Po ky ka qen more drogirash dhe ka punu me shkije ton kohen,
he kuku per ne se qysh po e rrejm veten , e pastaj femin e shkret i mbytem ty i rrejt me histori te rrejshme.
Po ky ka qen more drogirash dhe ka punu me shkije ton kohen,
he kuku per ne se qysh po e rrejm veten , e pastaj femin e shkret i mbytem ty i rrejt me histori te rrejshme.
Kam pershtypjen qe Fatmir Sejdiu disa ēmime i ndan sipas ketyre kritereve:
1. Sipas Simpatis
2. Sipas kontributit partiak (LDKs)
3. Tendenca per ti qmuar disa persona qe nuk i qmon populli
Kontradita ne kete rast eshte ky emertim : "Hero i Kosovės", qe ne fakt ishte dashur te ishte "Hero i LDKs"
Une personalisht nuk kam asgje kunder ketij personi, mirpo te dhenat dhe kronikat qe qarkullojn ne popull nuk flasin mire per kete njeri. Dhe ne baze te asaj fjales se urte popullore "Aty ku ka tym, ka edhe flak" deshmon se gjithqka e kjarte nuk eshte rreth ketij personi, mirpo kush ka info te sakta rreth biografis se tij ne luft, le te na sherbej.
Megjithate e konsideroj nje ēmim kontraverz dhe i njeanshem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 07-07-2010 mė 02:50
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Veprim shume dinjitoz i presidentit Sejdiu, ndonese me me vlere do te ishte qe Tahir Zema me gjithe djale te ishte gjalle dhe te jetonte qetesisht ne vendin e tij.
Nje dite do te denohen kriminelet qe moren jete shqiptaresh! Shume shpejt!
gimche: Ja ke fute kote kesaj rradhe une nuk kam shum njohuri se si ka rrjedhur e si ka shkuar lufta ne kosove por nje gje e di se FARKU dhe ushtaret e farkut jan ata te cilet e kan thyer kufirin shqiptaro-shqiptar ne kosharen legjendar ku edhe per her te pare ne menyre FRONTALE perballet ushtria serbe me ushtrin qlirimitare te kosoves ne nje betej te pergjakshme te cilen e FITON UCK.ja e udh?hequr nga FARKU dhe profesinalist te luftes ku ushtria serbe perher te pare peson disfaten te cilen disfate edhe sote e ter diten e gjajne serbet madje e kan shpallur si humbja me e madhe e serbise pas betejes se fush kosoves
Per fund dua ta them vetem edhe nje gje djali i dajes tim ka qen USHTARE I UCK.SE dhe me ka treguar se citoj (kur jemi takuare ne KOSHARE me ushtaret e FARKUT kemi menduar se jane ushtare AMERIKANE qka do te thote se aqe superiore kan qen kundrajt ushtarve te UCK.se
Ja si e vajtojn serbet Kosharen,,, KOSHARJA SIPAS VERSIONIT SERB (RAMJA E KOSHARES) "Pakao Kosara"
Kosharja beteja e pare frontale e zhvillur nga UCK.se dhe e fituar kunder ushtris serbe
Ne ket betej kan marre pjes mbi 2500 ushtare te UCK.se te udh?hequr nga ushtrak profesionist te farkut (Ndersa nga ana serbe thuhet te ket pasur mbi 10.000 ushtare
presidenti para se ta bante kete marri do te duhej ta perkujtonte tahir mehen me familje dhe kullen e tij te rrafshume prej shkive te udhhequr nga tahir zema.
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
o LLAP,pse Hashimi nuk e stopon kete ,ai ka mundesi ,eshte partner i koalicionit ,edhe pse eshte kryetar Sejdiu ai nuk mund ti shpall vete heroj te Kosoves,edhe ne shpalljen e herojve ka kritere ,ka ekipe punuese qe bejne vlersimin e meritave te personave ne fjale.
apo edhe Hashimi nuk e ka dert se kush ka qene Tahir Meha .
Moto e qeveritareve tane : merr gjithēka qė tė ofron jeta! Tash dhe kėtu. Tash ose kurrė!,
shume lehte po folni e shkruni bre shqipe per luften e koshare,jo e ka ba farku jo e ka bo uqk jo hashimi jo agimi..o vllazni ni sen duhni me dite se njerzt kan vdek per kosove e shqipni,kan vdek uniforme uck,kan vdek per ideale t`kombit e jo per tahir zema e hashim thaqa..duhet marre me ju ardh juve ktu me vlersu a e ka ba luften ne koshare farku a uck,sepse ju garantoj se as 2% nuk jon njerz qe kan mar pjese ne ate beteje..hatri i qatyne djemve qe kan vdek sot po shkruni ne internet e po shitni farkista e uqkista...
une e di qe asnji djale qe ka shku me luftu qatje koshare nuk u nis se e ka dasht hashim thaqin a tahir zemen,atje kan shku se e kan dasht shqipnine e madhe.
mos bini n`provikime t`politikanve se kta jon gjendje per karrik edhe qubrilloviqin me shpall hero t`kosoves.nuk jon kta shqiptar se me pas kan ndryshe ish kshtu qe mos u merni me shpalljet e tyne.nanen pa ja qi mos e lafsha atij qe e ka kap pushken e paska lfutu per hashim e per tahirin per hysen e hamamin pra.
Krijoni Kontakt