Close
Faqja 28 prej 45 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 444
    alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    si perfundim do e sulmojme izraein ne shqipet a jo
    BESA BES KA NI HADITH PER KET perendimi i arabis dhe me rroba leshi ,shpresoj qe rreferimet dhe ne ket profeci jemi ne SHQIPTARET

Perkthimi nga Google translate
    Xhabir bin Samureh rrëfen, "Utbah bin Nafi 'i tha," Ne kemi qenë shoqërues i Derguari i Allahut (as) në një betejë. " Pastaj, ai (Nafi ') tha:' Atëherë, disa njerëz nga perëndimi , erdhi për të Pejgamberit veshur me rroba nga leshi dhe ata u takuan atë të ardhshëm në një grumbull gurësh. Ata ishin duke qëndruar në këmbë të dërguarin e All-llahut është ulur. ' Ai (Nafi '), pastaj tha: "Kështu që unë thashë vetes," Më lejoni të vijë sa më afër tyre dhe të qëndrojnë mes tyre dhe atë në mënyrë që ata nuk do ta vrasë atë. "Ai (Nafi'), pastaj tha:" (Pastaj, kam thënë me veten time) "Ato mund të ketë një bisedë me të." Megjithatë, unë erdhi afër dhe qëndroi ndërmjet tyre dhe atij. " Ai (Nafi '), pastaj tha:' Dhe atëherë unë memorizuar katër dënime prej tij, dhe unë mund të llogarisin ata me dorën time. Ai tha,

"Ju do të pushtonin Gadishullin Arabik dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju). Pastaj (ju do të zaptoj) Persi dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju). Pastaj, ju do të zaptoj Ar-Rum ROMEN dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju ). Pastaj, ju do të sulmoni Daxhallin dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju).

AMIN
    Po ka thene hadithi per lesh, me siguri qe per ne shqipot e ka pas' fjalen.

Lum si ne, siguruam dhe xhenetin me 72 fotomodele.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga djaliepirotas Lexo Postimin
    Ok ne pergjithesi me arsyetimet etua z. Basha. Por me duket e gabuar ideja qe ke ti se turqit nuk duhet te kalojne ne gadishmeri... Anija ishte turke dhe konsiderohet pjese e teritorit turk. Po keshtu per cdo anije tjeter greke a izraelite qofte.
    Tani kot me hamendje .. qe kur jane bere miq greket dhe izraelitet?
    E pate ju qe sa ndodhi konflikti, greket u terhoqen nga manovrat e perbashketa me izraelin. Sic duket e njofin mire gjitonin e tyre lindor dhe gjithmone ju kujtohen ngjarje te shkuara me Qipron.
    Mua me duket se : izraelitet , te pervuajturit e luftes se dyte boterore , ata qe shpetuan nga tmerri i Hitlerit, tani po e teprojne pak si shume per te mos thene ndonje fjale tjeter dhe me Turqine te kene kujdes se mund tju ngec sharra ne gozhde. Ketu nuk eshte fjala per raporte nderfetare se Turqia eshte nga te vetmit vende te rajonit qe i ka strehuar me shekuj çifutet e perndjekur nga te tjeret dhe ka patur raporte te mira me shtetin izraelit te pas luftes.
    Dhe kur e drejta qe te jepet, te jepet me shumice..te pelqen vetja dhe e drejta vjen e kthehet ne te kundert.
    Tani nje pyetje kam une per kete popull te zgjuar por mistrec : pse historia e tyre eshte e mbushur me konflikte dhe debime te pa numurta neper shekuj?

Lufta e katert do benet me gure ka thene ai...

Sa per situten aktuale, Izreali ia ka bere vetes. Ky rast mua nuk me duket gafe e izrealit, por agfa izraeli ak bere ne te shkuaren plot. mbyll kufinjte dhe u ve embargo shteteve qe nuk e njohin (ndalimi i tregtise eshte shkaku numer nje i luftes), torturon popullsine arabme ne jeruzalemin lindor dhe gaze, sulmon libanin etj. ka pasur nej periudhe te shkurter te historise se izraelit ku nese te qellonin me raketa nga gaza thjehst e bombardoje zonen (por para hidhje fleterrufe paralajmerimi q ete mos vritej njeri! kjo ndodh vertete!!!) dhe nderkohe dergoje agjente per te vrare individin pergjeges. sot ka degjeneruar situata dhe kur te leshojne raketa nga libani duhet pushtuar libani.

situata aktuale eshte shuem e favorshme per shtetin izraelit, pais nejsoj si enveri krijon nje mentalitet 'rethimi' ne popullsine e vet, dhe ne keto kushte popullsia eshte e gatshme te duroje shuem nag shteti i vet. ja pse izraeli ka taksa te jahstezakonshme, borxh stratosferik, deficite te medha dhe inflacion te gatshem per te vepruar: eshte nej shtet i deshtuar, dhe kete ia ka bere vetes.

nese do vijonte politikat e Wesman-it sot situata do te ishte shume, shume e ndryshme.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Deusexmachina Lexo Postimin
    Ky eshte opinioni i nje personi ne televizionin turk TRT, s'paraqet opinionin boteror, per te cilin e kishe fjalen.

Artikulli flet per mendimet e disa zyreve dhe mediave te shteteve te ndryshme. I ofron perafersisht 10 mendime, por pa asnje deshmi. Keshtu qe nuk mund te dish a flet gazetari ne emer te vete, apo i njeh vertet mendimet, te cilave u referohet. Lexuesi kete nuk mund ta verifikoje. Megjitheate nga gjitha mendimet e cituara ne artikullin e TRT-se vetem ai i Australise dhe i nje gazetari spanjoll eshte denues ndaj Izraelit. Tjeret, pra shumica mbi-mbi-mbi-absolute thote thjesht ate qe them une: DUHET HULUMTUAR RASTI.

Pra nga ky artikull mesojme zero presje zero per opinionin boteror. Mund te ndodhe qe eshte i sakte ne lidhje me mendimin Australise dhe gazetes "El Pais", por kam edhe drejte te kerkoj deshmi per kete gje. Deri aterehe kam te drejte t'a shohe kete artikull si propagande. Sepse artikulli ka burimin nga njera nga palet e konfliktit, pra nga pala turke, dhe pala turke paraprakisht ne artikull ben te qarte se eshte njeanese:

"Sulmi në fjalë ka injoruar të drejtën ndërkombëtare dhe është bërë objekt i reagimeve nga të katër anët e botës."

Artikulli jep kete mendim pa u marrur ne vijim me asnje norme nderkombetare. Pra pa e "shpjeguar" kete "injorim" fare. Kjo eshte mendimdhenie e verber, jo neutrale, pra nje mendim nga opinioni turk. Sic te thashe: perpos botes turke, nuk mendon kush si mendon ti ose te pakten jo shumica.

*
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 03-06-2010 më 03:20

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Deusexmachina Lexo Postimin
    Po muhabeti i ktyre knej si i behet ?
    http://www.youtube.com/watch?v=bmDjAu0DSiM
    Se ja tuqrit jane derra po kta?
    Paste per te vuajtur shume nga mosfunksionimi i nje instance trupore shume te rednesishme per njeriun.

Ky rasti, per te cilin flet Shapiro, mund te sherbeje si deshmi ne rastin e anijes (ne rastin e temes) vetem sa mund te sherbeje si deshmi nje rast i deshmuar nga nje turk i cili denon ndonje sulm te komandove turq ne Kurdistan apo ndonje ngjarje ne Qipron e Veriut.

Si mund te deshmoje nje person qe ka perjetuar nje rast qe ka ndodhur ne nje kohe tjeter, nga persona tjere, ndaj personave tjere per nje rast fare tjeter?

Ke nje ny ne koke. Hicu ketyre temave se e demton veten.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    situata aktuale eshte shuem e favorshme per shtetin izraelit, pais nejsoj si enveri krijon nje mentalitet 'rethimi' ne popullsine e vet, dhe ne keto kushte popullsia eshte e gatshme te duroje shuem nag shteti i vet. ja pse izraeli ka taksa te jahstezakonshme, borxh stratosferik, deficite te medha dhe inflacion te gatshem per te vepruar: eshte nej shtet i deshtuar, dhe kete ia ka bere vetes.
    Pervec pjeses "shtet i deshtuar", jam shume dakort.

Keta tifozet e xhihadit, as e kane idene se sa nder qe i bejne Izraelit me keto thirrje si kafshe ne ekstaze apo me ato djegje flamujsh si kope arushash.

Izraeli ka ne dore gjithe udheheqjen arabe. Ka ushtri moderne, eficente dhe te pameshirshme dhe i duhet vetem justifikim per ta perdorur.
    Ka edhe sherbime sekrete qe punojne per t`ia dhene keto justifiikime.
    Ka edhe opinionberesit e tij qe justifikojne veprimet e Izraelit ne media.

Dhe ja ku dalin idiotet e Hamas-it, leshojne ca raketa Kassam qe vrasin nje pule ne tre vjet dhe i japin justifikim Izraelit t`i beje zbor gjithe rajonit dhe per me teper te kete edhe simpatine e gjysmes se publikut qe indinjohet nga sjelljet si prej kafshe te ketyre "xhihadistet" qe therrasin "Do zhdukim Izraelin".

Dhe c`eshte me e keqja, fale ketyre hajvaneve ne Izrael forcat ekstremiste fetare jane gjithmone te fuqishme dhe me perkrahje popullore. Popullsia ka frike dhe voton ekstremistet. Metode e njohur.

Arabet KURRE nuk kane per ta kuptuar qe e vetmja mundesi per ulje tensionesh eshte shtete arabe LAIKE dhe nje Izrael LAIK. Gjithe tensioni eshte thjesht artific i shkaktuar nga patologjia fetare e "urdherave te Perendise". Dhe ne kete mes do fitoje gjithmone Izraeli.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 03-06-2010 më 05:22
    -

Qe ka per te shperthyer forte ne Lindje te Mesme kjo eshte e sigurte, por kam frike se zjarri do arrije ne Evrope e deri ne Azi. Shume jane acaruar gjerat ne bote qe pas krizes se rende financiare. Se ku do shkoje nje Zot e di. Me duket se do behet bota corap edhe njehere.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Qe ka per te shperthyer forte ne Lindje te Mesme kjo eshte e sigurte, por kam frike se zjarri do arrije ne Evrope e deri ne Azi. Shume jane acaruar gjerat ne bote qe pas krizes se rende financiare. Se ku do shkoje nje Zot e di. Me duket se do behet bota corap edhe njehere.
    GJITHNJE KA QENE E SHPERTHYER GJENDJA ATJE SE VELLEZRIT ARABOQIFUT ASHTU E DESHIROJNE.

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Arabet KURRE nuk kane per ta kuptuar qe e vetmja mundesi per ulje tensionesh eshte shtete arabe LAIKE dhe nje Izrael LAIK. Gjithe tensioni eshte thjesht artific i shkaktuar nga patologjia fetare e "urdherave te Perendise". Dhe ne kete mes do fitoje gjithmone Izraeli.
    E ke shume mire por tashme eshte teper vone: izreali do falimentoje fill pas ShBA-se dhe arabet do kthehen edhe me fondamentaliste e diktatoriale nga c'jane. Rrezik do marin me vete dhe turkun, i cili ne rastin me te mire do kete lufte civile mes qemalisteve dhe islamisteve. Ngado ta shohesh e ardhmja e lindjes se mesme duket sterre.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Me kte kohe qe ka ardh, shif me sy e plas me zemer (e kam fjalen qe gjera ka plot per te ber, ama lek ska) atehere me mire te plasi ndonje lufte, se dhe kshu spo rrihet.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Je shume i zgjute.
    Ne fakt , eshte shume e veshtire ne anije te gjesh shufra hekuri dhe thika. Mbase ka qene anije prej kartoni ajo .....ka pase te drejte izraeli atehere.
    Ushtaret kane pase motivet e tyre te qellonin ne ujera neutrale nje anije humanitare.....po po , ke te drejte : D....e pra , i kane qelluar helikopterat qe nga anija me arme se keta humanitara kishin ik per te cliruar palestinen atje , e jo per te dhene ndihma ....lol

Bin ladeni ishte nismetari i kesaj ndihme humanitare.
    E kujt i rruhet per kete gje?
    Ke problem me nismetarin ti , apo me qellimin e ketij misioni?

ps: un punova afersisht nje vit per british red cross , por ama ne s'dergonim vetem gjera plastike tek nevojtaret...lol
    Meqe paske punuara tek red cross,spo them me teper se paskemi qene koleg.
    ej me thuj vetem ku i fshihnit thikat,kur dergonit ndihma?
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 28 prej 45 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •