Close
Faqja 26 prej 45 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 444
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    1)Izreali ta cdo te drejte te kontrollojue cdo gje qe kalon en ujerat e tij teritoriale. nese 'aktivistet' (njeri prejt te cileve, ish-UCK, po nejse) duan te hsmangin kontrollin, mudn ti bein nga Egjipti per ne gaza. po kaluan nga ujerat izraelite do zbatojen ligjin izraelit.

2) komandot ishin te PA-ARMATOSUR, os eme sakte kishin vetem paintball guns. oficeret kishin pistoleta.

3) pse dreqin sulmohen komandiot me hanxhar sapo zbresin ese nuk ksihte gje per te fshehur?

4) pse qahen njerezit kur komandot u vetmbrojten dhe vetem pas disa te shtenave kercenuese e megjitahte turma 'aktiviste' ne anije nuk rreshti se godituri?

5) gjith eketa debilat e media kane sy ne ball te shohin si vajti ngajrja ne videon qe gjendet kudo?
    Jo ore, me paintball paskan qene te armatosur ata komandot? Atehere aktivistet paskan vdek nga ndonje infrakt ne zemer, ose shkaqe natyrale, ose ju ka rreshkit kemba ne kuverten e anijes.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Apollyon për postimin:

bsdev (03-03-2017)

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anëtarësuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Qe opinioni nderkombetar te mendoje ne menyren sic e pret ti, nevojitet nje mentalitet i njerezve qe thote se ushtaret izraelite nuk guxojne te shtiejne ne turq as atehere, kur jane ne rrezik vdekjeje.

Keso mentaliteti ne boten joturke nuk do te gjesh dot. Sic e sheh edhe ne kete teme te pakten pjeserisht.
    Opinioni nderkombtar e ka formulimin per Izraelin, po ju nuk e kuptoni pse ky opinion i publikut nuk ka rendesi.
    Intellects whose desires have outstripped their understanding.
    Friedrich August von Hayek

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Deusexmachina për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    I ke lexuar mire lajmet ti , apo do te besh avokatin e djallit?
    Anijet ishin qelluar qe ne ajer nga ushtria izraelite, prandaj civilet ishin me mjete nga me te ndryshme u munduan te mbroheshin. Kur flota izraelite po afrohej , direkt anijet humanitare kishin ngrit flamuret e bardhe , sinjalizim paqeje, por prapeseprape anijet u qelluan .

S'diskutohet se ne kete ndodhi ka dy versione, e secili zgjedh te besoj ke te doje.
    Por nje njeri me dy pale mend ne koke , nuk e ka te veshtire ta vrasi ate tru pak me shume se kur mbush lloton .

Si mund civili qe ndermer nje mision humanitar te sulmoje nje ushtri te tere?
    Edhe me idioti i botes , cik mendjes do i thirri ne ato momente se , duke bere agresivin me karrige e thika kundra ushtrise se armatosur deri ne gryke , nuk ke shance ne bote per triumfim .
    Pika tjeter. Nqs do e marrim per baze versionin cifut , atehere pse mbas sulmit , satelitet u fiken , telefonat u konfiskuan e cdo lidhje me boten e jashtme u pre direkt?

Kur te sulmon nje civil me arme te ftohte edhe pse pala kundershtare eshte e armatosur me arme zjarri?
    Vetem kur eshte i panikur , kur sulmohet ne padije ,dhe nga frika e vdekjes , gjen cdo mjet te disponueshem per te mbrojt jeten e tij.
    Pamjet e videos i pame te gjithe . Dukej qarte qe pjesetaret e grupit humanitar ishin te panikur sa pane forcat izraelite ne anijet e tyre. Kjo te jep shenje qe ajo anije ishte sulmuar qe ne ajer nga forcat izraelite.
    Shume deshmues ne anije e pohuan kete gje.

Hapni syte o njerez , se nuk eshte hera e pare qe izraeli ben pacavurre te tilla.
    Nuk e ka per gje ta perserisi prape.

Ju sikur e kerkoni vet qe tju shplahet truri

lol
    Shko re Nobel i neuroneve te vetmuara.

Ti ke qene ndonjeher ne misione paqeje apo ke shpendare ndonjeher ndihma humanitare?

Une kam qene,por nuk merrnim maska me vete e as shufra hekuri dhe thika per te sulmuar policine.
    Aq shume i kishte kap paniku ata ne anije sa qe ushtarin e pare e sulmuan me thika dhe e hodhen nga anija.Nese kane qelluar te paret nga helikopteret,ushtaret kane pasur motivet e tyre.Ndoshta nga anija kane qelluar me arme zjarri.
    Pastaj njihet Izraeli,dhe eshte e kote te debatosh.Ata preteks duan,dhe ne kete menyre ja dhane.
    Une se rruj as per Izraelin e as per talebanet,prandaj mos harxho koh kot duke cituar njerezit.
    Dhe lexo kush ishte nismetari per dergesen e ndihmave ne Palestine.Informohu djalke,se po te kishe qene edhe ti ne anije,e te kishe pare me syte e ty,sdo thoja gje.

si pak shtepiak i deshperuar dukesh ti,ke hallin e trurit te njerezise.
    apo ndoshta meqe je mod,ke me shume tru se te tjeret..sigurisht kjo do jete
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar leci për postimin:

bsdev (03-03-2017)

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Deusexmachina Lexo Postimin
    Opinioni nderkombtar e ka formulimin per Izraelin, po ju nuk e kuptoni pse ky opinion i publikut nuk ka rendesi.
    Oho, paskemi nje insider te diplomatikes boterore ne mesin tone. Ndryshe nuk e di se si ke guxim te sekuestrosh opinionin nderkombetar per vete. Cili qenka ky opinion per Izraelin?

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar chino për postimin:

bsdev (03-03-2017)

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    1)Izreali ta cdo te drejte te kontrollojue cdo gje qe kalon en ujerat e tij teritoriale. nese 'aktivistet' (njeri prejt te cileve, ish-UCK, po nejse) duan te hsmangin kontrollin, mudn ti bein nga Egjipti per ne gaza. po kaluan nga ujerat izraelite do zbatojen ligjin izraelit.

2) komandot ishin te PA-ARMATOSUR, os eme sakte kishin vetem paintball guns. oficeret kishin pistoleta.

3) pse dreqin sulmohen komandiot me hanxhar sapo zbresin ese nuk ksihte gje per te fshehur?

4) pse qahen njerezit kur komandot u vetmbrojten dhe vetem pas disa te shtenave kercenuese e megjitahte turma 'aktiviste' ne anije nuk rreshti se godituri?

5) gjith eketa debilat e media kane sy ne ball te shohin si vajti ngajrja ne videon qe gjendet kudo?
    Oi vei, juridikisht, zbritja me armë në ujëra ndërkombëtare mbi një anije, quhet pirateri e pastër, pra nëse do t'i godisnin realisht me armë (të vërteta, jo shkopa e shpulla) dhe do i vrisnin komandot, çështja do shkonte në gjyqin e Hagës, ku ligjërisht Izraeli do dilte pala fajtore.

Përse nuk duruan sa këta të hynin në zonën e ndaluar detare që e ka caktuar vetë Izraeli dhe nuk e njeh askush.. po të paktën të zbatonin rregullat e veta.
    Prektora

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar darwin për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anëtarësuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Oi vei, juridikisht, zbritja me armë në ujëra ndërkombëtare mbi një anije, quhet pirateri e pastër, pra nëse do t'i godisnin realisht me armë (të vërteta, jo shkopa e shpulla) dhe do i vrisnin komandot, çështja do shkonte në gjyqin e Hagës, ku ligjërisht Izraeli do dilte pala fajtore.

Përse nuk duruan sa këta të hynin në zonën e ndaluar detare që e ka caktuar vetë Izraeli dhe nuk e njeh askush.. po të paktën të zbatonin rregullat e veta.
    nuk është pikërisht ashtu. edhe në ujra ndërkombëtare një anije neutrale mund të kontrollohet nga një anije luftarake nqs mendohet se mund të ketë kontrabandë, armë etj apo ka qëllim të çajë një bllokadë.

përse këta skafistë nuk deshën të shkonin të zbarkonin në një port israelit me ndihmën e tyre por bënin gangon që të çajnë bllokadën?

mos vallë kishin dëgjuar këngën mëposhtë?

lol
    Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.

Gott mit Uns

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Bizantin për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    si perfundim do e sulmojme izraein ne shqipet a jo
    BESA BES KA NI HADITH PER KET perendimi i arabis dhe me rroba leshi ,shpresoj qe rreferimet dhe ne ket profeci jemi ne SHQIPTARET

Perkthimi nga Google translate
    Xhabir bin Samureh rrëfen, "Utbah bin Nafi 'i tha," Ne kemi qenë shoqërues i Derguari i Allahut (as) në një betejë. " Pastaj, ai (Nafi ') tha:' Atëherë, disa njerëz nga perëndimi , erdhi për të Pejgamberit veshur me rroba nga leshi dhe ata u takuan atë të ardhshëm në një grumbull gurësh. Ata ishin duke qëndruar në këmbë të dërguarin e All-llahut është ulur. ' Ai (Nafi '), pastaj tha: "Kështu që unë thashë vetes," Më lejoni të vijë sa më afër tyre dhe të qëndrojnë mes tyre dhe atë në mënyrë që ata nuk do ta vrasë atë. "Ai (Nafi'), pastaj tha:" (Pastaj, kam thënë me veten time) "Ato mund të ketë një bisedë me të." Megjithatë, unë erdhi afër dhe qëndroi ndërmjet tyre dhe atij. " Ai (Nafi '), pastaj tha:' Dhe atëherë unë memorizuar katër dënime prej tij, dhe unë mund të llogarisin ata me dorën time. Ai tha,

"Ju do të pushtonin Gadishullin Arabik dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju). Pastaj (ju do të zaptoj) Persi dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju). Pastaj, ju do të zaptoj Ar-Rum ROMEN dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju ). Pastaj, ju do të sulmoni Daxhallin dhe All-llahu do t'u japë atë (për ju).

AMIN
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 02-06-2010 më 17:07
    BAC, SU KRY

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kosovar2006 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    BAC, SU KRY

16. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kosovar2006 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Shko re Nobel i neuroneve te vetmuara.

Ti ke qene ndonjeher ne misione paqeje apo ke shpendare ndonjeher ndihma humanitare?

Une kam qene,por nuk merrnim maska me vete e as shufra hekuri dhe thika per te sulmuar policine.
    Aq shume i kishte kap paniku ata ne anije sa qe ushtarin e pare e sulmuan me thika dhe e hodhen nga anija.Nese kane qelluar te paret nga helikopteret,ushtaret kane pasur motivet e tyre.Ndoshta nga anija kane qelluar me arme zjarri.
    Pastaj njihet Izraeli,dhe eshte e kote te debatosh.Ata preteks duan,dhe ne kete menyre ja dhane.
    Une se rruj as per Izraelin e as per talebanet,prandaj mos harxho koh kot duke cituar njerezit.
    Dhe lexo kush ishte nismetari per dergesen e ndihmave ne Palestine.Informohu djalke,se po te kishe qene edhe ti ne anije,e te kishe pare me syte e ty,sdo thoja gje.

si pak shtepiak i deshperuar dukesh ti,ke hallin e trurit te njerezise.
    apo ndoshta meqe je mod,ke me shume tru se te tjeret..sigurisht kjo do jete
    Je shume i zgjute.
    Ne fakt , eshte shume e veshtire ne anije te gjesh shufra hekuri dhe thika. Mbase ka qene anije prej kartoni ajo .....ka pase te drejte izraeli atehere.
    Ushtaret kane pase motivet e tyre te qellonin ne ujera neutrale nje anije humanitare.....po po , ke te drejte : D....e pra , i kane qelluar helikopterat qe nga anija me arme se keta humanitara kishin ik per te cliruar palestinen atje , e jo per te dhene ndihma ....lol

Bin ladeni ishte nismetari i kesaj ndihme humanitare.
    E kujt i rruhet per kete gje?
    Ke problem me nismetarin ti , apo me qellimin e ketij misioni?

ps: un punova afersisht nje vit per british red cross , por ama ne s'dergonim vetem gjera plastike tek nevojtaret...lol

18. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Smth_Poetic për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sepse aktivistat ishin te sulmuar me arme zjari 5 minuta para se komandot e tu zbriten ne anije!!!
    Lexo ore dreq lexo.

GV_USA
    Ku eshte filmimi pra. cdo gje tjeter eshte filmuar nga vete aktivistet, ndersa sulmin me arme nuk e paskerkan filmuar? SI ka mundesi?

20. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Zoti Basha për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 26 prej 45 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •