:46
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Dy shtete problematik ka ballkani.Greqia qe eshte ne sherr me te gjithe komshinjte pa perjashtim dhe Serbia po ashtu.Qe shoqeria te bej jete normale, per njerezit qe prishin rendin ka denime nga me burg deri ne ekzekutim.Ndaj qe te kete paqe duhen marre masa ndaj ketyre dy shteteve sipas fajit perkates.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Harroje Anest,

Pajtim me shtetin serbo-grek s'do te kete ndoshta kurre, se paku jo ne shekullin qe do te vije.
    Na kan borxh shume, dhe ky borxh nuk kompensohet me nje kerkim falje !!
    HA-HA-HA-HA degjo shokun, pas 100-200 viteve do te jene vellezer edhe me shkaun e flliqt edhe me grekun. Ke shembull turkun edhe aj masaker femive e pleqeve e grave, sod i ke disa Shqiptare qe ka 7 here ne dite ja puthin byth3n turkut dhe duke mohuar qe jan Shqiptare pohojn qe jane turq.Ke shembullin ketu ti Shekin, ku thot qe edhe rrenjet i kemi ne turqi hahahaha.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    HA-HA-HA-HA degjo shokun, pas 100-200 viteve do te jene vellezer edhe me shkaun e flliqt edhe me grekun. Ke shembull turkun edhe aj masaker femive e pleqeve e grave, sod i ke disa Shqiptare qe ka 7 here ne dite ja puthin byth3n turkut dhe duke mohuar qe jan Shqiptare pohojn qe jane turq.Ke shembullin ketu ti Shekin, ku thot qe edhe rrenjet i kemi ne turqi hahahaha.
    nuk ma merr menja turku asht larg dhe ska pretendime per ne

serbi e greku jan ngat ato vec momentin per sulm presin, mu sot e 500 vjet sma merr menja se rregullohemi naj here me to
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    nuk ma merr menja turku asht larg dhe ska pretendime per ne

serbi e greku jan ngat ato vec momentin per sulm presin, mu sot e 500 vjet sma merr menja se rregullohemi naj here me to
    Gjynaf qe sjemi gjall dhe ta shofim, nacionalizmi dhe shume gjera tjera harrohen me kohe ( KOHA SHERUESI MA I MIRI I PLAGEVE ) , ke shembull jo vetem Turqin-Shqiperin, mund te marresh shembull edhe shume shtete tjera botrore
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Gjynaf qe sjemi gjall dhe ta shofim, nacionalizmi dhe shume gjera tjera harrohen me kohe ( KOHA SHERUESI MA I MIRI I PLAGEVE ) , ke shembull jo vetem turqin-Shqiperin, mund te marresh shembull edhe shume shtete tjera botrore
    more ne dhe gjermani dhe italia na kan pushtu e vra po nuk kemi naj inat me to.

perandoria osmane pushtoj gjysmen e botes jo vec shqipnin, na pushtun se ishim aty e jo se kishin naj inat me ne si popull. kurse grek e shkije na urrejn si popull dun te na shfarosin.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Paragjykimet e tua, te perkasin ty.
    Un e kisha me shum seriozitet !

Nuk besoi qe turku ka ber me keq se romaket, serbet , greket e malazezet mbi popullin shqiptar ! Per 1 shekull sa telashe na beren, po sikur te mos ishte turku qe ti e urren vetem ne baz te perkatesis fetare, atehere ne do t'ishim dal fare qysh ne mesjet !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Pajtohemi kur te gjithe sllavete dhe greket le te shkojne ka kan ardhur.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    A mund tė pajtohen ballkanasit?!

ne nje te ardhme jo te afert mendoj se do pajtohemi. pas ndonje shekulli ndoshta.
    ka qe sot shqiptare sa te duash qe nuk kane asgje kundra grekeve e serbeve. imagjinoni ne nje te ardhme!

sa luftera jane bere neper europe dhe popujt sot jane pajtuar.
    koha sheron cdo plage.
    Vasudhaiva Kutumbakam

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Po aman ore, sa seriozisht qe i merrni edhe ju vicklat e Nesti Bėnjės.
    Logjika e mykur e Nesti&co eshte: Urrejtja ne Ballkan ka ardhur nga islamizimi i shqiptareve. Dmth fajtoret jemi ne.Dhe qe te "pajtohemi" duhet te kristianizohemi ne.
    Kapish ju sa largpamesa qe jane keta Nestet?

Ju filloni, "jo pas 100 vjetesh" jo po "pas 5 vjetesh". Nesti ka hallin e gozhdes, ju i bini patkoit.

Qč, o Nesti kur do pajtohen ballkanasit:

http://vargmal.org/dan2038

"Interest in Albanians rapidly declined following the formation of a Yugoslav state. They were mentioned in writing only accidentally; negatively, of course, but no longer as the main subject of interest or the main enemy. This role was taken over by Croats, who replaced first the Bulgarians and then the Albanians."

Olivera Milosavljevic (Profesoreshe e Historise ne Fakultetin e Filozofise se Beogradit).

Tani mire shqiptaret e meritojne te urrehen nga serbet dhe greket sepse u islamizuan.
    Po Bullgaret kur u islamizuan? Po me Kroatet c`paten xhanem?
    -

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •