Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 161
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Uaa pse kaq shume, nuk ke familje te afert me ne Shqiperi kane levizur te gjithe?
    Familjen time dhe 90% te fisit nga ana e mamit i kam ketu. Me pjesen tjeter flasim cdo jave ne skype. Pastaj shkolle dhe pune gjithe kohen. Kam 2-3 vjet qe them do iki kete vere apo do iki per vit te ri, po akoma s'e kam prere bileten.

Me c'po shoh, do ngrihem ndonje dite nga gjumi dhe do them qe neser do iki ne Shqiperi. Vetem keshtu do e bej realitet.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Familjen time dhe 90% te fisit nga ana e mamit i kam ketu. Me pjesen tjeter flasim cdo jave ne skype. Pastaj shkolle dhe pune gjithe kohen. Kam 2-3 vjet qe them do iki kete vere apo do iki per vit te ri, po akoma s'e kam prere bileten.

Me c'po shoh, do ngrihem ndonje dite nga gjumi dhe do them qe neser do iki ne Shqiperi. Vetem keshtu do e bej realitet.
    Ahh e shef ti, une pervec familjes 90% te fisit e kam ne Shqiperi. Po me ben xheloze tani, lum si ti qe i ke kaq afer.

Veren qe shkoi ashtu tak fakt e beme me motren brenda 1 jave bleme bileten edhe u nisem. Bej vizite nga Italia kur te shkosh meqe airlines ndalojne atje per te bere connecting flights per ne Shqiperi. Sheh dy shtete me nje rruge, ishte teper e bukur

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ahh e shef ti, une pervec familjes 90% te fisit e kam ne Shqiperi. Po me ben xheloze tani, lum si ti qe i ke kaq afer.

Veren qe shkoi ashtu tak fakt e beme me motren brenda 1 jave bleme bileten edhe u nisem. Bej vizite nga Italia kur te shkosh meqe airlines ndalojne atje per te bere connecting flights per ne Shqiperi. Sheh dy shtete me nje rruge, ishte teper e bukur
    Eshte ndryshe kur ke familjen andej ose shumicen e fisit, por keta te tjeret qe shkojne cdo 2-3 vjet thone qe me shume se 2 jave nuk rrihet. Ja do shkoj nga nje vizite apo darke te te afermit, shumica e shoqerise jane ose ketu ose ne shtete te tjera, ja do dale 2-3 here per kafe me ata/o qe kane ngelur aty, pastaj cfare? Te besh valixhet gati e te marresh gjithe ate rruge per 2 jave sikur s'ja vlen. Megjithate qe do shkoj, do shkoj, por sinqerisht me duket sikur do ndihem si emigrante ne vendin tim me sa ka ndryshuar Shqiperia ne keto 11 vjet dhe kur zere se nuk njeh me asnje se kane ikur thuajse te gjithe.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Soni, si nuk pertove gjithe ato shkrujte. LoL

Personalisht mendoj eshte humbje kohe dhe paresh te shkosh pervit ne shqiperi. Te njejtat rruge, te njejtat pallate, te njejtat gjera. Gjithe ajo rruge per hicgje.Se konceptoj dot, te shkosh pervit atje. 1 here ne 5-7 vjet mire eshte. LoL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Soni, si nuk pertove gjithe ato shkrujte. LoL

Personalisht mendoj eshte humbje kohe dhe paresh te shkosh pervit ne shqiperi. Te njejtat rruge, te njejtat pallate, te njejtat gjera. Gjithe ajo rruge per hicgje.Se konceptoj dot, te shkosh pervit atje. 1 here ne 5-7 vjet mire eshte. LoL
    Kuz that's how much I love it
    Personalisht, dua te harroj qe me vijne ditet per tu rikthyer ne stresin qe me pret ne US. Nuk shkoj per rruget, e pallatet por per njerezit

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    ne gusht behet viti...........mezi po pres deri kete gusht qe te iki perseri
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    ne gusht behet viti...........mezi po pres deri kete gusht qe te iki perseri
    e njejta gje dhe un Lisa
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    e njejta gje dhe un Lisa
    Nuk jeni fare patriot ju me.

4 muaj kam pa shkuar edhe mezi pres Gushtin.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Nuk jeni fare patriot ju me.

4 muaj kam pa shkuar edhe mezi pres Gushtin.

A lum si ti or vlla dhe ne patriote jena po skemi se ca te bejme
    shyqyr qe jane pushimet e gjata te femijeve dhe te shkojme me se fundi dhe femijet me jane bere me shume patriote i qeshin syte kur permendin albanien
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga lisa12 Lexo Postimin
    A lum si ti or vlla dhe ne patriote jena po skemi se ca te bejme
    shyqyr qe jane pushimet e gjata te femijeve dhe te shkojme me se fundi dhe femijet me jane bere me shume patriote i qeshin syte kur permendin albanien
    Tamam lum si une.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovës
    Nga JONI 1 në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. E vrava burrin tim pasi më keqtrajtonte..!!
    Nga Zemrushja në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 23-04-2007, 09:13
  3. Parakushtet për tu kthyer në vendlindje
    Nga Agron Jozef Mje në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-09-2005, 00:35
  4. A Mund Ta Falni Nje Shok Kur Ai Ka Shkuar Me Te Dashuren Tuaj
    Nga ben-shkodrani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 15-01-2003, 15:10
  5. Vëndlindje
    Nga edspace në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-08-2002, 13:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •