Close
Faqja 70 prej 102 FillimFillim ... 2060686970717280 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 1019
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ju more G-ja e L-ja e Kali i Killt
    su ka mbet tjeter veq ta ngushlloni njeri tjertin e ti shani te tjeret
    kurr su duel qysh patet ju qef bre qudi as nji deshir sesht kah u plotsohet
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Për G-2

Kam qen nxan nuk kam mundur të përgjigjem se tash ma shum po punhoj në teren e jo brenda .

Thaqi ja nguli Fatmir Carit se këta dy nuk ka qendruar mire e sidomos ne dy mbledhjet e fundit të partis ku keta dy kishin shkëmbyer fjal jo te mira .

Thaqi ti e di qe eshte kampinon I krimit qershor 1999 dhe 2009
    Ke harruar per t'i dhene pergjegjje edhe Justinianit, ZKZ, L17 etj.

Ke marre ende ndonje E-Mail me porosi nga miqet matane...!? Mbylli vrimat mire se interneti le gjurme pas! Mos u çudit pastaj...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per marinarin

a edhe ti dole aaaa nuk ban ju mahalla e jasharve te ferizajit dhe kilajve te maisheves pa dal ne sken

po e kam marr nje e-mail se i kish pas mbet kadri relates edhe një thes dokumente e më kan thirr tha a po ven mi marr se ju duhen tash para fillimit te proceseve gjyqsorE , pasi me than e kemi thirr kadri relaten po
    ,,nije dostupan ,, nuk po muj me marr e masi je ti dor e djatht e relates a po vjen allahile me marr THESNI

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    per marinarin

a edhe ti dole aaaa nuk ban ju mahalla e jasharve te ferizajit dhe kilajve te maisheves pa dal ne sken

po e kam marr nje e-mail se i kish pas mbet kadri relates edhe një thes dokumente e më kan thirr tha a po ven mi marr se ju duhen tash para fillimit te proceseve gjyqsorE , pasi me than e kemi thirr kadri relaten po
    ,,nije dostupan ,, nuk po muj me marr e masi je ti dor e djatht e relates a po vjen allahile me marr THESNI
    Ti je koketul dhe recidivist! Te thashe me heret, jo rastesisht se interneti le gjurme pas. Ti njeri nga ata te "postes se porositur", qe tere diten sorrollatesh me qellimin e vetem, qe plageve shqiptare t'u hudhesh grushta me kripe! Metode serbe kjo me shkronja shqipe.

Ja nje E-Mail ( nga shume te tjere) qe e keni marre nga nje mik i juaji. Nga ketu kuptojme se ti nje pleher.

From: Rxxxx Gxxxxx
    To: rxxxxxx@hotmail.com
    Subject: Jaran, të lutëm, mos më pyet asnjeherë më për asgjë tjetër, për
    ato gjëra që i kemi biseduar deri më tani
    Date: Fri, 10 Mar 2006 02:27:01 -0800 (PST)

Jaran,

Përshendetje,

Sidoqoftë, unë këto ditë do të jem në Gjermani. Por nuk mendoj që të
    takohem me ty diku andej. Siq të kam thënë edhe ditë më parë, se isha i
    interesuar që të takohemi diku me ty, por gjithçka ndryshoi.
    Jaran,
    Unë kisha planifikuar që të gjatë takimit me ty të të sqaroj shumë
    gjëra dhe të të zbulojë një të vërtetë të madhe për Ramë Marajn dhe
    njërzit e tij.
    Ne kontaktet tona nuk të kam sqaruar asnjëherë për disa gjëra që përveq
    Zyrës Amerikane pak njërëz i dijnë.
    Jaran,
    Unë përsonalisht, njërit nga ish bashkëpuntorët e Ramë Marajt njëfarë
    “Bokserit” ia kam ofruar 1000 euro dhe ai m”i ka dhënë detajet dhe listat
    dhe 49 fotografi të shërbimit të Ramë Marajt.
    Ato lista i kam dorëzuar në Zyrën Amerikane të këshilltari kryesor i
    Goldbergut. Dhe amerikanët mi kanë kompensuar parët e mia. Kopjen
    (fotokopjen dhe fotokopjet e fotografive) e atyre dokumentëve e kisha
    planifikuar që të ta tregoj edhe ty, sepse të gjitha bisedat që mi ke
    thënë në telefon për mua janë “risi” të vjetra.
    Këtë ta thash, sepse kam pas një dyshim dhe të ti, sepse e kam ende të
    paqart se: ÇKA ËSHTË PUNA E JOTE! Për kënd punon ti? Ngase nuk më ke
    lënë përshtypje serioze. Dhe dikush më ka sqaruar ca gjëra përsonale tuat.
    Jaran,
    Nuk më intereson më, se për kënd punon ti, porse nuk e ke dhënë testin
    tek unë (si një agjent profesional), dhe unë nuk dua që të rrezikojë asgjë
    më ty.
    Dhe të them drejtëpërdrejt, mund të më telefonosh dhe të bisedosh me
    mua vetëm se si jam me shëndet dhe se si i kam punët me femra (?)
    (hahaha,).
    Jaran, të lutëm, mos më pyet asnjeherë më për asgjë tjetër, për ato
    gjëra që i kemi biseduar deri më tani.
    Sepse unë nuk flas me gjithëkënd, tash besojë se nuk është mire të flas
    edhe me ty për ato gjëra.
    Jaran, testin tek unë nuk e kalove.
    Jaran, unë punojë për Kosovën, për të mirën e institucionëve tona dhe
    nuk punojë për shërbime të huaja, që nuk ia duan të mirën Kosovës. Nuk
    punojë as për Ramë Marajn, e as për Geca. Jam faqebardhë kahdo që shkojë,
    se nuk punojë pas shpine.
    Besojë se nuk do koment kjo që të shkrova. Dhe besojë se kuptove!
    Tung ,Jaran

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    www.FT.com

chafes Sovraniteti në mbikëqyrje jashtë
    Nga Neil MacDonald

Publikuar: 8 qershor 2010 08:17

Kur Hashim Thaçi doli si udhëheqës i lëvizjes etnike shqiptare të Kosovës të ndarjes në mes të viteve 1990, ai kishte tre aspiratat për atdheun e tij: "Së pari, çlirimi, i dytë, pavarësia, dhe e treta, të bëjë pjesë në NATO," thotë ai.
    Megjithatë, viti 42 e Kosovës Ministri i vjetër kryeministri pranon se programi i tij është i paplotë.
    Në 1999, fushata guerile nga ana e Kosovës Ushtria e tij Çlirimtare (UÇK), arriti kulmin me nxjerrje e jugosllave-serbe nga forcat e pushtetit Nato ajrore.
    Tetë vjet më vonë, në Kosovë, me z. Thaçi i sapo zgjedhur në kryeministri, deklaroi pavarësinë e saj nga Serbia, ndërsa edhe mbledhjes së përkrahjes perëndimore për të reduktuar rolin e misionit të OKB-së që u zhvillua në vend si një protektorat i pasluftës.
    "Qëllimi i tretë ... mbetet për t'u bërë, "thotë ai. Hyrja për aleancën ushtarake perëndimore do të jetë një shkallë në ngjitje të anëtarësimit të Bashkimit Evropian. Vetëm si pjesë e këtyre blloqeve të mëdha të Kosovës mund të realizojë potencialin e saj ekonomik, z. Thaçi thotë.
    Megjithatë, gjatë inspektimit të ngushta, madje e tij të parë dy arritje kanë qenë të shtrënguar nga realitetet e vështirë.
    1999 tërheqje të Serbisë, edhe pse përshëndet ecstatically me shumicë etnike shqiptare të Kosovës, u largua nga territorit të diskutuar në harresë ligjore, me pasoja politike dhe ekonomike ende ndjehet sot.
    Dhe kushtetutën qershor 2008, ndërsa pohuar sovranitetin e patjetërsueshme të Kosovës, e pranon mbikëqyrjen e vazhdueshme të huaj, në mënyrë efektive për sa kohë që Brukseli dhe Uashingtoni e gjykojnë të arsyeshme.
    Ndërsa Kombet e Bashkuara së Përkohshme të Misionit në Kosovë (UNMIK) ka reduktuar në rreth 10 për qind të forcës së saj të mëparshëm, ajo ka dorëzuar policisë kritike, doganat dhe rolet gjyqësor të "sundimit të BE-së të së drejtës" misionit, EULEX, i përbërë pjesërisht të personelit të njëjtën.
    Një tjetër organ të udhëhequr nga BE, Zyra Civile Ndërkombëtare (ICO), ka kompetenca të vetos lidhur me vendimin e qeverisë duke e bërë, sidomos për mbrojtjen e pakicës serbe të mbetura.
    Në mënyrë të diskutueshme, UNMIK-u mbetet një ndërmjetës të pashmangshme në marrëdhëniet ndërkombëtare të shtetit të ri.
    Në një takim të udhëhequr nga BE të Ballkanit në Sarajevë javën e kaluar, për shembull, ministri i jashtëm i Kosovës, Skënder Hyseni, u shpreh pas Lamberto Zanier, diplomati italian që drejton UNMIK-ut.
    Kosova përballet me trajtim të ngjashëm në mbledhjet rajonale ekonomike. Të Evropës Qendrore të Tregtisë së Lirë (CEFTA), blloku para-BE tregtare përqëndruar tani në Ballkanin perëndimor, përfshin UNMIK-ut, në vend se të Republikës së Kosovës, si një nënshkruese.
    Serbia dhe disa anëtarë të tjerë e kanë kundërshtuar të ri të Kosovës pullat doganore, duke e bërë të tregtisë e vështirë për disa kompani vendore në të vërtetë duke eksportuar mallrat.
    Krerët e vendit, edhe pse më pragmatike se sa votues, janë bërë lodhur e poshtërimit të përsëritura.
    Pika e thyer mund të vijë vitin e ardhshëm, kur të Kosovës (përmes UNMIK) merr kryesimin e CEFTA-s. Qeveria mund të preferojnë të rrezikojnë izolimin më të madh në vend se të pranojë një chaperone përsëri të OKB-së, thonë disa analistë politikë.
    Pika e debatit është Rezoluta 1244, e cila i dha fund sundimit të Serbisë, pa zgjidhjen e statusit të Kosovës. Këshilli i Sigurimit i veton-mbajnë anëtarët e përhershëm kanë mbetur të ndarë që nga viti 1999, me SHBA, Britania e Madhe dhe Franca mbështesin Kosovën, ndërsa Rusia dhe Kina integritetin mbrapa serbe territoriale.
    Që nga shpallja e pavarësisë, Kosova është përleshur me Serbinë, në një përpjekje të gjithë botën për aleatët e diplomatike.
    Ndërsa ky raport shkon për shtyp, 69 e 192 shteteve anëtare të OKB-së e kanë njohur komb të ri të Evropës. Këto përfshijnë SHBA-të, 22 e 27 anëtarëve të BE-së dhe të tjerët, së bashku të kontabilitetit për pjesën më të madhe të ekonomisë botërore. Megjithatë "Brics" (Brazili, Rusia, Indi, Kinë), të gjithë Serbinë prapa.
    shtetet e vogla mund të marrë parasysh, gjithashtu. vitin e kaluar squeaked në Kosovë Banka Botërore dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar, pjesërisht me ndihmë nga shtetet jo-njohjen (Greqi, Izrael).
