Postuar më parë nga *suada* Te them te drejten nuk njoh asnje durrsak. Nga veriu ka plot e perplot . Kshu me thote dhe ai, ka plot nga veriu! Dmth i je nga jugu? LOL Durrsaket nuk bijne ne sy, integrohemi kollaj!
Suada, me studime?
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Postuar më parë nga Bamba Kshu me thote dhe ai, ka plot nga veriu! Dmth i je nga jugu? LOL Durrsaket nuk bijne ne sy, integrohemi kollaj! Kush te ka thene ty ,ne kene pas nje Daniel ketu ,siper gomarit ngeli .
Ç'ke moj zemër që rënkon; koka bën, koka pëson.
Postuar më parë nga Bamba Kshu me thote dhe ai, ka plot nga veriu! Dmth i je nga jugu? LOL Durrsaket nuk bijne ne sy, integrohemi kollaj! Hahaha, po po nga jugu i Durresit jam sic e din Postuar më parë nga Boy Suada, me studime? Kam ardhur qe e vockel ketu Boy. Studimet mbaruan
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar më parë nga Bije Kush te ka thene ty ,ne kene pas nje Daniel ketu ,siper gomarit ngeli . Sa na mungon Daniel mi gra
Postuar më parë nga *suada* Kam ardhur qe e vockel ketu Boy. Studimet mbaruan Te gjithe te vegjel kemi ardhur, por disa e kane mare shume shtrruar kete punen e studimeve
Postuar më parë nga Boy Suada, me studime? Po kerkoi direkt nr e telefonit, ca lodhesh kot?
Postuar më parë nga *suada* Sa na mungon Daniel mi gra Po pra ,si eshte ajo kenga qe kendon durrakja Milva Doraci ''Jom Shijakse ,s'ma hudh dot ''... Naten Suada ,mi puth ato te familjes
Postuar më parë nga Boy Te gjithe te vegjel kemi ardhur, por disa e kane mare shume shtrruar kete punen e studimeve Bohhh... sdi gje. Po shyqyr re aman qe kane nje mundesi per te dale nga Shqiperia. Nqs i pelqen dhe i prin e ardhmja ketu rrine nqs jo kthehen.
Postuar më parë nga Bije Kush te ka thene ty ,ne kene pas nje Daniel ketu ,siper gomarit ngeli . Do kete qene i ardhur ai, zdi gjo! Postuar më parë nga *suada* Hahaha, po po nga jugu i Durresit jam sic e din Kam ardhur qe e vockel ketu Boy. Studimet mbaruan Me vjen keq por nuk e di! Postuar më parë nga Boy Te gjithe te vegjel kemi ardhur, por disa e kane mare shume shtrruar kete punen e studimeve hahahaha e ke thone tamon ket Boy, shume shtruar e kena mor!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt