There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Shko re Nobel i neuroneve te vetmuara.
Ti ke qene ndonjeher ne misione paqeje apo ke shpendare ndonjeher ndihma humanitare?
Une kam qene,por nuk merrnim maska me vete e as shufra hekuri dhe thika per te sulmuar policine.
Aq shume i kishte kap paniku ata ne anije sa qe ushtarin e pare e sulmuan me thika dhe e hodhen nga anija.Nese kane qelluar te paret nga helikopteret,ushtaret kane pasur motivet e tyre.Ndoshta nga anija kane qelluar me arme zjarri.
Pastaj njihet Izraeli,dhe eshte e kote te debatosh.Ata preteks duan,dhe ne kete menyre ja dhane.
Une se rruj as per Izraelin e as per talebanet,prandaj mos harxho koh kot duke cituar njerezit.
Dhe lexo kush ishte nismetari per dergesen e ndihmave ne Palestine.Informohu djalke,se po te kishe qene edhe ti ne anije,e te kishe pare me syte e ty,sdo thoja gje.
si pak shtepiak i deshperuar dukesh ti,ke hallin e trurit te njerezise.
apo ndoshta meqe je mod,ke me shume tru se te tjeret..sigurisht kjo do jete![]()
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Oi vei, juridikisht, zbritja me armë në ujëra ndërkombëtare mbi një anije, quhet pirateri e pastër, pra nëse do t'i godisnin realisht me armë (të vërteta, jo shkopa e shpulla) dhe do i vrisnin komandot, çështja do shkonte në gjyqin e Hagës, ku ligjërisht Izraeli do dilte pala fajtore.
Përse nuk duruan sa këta të hynin në zonën e ndaluar detare që e ka caktuar vetë Izraeli dhe nuk e njeh askush.. po të paktën të zbatonin rregullat e veta.
Prektora
bsdev (03-03-2017)
nuk është pikërisht ashtu. edhe në ujra ndërkombëtare një anije neutrale mund të kontrollohet nga një anije luftarake nqs mendohet se mund të ketë kontrabandë, armë etj apo ka qëllim të çajë një bllokadë.
përse këta skafistë nuk deshën të shkonin të zbarkonin në një port israelit me ndihmën e tyre por bënin gangon që të çajnë bllokadën?
mos vallë kishin dëgjuar këngën mëposhtë?
lol
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
bsdev (03-03-2017)
BESA BES KA NI HADITH PER KET perendimi i arabis dhe me rroba leshi ,shpresoj qe rreferimet dhe ne ket profeci jemi ne SHQIPTARET
Perkthimi nga Google translate
Xhabir bin Samureh rrëfen, "Utbah bin Nafi 'i tha," Ne kemi qenë shoqërues i Derguari i Allahut (as) në një betejë. " Pastaj, ai (Nafi ') tha:' Atëherë, disa njerëz nga perëndimi , erdhi për të Pejgamberit veshur me rroba nga leshi dhe ata u takuan atë të ardhshëm në një grumbull gurësh. Ata ishin duke qëndruar në këmbë të dërguarin e All-llahut është ulur. ' Ai (Nafi '), pastaj tha: "Kështu që unë thashë vetes," Më lejoni të vijë sa më afër tyre dhe të qëndrojnë mes tyre dhe atë në mënyrë që ata nuk do ta vrasë atë. "Ai (Nafi'), pastaj tha:" (Pastaj, kam thënë me veten time) "Ato mund të ketë një bisedë me të." Megjithatë, unë erdhi afër dhe qëndroi ndërmjet tyre dhe atij. " Ai (Nafi '), pastaj tha:' Dhe atëherë unë memorizuar katër dënime prej tij, dhe unë mund të llogarisin ata me dorën time. Ai tha,
"Ju do të pushtonin Gadishullin Arabik dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju). Pastaj (ju do të zaptoj) Persi dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju). Pastaj, ju do të zaptoj Ar-Rum ROMEN dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju ). Pastaj, ju do të sulmoni Daxhallin dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju).
AMIN
Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 02-06-2010 më 17:07
BAC, SU KRY
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Je shume i zgjute.
Ne fakt , eshte shume e veshtire ne anije te gjesh shufra hekuri dhe thika. Mbase ka qene anije prej kartoni ajo .....ka pase te drejte izraeli atehere.
Ushtaret kane pase motivet e tyre te qellonin ne ujera neutrale nje anije humanitare.....po po , ke te drejte : D....e pra , i kane qelluar helikopterat qe nga anija me arme se keta humanitara kishin ik per te cliruar palestinen atje , e jo per te dhene ndihma ....lol
Bin ladeni ishte nismetari i kesaj ndihme humanitare.
E kujt i rruhet per kete gje?
Ke problem me nismetarin ti , apo me qellimin e ketij misioni?
ps: un punova afersisht nje vit per british red cross , por ama ne s'dergonim vetem gjera plastike tek nevojtaret...lol
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt