When pleasure remains, does it remain a pleasure?
Ka harruar nje hollesi ''kam qene basketbollist me Dinamon ,por me kane patur inat albitrat pasi me nxirnin shume shpejt nga loja me personale qe une nuk i beja me qellim] bile ne ate kohe me kendonin nje kenge qe une e kam patur shume qejf''Moj e mira e holl e gjat ,ku e reite kete shtat''...
Dija eshte injorance e mesuar.....
Po mire o te zgjuarit e forumit une hodha gurin ju shkuat te gjithe te guri filluar dhe me fantazine ..
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Nqs nuk e kuptuar akoma, jemi nen nje "sofer" miqsh, nqs do te rrish mba vendin , nuk te ftoi njeri per te hedhur gure, apo per te ofenduar njeri. Eshte e kot qe e zgjat me teper me keto postime te kota. E sajta here qe te paralajmeroj. Lutem te ruani etiken dhe mos te ofendoni askend. Faleminderit !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Yshsh ore dreq, ore Gesti pse ma le ketu kete, me ē'far do i ngarkosh bidonat.
Ore stejshen do rrish urt tashtiSe te nxora bojen dhe ty. Harrove kur haje fara tek Omonia
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Perla ka pas punuar tek trikotazhi dhe kur dilte nga puna dilte me 30 pale te mbathura![]()
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Po domatet tek ushqimorja i mban mend, sa te mira ishin![]()
![]()
![]()
Krijoni Kontakt