    Për Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), shteti i porsalindur mbetet një votë të shkurtër e miratimit. Pranimi në OKB është shumë më larg.
    Koha është ndoshta nga ana e Prishtinës. Shtetet që kanë dërguar letra njohjen nuk ka të ngjarë të ndryshojnë mendjet e tyre.
    Z. Hyseni tha se një valë njohjesh do të vijnë pas të mbështetur nga OKB Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë (ICJ) jep vendimin e saj më vonë këtë vit mbi ligjshmërinë e shkëputjes së Kosovës.
    Diplomatët e tjera nuk janë të sigurt. Rasti ICJ, të cilën Serbia nisi për të penguar pranimin ndërkombëtar të Kosovës, mund të prodhojë një mendim i paqartë që i jep të dyja palët se çfarë ata duan.
    "Në rastin më të keq për Kosovën, opinioni do të jetë i paqartë, neutrale," thotë zoti Hyseni. "Dhe kjo nuk është e keqe në të gjitha."
    Bruksel dhe Uashington, lidhje në pushtet jo-detyruese si një pikë fillimi për dialogun e përtërirë.
    Prishtina dhe Beogradi duhet të angazhohen në "bisedimet teknike" për të goditur kontrabandën, të bashkëpunojnë në zhvillimin e infrastrukturës, dhe për të zgjidhur statusin e serbëve në Kosovë, thonë diplomatët. Në këtë mënyrë, të dyja palët të mund të ndjekë prioritet e tyre të përbashkët - e pranimit në BE.
    Për tani, megjithatë, Beogradi i sheh bisedimet teknike si një shans për të vënë sovranitetin e Kosovës përsëri në tryezën e bisedimeve. pamje Z. Thaçi është i qartë: "Kosova nuk ka nevojë për më shumë negociata. punë të Kosovës është bërë. Tani, Kosova është një shtet i pavarur përgjithmonë. "
    Brenda vendit, Partia e tij Demokratike e Kosovës (PDK) dhe koalicioni qeverisës rrëmbyer kanë dështuar për të ndërtuar mbi optimizmin rreth pavarësisë. Vlerësimet e qeverisë, së bashku me popullaritetin e z. Thaçit, kanë zhytur këtë vit, sipas sondazheve nga Kombet e Bashkuara Programi për Zhvillim (UNDP).
    Kryeministri mbështetet në veteranëve të UÇK-së për mbështetjen e tij kryesor. Por, Ramush Haradinaj, një ish-komandant i UÇK-së në terren dhe të para-pavarësisë kryeministër, Snipes në Z. Thaçi nga bankat e opozitës. Një tjetër ish-komandant dhe aleat të paqëndrueshme, Fatmir Limaj, kontrollon nje fraksion kokëfortë brenda partisë në pushtet. problemet globale financiare ende nuk janë të kafshoj, bazuar në mungesën e Kosovës për lidhje me tregjet financiare. Por shumica e familjeve të varet nga dërgesat e punëtorëve emigrantë, kryesisht në BE, të cilët janë dërguar në shtëpi më pak të holla, thonë analistët.
    Ndërkohë, presionet demografike nuk do të pres. Me 25.000 të rinjtë që hyjnë në fuqinë punëtore të çdo viti, Kosova do të ketë nevojë 7 përqind rritje për rreth 15 vjet për të sjellë papunësinë nën kontroll, thotë Shpend Ahmeti, një ekonomist me qendër në Prishtinë.
    investitorët e huaj të mëdha, shpesh në mëdyshje para, janë edhe më pak e një nxitim tani. paqartësi ligjore, duke përfshirë mbivendosjet ndërmjet OKB-së, BE-së dhe autoritetet vendore, bie në qafë e peisazhit të biznesit më shumë se kurrë.
    Në pestë veriore të territorit të Kosovës, rreth 40.000 serbë mbajnë lidhjet e tyre në Beograd, strehim pas paqeruajtësit ndërkombëtarë dhe gati tërësisht të injorojë shtet me bazë në Prishtinë. UNMIK-u ende direkt administron pjesën veriore të mbizotëruar nga serbët të Mitrovicës, qytet dikur të begatë minierave që ka ardhur për të simbolizuar ndarjen etnike.
    Në të gjithë Kosovën, serbët mbajnë institucionet të ndara sipas sistemit serb.
    Jashtë në veri, të shpërndara nëpër enklava serbe e kanë pranuar pa qejf e shtetit të ri, me serbët në këmbë dhe që votojnë në zgjedhjet e fundit lokale. Por edhe këto serbëve kundërshtojnë pavarësinë nga Serbia.
    UNMIK-ut, të cilat përdoren për të vrenjt pas serbo-bazë "strukturave paralele", tani i sheh ato si të rëndësishme. "Unë mund të punojnë me njerëz, kush janë ata, sepse kam nevojë për të zgjidhur problemet e [dhe] kufizojnë polemika midis të dyja palëve," thotë z. Zanier.
    Copyright Financial Times Limited 2010. Ju mund të ndajnë duke përdorur mjetet tona neni. Ju lutem mos prerë artikuj nga FT.com dhe rishpërndarë me email ose postin në web.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    E more Marinar

Ti je djal I mir po je I helmuar nga thesaret dhe ngjyr kuqet mirpo me kete pershendetje e ke deshmuar sakt se cilit klan I takoj normal qe vin nga nje zyre e cila di per qdo person majtist dhe dathtist ne Kosoves e 13% mirpo ti duhet të jesh korrekt kete e-mail qe e ke shenuar ti I takon ati grupi që ju kohve te fundit bashk me mua po mundoheni me jav lën të gjitha të bëmat ne Kosoven e pas lufte po nuk po e hajn këtë .

Se na kan mbet te gjitha te bemat mua edhe ty edhe shume thesarve nuk kem qka bëjm .

Po duhet disi tia dalim

Rrofshin thesaret
    Rrofshin 13%
    Rrofshin thaset
    Rrofshin 25 sherbime te jashtme
    Rrofshin 20 trajnuesit e shik- 1998
    Rroft rexhep selimi - shiku ka qen illegal nga v2000
    Rroft zeka --- eshte dashur te funksiononte shik-u
    Rroft sylejman selimi – pa thaqin e kem nisur luften e UÇK –se

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    E more Marinar

Ti je djal I mir po je I helmuar nga thesaret dhe ngjyr kuqet mirpo me kete pershendetje e ke deshmuar sakt se cilit klan I takoj normal qe vin nga nje zyre e cila di per qdo person majtist dhe dathtist ne Kosoves e 13% mirpo ti duhet të jesh korrekt kete e-mail qe e ke shenuar ti I takon ati grupi që ju kohve te fundit bashk me mua po mundoheni me jav lën të gjitha të bëmat ne Kosoven e pas lufte po nuk po e hajn këtë .

Se na kan mbet te gjitha te bemat mua edhe ty edhe shume thesarve nuk kem qka bëjm .

Po duhet disi tia dalim

Rrofshin thesaret
    Rrofshin 13%
    Rrofshin thaset
    Kjo ishte vetem per fillim nje "tips"! Sa jam une djale i mire apo i keq, ti fare nuk e ke iden se kush jam une! Kurse une t'i njohe dhembe e dhemballe. Kete ta kam thene shume here.
    Eshte metode serbe kjo, qe me nje dyzine nofkash si: G-2, L-7, L17, ZKZ, Justiniani etj, mundohesh me mish e shpirt ta denigrosh sublimacionin shqiptar.

Mbylli vrimat, se "teli" arrine edhe ne Holande!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    E more Marinar

Po duhet disi tia dalim

Rrofshin thesaret
    Rrofshin 13%
    Rrofshin thaset
    L-7

ky eshte marinar ,kosovelli, keshtjella 100 !!
    tarasi shpetimi pirroja1 grepi dora vet okatpodi etj!!

tash i kane ikur njerzit nga kosova .de forumi ne te cilin moderon!!
    provon edhe ketej ne forumin tone te largoi vemendjen nga tema!!

pse nuk merresh me temen asnjeher?!

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    L-7

ky eshte marinar ,kosovelli, keshtjella 100 !!
    tarasi shpetimi pirroja1 grepi dora vet okatpodi etj!!

tash i kane ikur njerzit nga kosova .de forumi ne te cilin moderon!!
    provon edhe ketej ne forumin tone te largoi vemendjen nga tema!!

pse nuk merresh me temen asnjeher?!
    Je treguar penetrues shume i dobet. Je shume larg. Deshe qe perseri t'ua publikoje ndonje E-Mail, qe keni marre nga "posta e porositur".

Fute "arsenalin" e nofkave ne perdorim!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Qysh osht tu shku puna, ka mi ardh dita edhe hases e limes me fromu shoqata, se autoritetin e kan ulë në zero!

Ani me morra e me përcjellsa , e nga fondet e tadiqit e të ushtris së shkaut , kan mu bo ma të fort se shoqata e gov(n)es!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC ,U KRYMB, E HASA NUK E KA DIT QË KUR E KRYMB KOSOVEN , I HYN KRYMBI EDHE VET ATI!

lapi , qysh je? a je lodh hiq?

A ki fitu hiq kohve të fundit n g a, biznisi , e din ti!

Kur ti mshelin hajnat , ki me mbet pa punë e pa pare , se nuk ka me ardh kush mu shfry ka ti andej , e din ti!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Faqja 70 prej 102 FillimFillim ... 2060686970717280 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •